Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002
  • Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002
  • Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002
  • Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002
  • Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002
  • Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002

Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002

3535 UV Surface Mount UVC LED nampilake dawa gelombang emisi antarane 270nm-280nm lan 390-400nm kanthi sudut pandang sing sempit. LED UVC iki kalebu proses SMD standar lan sudut pandang sudhut 120 °. LED 3535-UV nawakake daya sumringah output 20mW, arus maju 30mA, lan suhu sambungan 115°C. LED UVC iki nduweni fungsi 3V nganti 3.4V voltase maju. LED 3535-UV nduweni faktor wangun kompak 3.5mm x 3.5mm. LED UVC iki becik kanggo digunakake ing analisa florescence, pangan lan pangolahan farmasi, hortikultura, lan spektroskopi medis. Welcome to buy Disinfect Deep Ultraviolet 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002 saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Disinfeksi Ultraviolet Deep 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002

Pengenalan Produk 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002

Sumber cahya LED 3535 minangka piranti hemat energi kanthi kinerja dhuwur sing bisa nangani panas dhuwur lan arus drive dhuwur. Sumber cahya LED Ungu kanthi dawa gelombang puncak saka 270nm nganti 280nm lan 390-405nm. Bagean iki duwe cetakan sikil sing cocog karo ukuran LED sing padha ing pasar saiki.


Fitur saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002


LED UV jero kanthi emisi
Dawane gelombang antarane 270nm nganti 280nm lan 390-405nm
Kompatibel karo proses solder reflow
Resistance termal kurang
amba ndeleng amba ing 120 °
Proteksi ESD sing unggul
Ramah lingkungan, kepatuhan RoHS


Aplikasi saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002


Karesikan pribadi
Piranti portabel
Disinfeksi banyu
Disinfeksi lumahing
Disinfeksi udara


Dimensi Paket 0,5 W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002 (Unit: mm)


Desain Solder Pad sing Disaranake saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002

Cathetan:

1. Kabeh dimensi ing millimeters.

2. Toleransi kekandelan saka piring tembaga punika ± 0.02mm.

3. Toleransi kekandelan produk ± 0.05mm.

4. Toleransi punika ± 0.1mm kajaba digunakake nyatet.


RATINGS MAKSIMUM MUTLAK ï¼UVAï¼ï¼Ta=25âï¼saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002


Paramèter

Simbol

Nilai

Unit

Maju Saiki

IF

200

mA

Tegangan mbalikke

VR

5

V

Dissipasi Daya

Pd

500

mW

Suhu Operasi

Topr

-40~+80

Suhu panyimpenan

Tstg

-40~+80

Suhu Solder

Tsld

Reflow Soldering: 210â kanggo 10 detik

Suhu Junction

Ts

115

 

KARAKTERISTIK (UVA) (Ta=25â) saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002


Paramèter

Simbol

kahanan

Min.

Tipe.

Maks.

Unit

Arus mbalikke

IR

VR = 5 V

/

/

3

uA

Tegangan maju

VF

IF = 150mA

3.0

3.2

3.4

V

Sudut Pandang

2θ1/2

IF = 150mA

/

120

/

Deg.

Fluks Radiant

Φe

IF = 150mA

/

20

/

mW

Panjang gelombang puncak

λP

IF = 150mA

390

395

400

nm


Cathetan:

1. Radiant Flux diukur kanthi akurasi ± 5%.

2. dawa gelombang puncak diukur kanthi akurasi ± 5%.
3. Kabeh pangukuran digawe miturut lingkungan standar sing ditambahi.


RATING MAKSIMUM ABSOLUTE(UVC)ï¼Ta=25âï¼saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002


Paramèter

Simbol

Nilai

Unit

Maju Saiki

IF

30

mA

Tegangan mbalikke

VR

5

V

Dissipasi Daya

Pd

240

mW

Suhu Operasi

Topr

-40~+80

Suhu panyimpenan

Tstg

-40~+80

Suhu Solder

Tsld

Reflow Soldering: 210â kanggo 10 detik

 

Suhu Junction

Ts

80

KARAKTERISTIK (UVC)(Ta=25â) saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002


Paramèter

Simbol

kahanan

Min.

Tipe.

Maks.

Unit

Arus mbalikke

IR

VR = 5 V

/

/

1

uA

Tegangan maju

VF

IF = 150mA

5.0

6.5

8.0

V

Sudut Pandang

2θ1/2

IF = 150mA

/

120

/

Deg.

Fluks Radiant

Φe

IF = 150mA

/

2.5

/

mW

Panjang gelombang puncak

λP

IF = 150mA

270

275

285

nm


Cathetan:

1. Radiant Flux diukur kanthi akurasi ± 5%.

2. dawa gelombang puncak diukur kanthi akurasi ± 5%.

3. Kabeh pangukuran digawe miturut lingkungan standar sing ditambahi.


10. FLUKS RADIANT RELATIF VS. ARUS (Tj=25â) (UVC) saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002

11. KARAKTERISTIK ELEKTRIK (Tj=25â) (UVC) saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002
         

FLUKS RADIANT RELATIF VS. ARUS (Tj=25â) (UVA) saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002

   

KARAKTERISTIK ELEKTRIK (Tj=25â)(UVA) saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002

FLUKS RADIANT RELATIF VS. SAIKI (Tj=25â)â(UVA) saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002

SAIKI VS. SUHU AMBIENT saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002

SORTING RANKS(UVA) saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002


(1) Fluks Radiant (Tj=25â)

Nomer Part

kahanan

Urutan

Unit

QF

QG

ALT35UVA+UVC02-002

150mA

100-150

150-200

mW


(2) Tegangan Maju (Tj=25â)

URUTAN

kahanan

Min.

Maks.

Unit

BA

150mA

3.0

3.2

V

BB

3.2

3.4


(3) Panjang gelombang puncak (Tj=25â)

Nomer Part

kahanan

Urutan

Unit

CG

CG

ALT35UVA+UVC02-002

150mA

390-395

395-400

mW


Cathetan|

1. Toleransi 10% kanggo Radiant Flux bisa disebabake ora akurat.

2. Ketidakpastian Pengukuran Tegangan Maju : ± 0.03V

 

SORTING RANKS(UVC) saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002


(1) Fluks Radiant (Tj=25â)

Nomer Part

kahanan

Urutan

Unit

KC

KC

ALT35UVA+UVC02-002

20mA

1-2

2-3

mW


(2) Tegangan Maju (Tj=25â)

URUTAN

kahanan

Min.

Maks.

Unit

CD

20mA

5.2

5.6

V

CE

5.6

6.0

DA

6.0

6.4

DB

6.4

6.8

DC

6.8

7.2

DD

7.2

7.6

DE

7.6

8.0

EA

8.0

8.4


(3) Panjang gelombang puncak (Tj=25â)
    

Nomer Part

kahanan

Urutan

Unit

QB

QC

ALT35UVA+UVC02-002

20mA

260-270

270-280

mW

QD

 

280-290

 


Cathetan|

1. Toleransi 10% kanggo Radiant Flux bisa disebabake ora akurat.

2. Ketidakpastian Pengukuran Tegangan Maju : ± 0.03V


KARAKTERISTIK SOLDER REFLOW 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002


Kanggo Proses Reflow
Preheating: 120â~150â±5â, ing 2 menit.
Pemanasan operasi: 210â(Maks.) sajrone 10 detik.(Maks.) 210â sajrone 10 detik.

Pendinginan Bertahap (Awas quenching).

 

Cathetan:

Bahan enkapsulasi saka LED yaiku Kaca. Mulane LED duwe lumahing pecah ing ndhuwur paket. Tekanan ing permukaan ndhuwur bakal pengaruh kanggo linuwih saka LED. Pancegahan kudu dijupuk supaya tekanan kuwat ing bagean encapsulated. Dadi nalika nggunakake nozzle njupuk, tekanan ing resin kaca kudu tepat.

TAPE lan REEL saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002

 

 

 

Cathetan:

(1) Jumlah: 1.000 pcs/Reel

(2) Toleransi Kumulatif: Toleransi Kumulatif / 10 pitches dadi ± 0.2mm

(3) Kekuwatan Adhesion Tape Penutup: Kekuwatan adhesi dadi 0.1-0.7N nalika tape tutup dipateni saka tape operator kanthi sudut 10º menyang pita operator.

(4) Paket: P/N, No. Kode data manufaktur lan jumlah sing bakal dituduhake ing bukti lembab

 

PANGGUNAAN kanggo nggunakake

(1) Piranti iki ora bisa digunakake ing sembarang jinis cairan kayata banyu, lenga, pelarut organik, lsp.

Nalika ngumbah dibutuhake, IPA kudu digunakake.

(2) Nalika LED madhangi, operasi saiki kudu diputusake sawise nimbang suhu maksimum sekitar.

(3) LED kudu disimpen kanggo njaga atmosfer resik. Yen LED disimpen nganti 3 wulan utawa luwih sawise dikirim, wadhah sing disegel kanthi atmosfer nitrogen kudu digunakake kanggo panyimpenan.

(4) LED kudu digunakake ing pitung dina sawise mbukak kemasan bukti kelembapan.

Bungkus ulang Produk sing ora digunakake kanthi kemasan anti-lembab, lipat kanggo nutup bukaan lan simpen ing papan sing garing.

(5) Tampilan lan spesifikasi produk bisa diowahi kanggo perbaikan tanpa kabar.
(6) LED iki sensitif marang listrik statis lan mundhak. Disaranake nggunakake Band bangkekan utawa sarung tangan anti-elektrostatik nalika nangani LED.

(7) Ing soldering manual, tip solder kudu dibutuhake minangka lemah kanggo panggunaan. Yen liwat voltase kang ngluwihi HFS maksimum Absolute Applied kanggo LEDs, iku bakal nimbulaké karusakan LED lan asil ing karusakan. LED rusak bakal nuduhake sawetara karakteristik mboten umum kayata bocor saiki estu mundhak, voltase nguripake dadi luwih murah lan LED dadi unlighted ing kurang saiki.
(8) Pandhuan anget âMripat rusak UVï¼Aja mandeng sumber cahyaï¼Lan aja madhangi mripate wongâ


Pangiriman, Pengiriman lan Pelayanan saka 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA + UVC02-002


 

Pangiriman lan pengiriman bakal dipantau lan dilayani dening tim penjualan, 7x24 jam.

 

 

 

FAQ


Q1ï¼Apa wektu timbal kanggo pesenan tuku?

A1: 10 dina


Q2: Apa syarat perdagangan sing kasedhiya?

A2: EXW, FCA, FOB, CIF, CFR, DDU, DDP


Q3: Apa sampeyan bisa menehi sertifikat asal?

A3: Ya, kita bisa nyedhiyakake pelanggan sing butuh sertifikat asal universal supaya pelanggan bisa nyuda pajak nalika ngimpor saka kita.


Q4: Suwene ora pabrik adoh saka bandara SZX?

A4: 61 KM


Q5: Apa sampeyan arep ngembangake agen ing negaraku?

A5: Ya, kita seneng kerja sama karo pelanggan sing duwe tulus kanggo tuwuh bebarengan.


Q6: Kepiye wektu kerja sampeyan?

A6: 7x24hours kanggo dodolan jaban rangkah lan 996 kanggo pabrik

Q7: Apa kita bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

A7: Ya, sugeng rawuh.

Hot Tags: Disinfect Deep Ultraviolet 0.5W 3535 UV Surface Mount UVC LED ALT35UVA+UVC02-002, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar Harga, Penawaran

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.