Sensor Suhu Termistor

Sensor Suhu Termistor berkualitas tinggi ditawakake pabrikan China AOLITTEL. Tuku Sensor Suhu Termistor sing berkualitas langsung kanthi rega murah. Sugeng rawuh kanggo tuku Sensor Suhu Termistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Aolittle minangka pabrikan Sensor Suhu Termistor profesional, sampeyan bisa yakin tuku Sensor Suhu Termistor saka pabrik kita lan Aolittle bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.
View as  
 
  • Sugeng rawuh kanggo tuku UL2651 3218 5KOHM Thermistor Suhu Sensor Probe Sensor Suhu 40cm saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.
    Defrost Temp Sensor nawakake linuwih banget ing desain kompak, kasar, biaya-efektif.
    Sensor kasebut uga minangka pemain sing wis kabukten kanggo nglindhungi kelembapan lan siklus beku-thaw.
    Kabel timbal bisa disetel kanggo dawa lan warna apa wae sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

  • Sugeng tuku 5x20mm TPE NTC 3M Waterproof Suhu Sensor NTC 10k 3435 kanggo Akuarium saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Dirancang kanggo pangayoman gelar dhuwur ing lingkungan abot kayata Aquarium, mesin pembeku, air-conditioning, HVAC, etc., IP68 kelas anti banyu, injeksi nyetak kanggo Integrasi, sesing unsur bisa NTC, PT100, PT500 lan PT1000 chip.

  • Becik kanggo ngukur ing pipo, karo kasus karet termoplastik lan tabung tembaga iku kompromi paling apik antarane wektu respon cepet lan tingkat pangayoman. Ngidini kanggo gampang lan cepet soyo tambah lan njabut. Probe iki bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan. Sugeng tuku 10K 1% 3977 Sensor Suhu Termistor TPE Termometer Probe Suhu saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Sensor suhu termistor Meat Probe sing dirancang kanggo ngukur suhu daging internal lan suhu sing cedhak karo panganan. Digawe saka stainless steel food grade lan keramik tahan panas. Desaine tahan banyu, tahan bledug lan aman kanggo mesin cuci piring! Sugeng rawuh kanggo tuku 100K 4070 2.5mm Mono Plug Ambient Temperature Probe Meat Temperature Sensor 380C saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Aman pangan minangka salah sawijining tema sing paling penting saiki lan kepiye kita bisa njamin panganan sing dimasak bisa dipangan. Probe daging bisa mbantu sampeyan ngerti kapan bisa mangan panganan sing aman. Sugeng tuku Oven PT1000 4070K Thermistor Suhu Sensor 100KOHM Food Temperature Probe saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Welcome to tuku 42001-0053S SS Thermistor Suhu Sensor Pentair Pool Sensor Suhu 1lb saka Aolittle. Saben panjalukan saka pelanggan dijawab ing jam 24. Kanggo instalasi njero ruangan utawa ruangan ing kolam renang lan spa. Fitur kalebu maca suhu LED kanthi kontrol termostat dual, kunci keamanan suhu, lan panel kontrol 6 posisi. Teknologi pembakar PMG ora mbutuhake hood konsep ruangan. Konstruksi tahan karat Dura-Glas⢠sing wis kabukten kanthi manifold plastik lan sambungan serikat PVC.

Sugeng tuku Grosir Sensor Suhu Termistor - pabrik AOLITTEL - produsen lan pemasok ing China. {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, regane murah lan stok, lan bisa disesuaikan kanthi akeh. Tuku diskon pabrik lan rega murah {tembung kunci) saiki, kita bakal menehi conto gratis, dhaptar rega lan kutipan.