Sasis dipasang ing Fuse Auto
  • Sasis dipasang ing Fuse AutoSasis dipasang ing Fuse Auto
  • Sasis dipasang ing Fuse AutoSasis dipasang ing Fuse Auto
  • Sasis dipasang ing Fuse AutoSasis dipasang ing Fuse Auto
  • Sasis dipasang ing Fuse AutoSasis dipasang ing Fuse Auto
  • Sasis dipasang ing Fuse AutoSasis dipasang ing Fuse Auto
  • Sasis dipasang ing Fuse AutoSasis dipasang ing Fuse Auto
  • Sasis dipasang ing Fuse AutoSasis dipasang ing Fuse Auto

Sasis dipasang ing Fuse Auto

Panel mount medium blade medium panel kanggo ATO / FKS / ATC / ATN fuse.Ing ngisor iki yaiku babagan Chassis Mounted Auto Fuse Holder sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Chassis dipasang dipasang Fuse Holder Auto.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sasis dipasang ing Fuse Auto

30A Sasis dipasang ing Fuse Auto For Medium Automotive Fuse


Specification Of Sasis dipasang ing Fuse Auto


Listrik: Max. 30A 32V


Badan jampel: PA66


Kontak: Tin plass Kuningan

Application Of Sasis dipasang ing Fuse Auto


Cocog kanggo instalasi lan nggunakake macem-macem jinis peralatan listrik mobil lan peralatan listrik voltase rendah. Tipe sing kapapar saka tutup kasebut gampang diunggahake lan mbukak sekring fiuse.


Dimension Of Sasis dipasang ing Fuse Auto (mm)


Suitable Fuse Of Sasis dipasang ing Fuse Auto

Hot Tags: Pariwis Auto dipasang ing China, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.