• Sertifikat kita
  • Irisan Slow Slow dipasang ing sekring
  • Resistor Chip
  • Micuse Fuse
  • Pabrik Kita

WHY CHOOSE US

Strategic principle

keep improving to be better and better. scramble for No1. and contribute to society

details ▶

Administrative principle

followed by market. lead in technology. take quality seriously. based on people of talent.

details ▶

Marketing principle

pioneering and scramble for No1. create famous brand. Satisfy customer.

details ▶

The spirit of staffs

make concerted efforts and go all out in work , create wealth satisfy demand.

details ▶

Solusi Aplikasi

  • Lumahing Mounting Fuse 1A 250V 2410 yaiku paket SMD nyedhiyakake papan perlindungan primer lan sekunder papan, kanthi kemampuan anti-lonjong, pilihan sing cocog kanggo bohlam LED.

    Luwih
  • Nyemprotake perlindhungan mikro sekring MTS T2A 250V, dirancang minangka IEC 60127-3, cocog kanggo elektronik konsumen, pembalap LED, tenaga listrik, pangisi daya baterei lan pengontrol kanggo nggunakake industri.

    Luwih
  • 6125 1032 SMD Fuse minangka pilihan sing cocog kanggo elektronik otomotif lan Sistem Manajemen Baterei; 1245 4512 Permukaan Gunung Fuse dirancang kanggo modul telekomunikasi 5G.

    Luwih
  • Gempa dipasang ing permukaan

    Gempa dipasang ing permukaan

  • Micuse Fuse

    Micuse Fuse

  • Fuse Pico

    Fuse Pico

  • Garing Kaca

    Garing Kaca

  • Garing Seramik

    Garing Seramik

  • Fuse Kaluwesan PTC

    Fuse Kaluwesan PTC

  • Fuse termal

    Fuse termal

  • Garing Auto

    Garing Auto

  • Asesoris Fuse

    Asesoris Fuse

Babagan awake dhewe

TEOLNOLOGI COOLEKTEL CO., LTD. , ditetepake ing taun 2006. Aolittel sing dijenengi kanggo produksi sekring gunung sekring, sekring mikro, sekring pico, sekring kaca lan produk sing gegandhengan. Aolittel sing dadi salah sawijining produsen lan supplier sing misuwur ing China, kanthi area tanduran 5,000 meter persegi sing ana ing kutha Dongguan, sing umume dikenal minangka World's Factory .Our R&D kalebu insinyur sing berpengalaman kanthi sejarah pekerjaan sing akeh saka merek terkenal ing donya. Departemen produksi kita tetep paling ora 50 ~ 70 tenaga kerja sing dilatih kanthi apik, uga sawetara pendhudhuk kanggo serep. Amarga iku, kita bisa ngasilake produk sing berkualitas kanthi rega sing kompetitif lan pangiriman kanthi cepet! Kanggo ngrampungake syarat pelanggan, kita entuk sertifikasi global RoHS, REACH, CQC, CCC, CE, UL, CUL, IEC, VDE, KC, PSE, lan liya-liyane. .
Waca liyane

Produk Unggulan

Warta paling anyar

  • Kaluwihan saka Sensor Suhu Thermistor
    30/01/2024

    Kaluwihan saka Sensor Suhu Thermistor

    Sensor suhu termistor wis dadi populer ing taun-taun pungkasan amarga akeh kaluwihan tinimbang piranti pangukuran suhu liyane. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug sawetara keuntungan nggunakake sensor suhu termistor ing macem-macem industri.

    Waca liyane
  • Resistor Termal: Masa Depan Kontrol Suhu
    24/11/2023

    Resistor Termal: Masa Depan Kontrol Suhu

    Minangka teknologi terus maju, uga kemampuan kita kanggo ngukur lan ngontrol suhu. Salah sawijining pangembangan sing paling njanjeni ing wilayah iki yaiku nggunakake resistor termal.

    Waca liyane
  • Aplikasi Induktor Multilayer
    13/06/2023

    Aplikasi Induktor Multilayer

    Induktor multilayer nemokake aplikasi ing macem-macem sistem lan sirkuit elektronik. Penting kanggo dicathet yen syarat aplikasi lan desain tartamtu bakal nemtokake pilihan parameter induktor multilayer, kayata nilai induktansi, kemampuan penanganan saiki, frekuensi resonansi diri, lan watesan ukuran.

    Waca liyane