Lampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB Scanning
  • Lampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB ScanningLampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB Scanning
  • Lampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB ScanningLampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB Scanning
  • Lampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB ScanningLampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB Scanning
  • Lampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB ScanningLampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB Scanning

Lampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB Scanning

Akeh penyakit bisa uga disebabake dening bakteri nalika urip saben dinane. Kepiye cara ngrusak piranti tabel umum, fasilitas komunal, peralatan hotel, produk bayi, cedera kulit, ponsel, komputer, jam tangan, lan perhiasan sing gampang disiram saka bakteri? Penstabil portebel mikro bisa mbantu sampeyan ngatasi kabeh kuwatir. UVC LED bisa nyegah virus corona nyedhiyakake lingkungan efisiensi, portebel, lan aman sing aman ... Kita bisa nulungi lan nggawe produk UVC LED liyane!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Lampu LED Steriliser UVC Mini Portable Mini USB Scanning


Katrangan saka UVC UV


Teknologi disinfeksi ultraviolet (UV) wis dadi pelaku bintang ing perawatan banyu lan udhara sajrone rong puluh taun kepungkur, amarga ana ing kemampuane kanggo menehi perawatan tanpa nggunakake bahan kimia sing mbebayani.
UV nggambarake gelombang sing tiba ing antarane cahya lan x-ray sing katon ing spektrum elektromagnetik. Julat UV bisa dipérang dadi UV-A, UV-B, UV-C, lan Vacuum-UV. Bagean UV-C nggambarake gelombang saka 200 nm - 280 nm, dawane gelombang sing digunakake ing produk disinfeksi LED kita.

Foton UV-C nembus sel lan ngrusak asam nukleat, dadi ora bisa ngasilake maneh, utawa ora aktif mikrobiologis. Proses iki dumadi ing alam; srengenge ngetokake sinar UV sing nindakake kanthi cara iki.

Parameter saka UVC UV

 

Jeneng: Sterilizer UV Portable Mini

Bagean Ora: 4828

Werna: ing Ireng utawa Putih

Kekuwatan: € 0,4W

Voltase output: ing 5V

Voltase Input: 3. €€ 3.7V


Aplikasi LED UVC


LED UVC kanggo Perawatan Banyu
UVC LED kanggo Riset
LED UVC kanggo Perawatan Udara
LED UVC kanggo Perawatan lumahing


Napa LED UVC






 


 

Hot Tags:

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.