Daya NTC Thermistor

AOLITTEL diadegaké sacara resmi ing taun 2006, minangka salah siji saka manufaktur China Power NTC Thermistor profesional lan pabrik ChinaPower NTC Thermistor, kita minangka kekuatan sing kuat lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe. We utamané menehi hasil ing nggawe seri Power NTC Thermistor lan ing. Kita tetep ing prinsip orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampani surat, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.


Sugeng tuku Power NTC Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Aolittle minangka pabrikan Power NTC Thermistor profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Power NTC Thermistor saka pabrik kita lan Aolittle bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

View as  
 
  • Thermistor cakram ukuran cilik regane murah, divisi cakram dilapisi epoksi. Padha dirancang kanggo sensing kontrol suhu lan uga sirkuit rugi suhu. Cocog kanggo kisaran suhu saka-20â nganti +130â, piranti kasebut minangka pilihan sing cocog kanggo aplikasi elektronik Otomotif lan pelanggan. Seri kasebut nawakake macem-macem nilai ohmic standar kanthi nilai konstan boros saka 2.0mW / â nganti 7.5mW / â Nilai resistensi khusus lan toleransi bisa digawe kanggo nyukupi syarat pelanggan tartamtu. Sugeng rawuh kanggo tuku DSC 3PHI 5PHI Korea Asli Ukuran cilik Disc NTC Thermistor 3mm 5mm 10K Ohm 5% saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Ampfort nawakake rakitan probe Stainless sing cocog kanggo macem-macem aplikasi penginderaan suhu. Yen dimensi lan karakteristik listrik ing prodhuk iki ora cocog karo kabutuhan sampeyan, hubungi kita kanggo pitulung luwih lanjut. Sugeng tuku SS Housing 50K 1% Power NTC Thermistor 3950 100MM NTC Probe Sensor Suhu saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Modifikasi kasedhiya kanggo paket produk standar sing ana, kayata nambah konektor utawa ngganti ukuran utawa dawa kabel, uga nawakake kurva resistance-suhu (R-T) khusus, cocog kurva R-T, lan timbal adat mbentuk lan mlengkung menyang termistor diskrit. Kajaba iku, pilihan lan layanan ing ngisor iki kasedhiya. Sugeng tuku 30k Ohm 15mm Sensor Suhu Chip Epoxy Coated NTC 3950 Thermistor saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • A Precision NTC termistor sensor suhu karo ring terminal lug lan fleksibel kabel timbal kanggo surfacemounts applications.This sawetara sensor suhu digawe karo timah dilapisi tembaga ring lug terminalsfor gampang lan aman soyo tambah lumahing, kasedhiya minangka standar kanggo nggunakake M4 & M6 kandang jaran. Nduwe respon cepet lan unsur termistor 10k sing bisa diganti kanthi stabilitas lan akurasi jangka panjang sing apik. Sugeng tuku Ring Lug 10K 3950 Power NTC Thermistor 125deg Sensor Suhu Permukaan saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Probe detektor suhu Ampfort DS18b20 nganggo chip sensor suhu DS18B20 sing anyar lan asli, chip merek Cina, GX18B20 diprodhuksi dening Beijing Zhongke Galaxy Core Technology Co., Ltd. milik sumber teknologi riset ilmiah Institut mikroelektronik, Akademi Ilmu Pengetahuan Cina yen sampeyan duwe tekanan biaya. Sugeng tuku DS18B20 26AWG Kabel Power NTC Thermistor 15m Digital Temperature Sensor Probe saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

  • Termistor NTC minangka kristal termal semikonduktor keramik sing disinter saka macem-macem oksida logam utamane mangan, kobalt lan nikel. Iku arang banget sensitif kanggo owah-owahan suhu. Resistance nol daya beda-beda gumantung karo suhu awak. Minangka suhu mundhak, nilai resistance sudo exponentially, lan koefisien suhu minangka dhuwur minangka (3 ~ 6% / â). Owah-owahan suhu cilik bakal nyebabake owah-owahan nilai resistensi gedhe. Sugeng tuku 0201 220K OHM Power NTC Thermistor 68K 100K LED Lighting Sensor Suhu Chip saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Sugeng tuku Grosir Daya NTC Thermistor - pabrik AOLITTEL - produsen lan pemasok ing China. {Tembung kunci} kabeh digawe ing China, regane murah lan stok, lan bisa disesuaikan kanthi akeh. Tuku diskon pabrik lan rega murah {tembung kunci) saiki, kita bakal menehi conto gratis, dhaptar rega lan kutipan.