154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder
  • 154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder
  • 154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder
  • 154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder

154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder

Penggantian Majelis Pemegang OMNI-BLOK Seri 154 sing cocog karo RoHS nawakake solusi kanggo instalasi sing efisien lan gampang ngganti sekring gunung permukaan Nano2® miniatur. Ditawakake ing paket tape lan reel, kombinasi sekring lan wadhah iki bisa diinstal ing papan PC minangka langkah siji sing efisien. Penggantian sekring bisa ditindakake tanpa mbukak. Sugeng tuku 154 Series Cross 2410 Surface Mount Fuse Holder saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Model:0154R425

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder


Fitur saka154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder


⢠Gampang ngganti sekring

⢠Ukuran miniatur
⢠Manut RoHS lan Bebas Halogen
⢠Cepet banget lan pilihan Time-Lag kasedhiya
⢠Holder ukuran pas sawetara Nano2 & reg; jinis sekring
⢠Ana macem-macem rating saiki - Sekring Cepet: 62mA - 10A - Sekring Slo-Blo: 375mA - 5A
⢠Kisaran suhu operasi sing wiyar
⢠Fuseholder tahan panas, UL94 V-0
⢠260°C reflow saged fuseholder
⢠Diakoni UL/CSA/ NMX 248-1, UL/CSA/ NMX 248-14 lan UL/CSA/ NMX 4248-1.
⢠Sertifikat UL Cocog kanggo proteksi sirkuit

APLIKASI saka154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder


· Sumber daya
· PDA
· Digital meter
· Komputer
· Otomotif
· Pangisi daya baterei
· Konverter daya DC-DC


DESKRIPSI saka154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder

RoHS cecek 154 Series OMNI-BLOK Fuse lan Holder Majelis nawakake solusi kanggoinstalasi efisien lan panggantos gampang saka miniatur Nano2 lumahing Gunung sekring.

Ditawakake ing paket tape lan reel, sekring lan nduwèni kombinasi iki bisa diinstal ingPapan PC minangka langkah siji sing efisien. Penggantian sekring bisa ditindakake tanpa

mbabarake Papan PC kanggo efek ngrugekake saka panas solder.Unit nduwèni sekring bisabisa didol minangka barang sing mandhiri, dikirim kanthi jumlah akeh .lan uga dikemas ing kartrid tape lan reel.



UkuranIng154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder


Unit: mm

0201

0402

0603

0805

1206

2410

1210

1218

1812

2010

2512

1808


Karakteristik Listrik Saka The154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder




Resistance kanggo gelombang suhu dhuwur solder angin 260 derajat Saka The154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder



MajelisSaka The154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder


Tungku angin, welding

Bahan sakaTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor2512
Bahan:EI130 + fosfor tembaga.UL94-V0

Fuse ukuran: 6.1*2.7mm
Kontak:Kabut plating tembaga fosfor timah


Paket Bulk & TapeSaka The154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holder

Massal, 1000pcs / tas

Tape ing reel, 1400pcs / reel
MOQ: 3 Reel

Hot Tags: 154 Series Cross 2410 Surface Mount Fuse Holder, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar rega, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.