Fast Acting Glass Fuse

Fuse Kaca Fast Acting kasedhiya ing ukuran 3.6x10mm, 4.6x15mm, 5x20mm, 6x30mm etc. lan 125V, 250V.
View as  
 
  • Miniatur Setara 2AG 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Glass Fuse 125V 250V kasedhiya ing kartrid ukuran 2AG utawa wangun timbal aksial, nawakake pilihan sing nuduhake sekring tripped, lan nawakake fitur sing dirancang kanggo nyukupi syarat industri Telekomunikasi sing ketat. Dheweke nawakake karakteristik kinerja sing padha karo produk standar, lan mbantu nyuda wektu nemokake sekring tripped lan ngatasi masalah sirkuit.0.125A â 6.3A kisaran nggabungake proteksi overcurrent konvensional kanthi kemampuan kanggo nahan arus dhuwur, pulsa durasi cendhak sing cocog karo cendhak. syarat sirkuit UL 60950 kanggo peralatan telpon. Opsi lengan isolasi uga kasedhiya. Mangga deleng bagean Surge Withstand Specifications ing dokumen iki kanggo informasi tambahan.

  • Sugeng rawuh kanggo tuku 4D Series 4.6x15mm Fast Acting Glass Fuse saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Axial Leaded Slow Blow Glass Fuse asring digunakake kanggo nglindhungi peralatan lan elektronik konsumen. Nalika peralatan elektronik dadi luwih cilik, sirkuit lan komponen dadi luwih alus lan gampang rusak. Sekring minangka cara perlindungan sing disenengi amarga akurasi, ukuran cilik lan linuwih. Sekring kasedhiya ing macem-macem rating amp kanggo menehi perlindungan sing tepat. Umume, rong ukuran sekring sing bisa diganti pangguna ditemokake: 1/4â x 11/4â lan 5 x 20mm. Saben kasedhiya ing macem-macem ratings volt lan amp.

 1 
Sugeng tuku Grosir Fast Acting Glass Fuse - pabrik AOLITTEL - produsen lan pemasok ing China. {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, regane murah lan stok, lan bisa disesuaikan kanthi akeh. Tuku diskon pabrik lan rega murah {tembung kunci) saiki, kita bakal menehi conto gratis, dhaptar rega lan kutipan.