PPTC 30V Plug-in jinis Self Recovery sekring 0.5A 9A
  • PPTC 30V Plug-in jinis Self Recovery sekring 0.5A 9APPTC 30V Plug-in jinis Self Recovery sekring 0.5A 9A

PPTC 30V Plug-in jinis Self Recovery sekring 0.5A 9A

Cakupan aplikasiPeralatan komunikasi: saklar sing dikontrol program, peralatan terminal pangguna, unit keamanan kabel utama, lsp. Elektronika otomotif: sabuk kabel otomotif, piranti anti-maling otomotif, motor mikro otomotif, produk elektronik otomotif, lsp. Industri Elektronik: ballast daya, mikro motor, weker geni, instrumen lan meter, etc.Peralatan listrik: panrima satelit, peralatan keamanan, speaker, kontrol otomatis industri, etc.

Model:JK-30V

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cathetan: mangga takon karo pedagang sadurunge nggawe pesenan, miturut syarat saiki lan voltase saka spesifikasi sing beda. Kita bakal ngirim spesifikasi rinci kanggo konfirmasi lan nggawe pesenan sawise konfirmasi. Mangga ninggalake informasi kontak kanggo njaga komunikasi. (kanggo nyegah misjudgment)

matur nuwun!


Hot Tags: PPTC 30V Plug-in jinis Self recovery sekring, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Selaras, ing Simpenan, Bulk, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Price, Price list , Kutipan