Radial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse
  • Radial Lead Cylindrical Slow Blow Micro FuseRadial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse
  • Radial Lead Cylindrical Slow Blow Micro FuseRadial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse
  • Radial Lead Cylindrical Slow Blow Micro FuseRadial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse

Radial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse

Radial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse minangka sekring mikro paling tipis kanthi dhuwur 5mm lan pitch 5mm ing donya, cocog kanggo papan sirkuit dicithak sing winates.

Model:SRT

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Radial Timbal Silinder Slow Blow Sekering Mikro SRT 250V 3.15A


Deskripsi Radial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse


Radial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse minangka model paling anyar ing wangun silinder nanging kinerja sing padha karo MTS, beda mung ing wangun. Kinerja sing apik banget babagan tahan voltase, bukti ekspansi, sertifikat lengkap, produksi gedhe


Keuntungan saka Radial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse


Produk New Arrival 2020

Struktur rolling nduweni kualitas sing luwih apik

Solder frekuensi dhuwur nambah kacepetan produksi lan ngirit energi

Produksi kanthi otomatis

Setara karo MTS


Aplikasi sakaRadial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse


Power Supplies

Elektronika Konsumen

Peralatan Industri

Sistem Lampu LED

Pangisi daya baterei


Standar lan Persetujuan BadanRadial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse


Agensi

Range Ampere

UR

50mA ~ 10A

C-UR

50mA ~ 10A

VDE

50mA ~ 6.3A

CQC

50mA ~ 6.3A

PSE

50mA ~ 6.3A

KC

50mA ~ 6.3A


Dimensi sakaRadial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse(mm)



Pertunjukan Elektronik KabRadial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse


1. Interrupting Rating


Kapasitas Breaking: 35A utawa 10Ing sing luwih gedhe ing 250V AC.

Nilai resistensi insulasi sekring luwih saka 0.1ÎΩ sawise tes kapasitas rusak.


2. Karakteristik Operasi

é¢å®çµæµç%   % saka Rating Ampere çææ¶é´  Wektu Bukak
210% 2 min Maks (å°äº2åé)
275% 400 ms~10 s
400% 150 ms~3 s
1000% 20 ms ~ 150 ms


3. Nomer Bagean


ç®å½ç¼å· é¢å®çµæµ é¢å®çµå æ大çµåé(mv) çåçè½I2T
Katalog Ampere Tegangan Tegangan Max Integral lebur
Ora. Rating Rating Nyelehake (A2.S)
SRT0250A 250mA 250V 240 0.2
SRT0315A 315mA 250V 220 0.3
SRT0400A 400mA 250V 200 0.5
SRT0500A 500mA 250V 190 0.7
SRT0630A 630mA 250V 180 1.2
SRT0800A 800mA 250V 160 1.8
SRT1100A 1A 250V 140 5.4
SRT1125A 1.25A 250V 130 7.9
SRT1160A 1.6A 250V 120 12
SRT1200A 2A 250V 100 20
SRT1250A 2.5A 250V 100 34
SRT1315A 3.15A 250V 100 54
SRT1400A 4A 250V 100 85
SRT1500A 5A 250V 100 130
SRT1630A 6.3A 250V 100 205


Paket sakaRadial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse


Packing Jumlah

A. Kemasan massal

Bulk1000 pcsin saben polybag;

5 polybags ing saben kothak utama (24*17*11cm);

4 kothak njero ing saben karton njaba (39*24*25cm)

B. packing tape

1000 pcs saben kothak batin (33*20*40cm)

10 kothak batin saben karton njaba (58 * 36 * 23cm), 7kg saben karton


Kepiye Cara Kerja Fuse?


Sekring minangka cara sing prasaja lan efektif kanggo nglindhungi piranti saka tingkat arus sing mbebayani:


Arus sing mili liwat resistensi nol konduktor nyebabake boros daya.

Daya dissipated ing wangun panas.

Kalor mundhakaken suhu konduktor.

Yen kombinasi amplitudo lan durasi saiki cukup kanggo ngunggahake suhu ing sadhuwure titik lebur sekring, sekring dadi sirkuit mbukak lan aliran arus mandheg.

Sanajan operasi dhasar sekring ora rumit, ana sawetara poin sing kudu dieling-eling. Liyane artikel iki bakal mbantu sampeyan ngerti sawetara rincian penting sing ana gandhengane karo prilaku lan panggunaan sekring.


Praktik Paling Apik Desain Fuse: Rated Current vs. Operating Current

Iku bakal becik kanggo nganggep yen sekring sing dirating kanggo 6 amps bisa digunakake ing sirkuit sing mbutuhake 5 amps saka arus stabil. Nanging, ternyata iki ora praktik desain sing apik.


Rating saiki saka sekring ora specification dhuwur tliti, lan Salajengipun (minangka rembugan ndhuwur) saiki tripping nyata dipengaruhi dening suhu lingkungan. Akibate, kanggo ngindhari âgangguan tripping,â sampeyan kudu duwe longkangan sing cukup gedhe antarane arus stabil sing dikarepake lan arus nilai sekring.

Karakteristik Wektu-Saiki sakaRadial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse


Hot Tags: Radial Lead Cylindrical Slow Blow Micro Fuse, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Customized, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Price, Price list, Quotation

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.