PPTC (Polyer Positive Temperature Coefficient)

Enkapsulasi utama sekring pemulihan diri SMD yaiku:0805, 0603, 1206, 1812, 2920,lan prinsip kerjane yaiku:

Sekring pemulihan diri kasusun saka resin polimer sing dirawat khusus lan partikel konduktif (Karbon Ireng) sing disebar ing njero. Ing operasi normal, resin polimer tightly njiret partikel konduktif njaba struktur kristal, mbentuk chain kaya jalur electrical konduktif. Ing wektu iki, sekring mbalekake ing negara resistance kurang (a), lan panas kui dening saiki mili liwat poto mbalek sekring ing sirkuit cilik lan ora ngganti struktur kristal. Nalika sirkuit ngalami short circuit utawa kakehan, panas kui dening arus gedhe mili liwat sekring Recovery poto njalari resin polimer nyawiji, kanthi cepet nambah volume, lan mbentuk negara resistance dhuwur (b). Arus kerja kanthi cepet suda, saéngga mbatesi lan nglindhungi sirkuit. Sawise fault wis ngilangi, PTC bisa mulihake sekring kanggo kelangan lan crystallize maneh, nyilikake volume, lan partikel konduktif mbentuk path konduktif maneh. Sekring pemulih dhewe bali menyang negara resistensi sing kurang, saéngga ngrampungake proteksi sirkuit tanpa mbutuhake panggantos manual.

View as  
 
  • Cakupan aplikasiPeralatan komunikasi: saklar sing dikontrol program, peralatan terminal pangguna, unit keamanan kabel utama, lsp. Elektronika otomotif: sabuk kabel otomotif, piranti anti-maling otomotif, motor mikro otomotif, produk elektronik otomotif, lsp. Industri Elektronik: ballast daya, mikro motor, weker geni, instrumen lan meter, etc.Peralatan listrik: panrima satelit, peralatan keamanan, speaker, kontrol otomatis industri, etc.

  • Cakupan aplikasiPeralatan komunikasi: saklar sing dikontrol program, peralatan terminal pangguna, unit keamanan kabel utama, lsp. Elektronika otomotif: sabuk kabel otomotif, piranti anti-maling otomotif, motor mikro otomotif, produk elektronik otomotif, lsp. Industri Elektronik: ballast daya, mikro motor, weker geni, instrumen lan meter, etc.Peralatan listrik: panrima satelit, peralatan keamanan, speaker, kontrol otomatis industri, etc.

 1 
Sugeng tuku Grosir PPTC (Polyer Positive Temperature Coefficient) - pabrik AOLITTEL - produsen lan pemasok ing China. {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, regane murah lan stok, lan bisa disesuaikan kanthi akeh. Tuku diskon pabrik lan rega murah {tembung kunci) saiki, kita bakal menehi conto gratis, dhaptar rega lan kutipan.