Kukul Tumpukan Cepet Coaxial
  • Kukul Tumpukan Cepet CoaxialKukul Tumpukan Cepet Coaxial
  • Kukul Tumpukan Cepet CoaxialKukul Tumpukan Cepet Coaxial
  • Kukul Tumpukan Cepet CoaxialKukul Tumpukan Cepet Coaxial
  • Kukul Tumpukan Cepet CoaxialKukul Tumpukan Cepet Coaxial
  • Kukul Tumpukan Cepet CoaxialKukul Tumpukan Cepet Coaxial
  • Kukul Tumpukan Cepet CoaxialKukul Tumpukan Cepet Coaxial
  • Kukul Tumpukan Cepet CoaxialKukul Tumpukan Cepet Coaxial
  • Kukul Tumpukan Cepet CoaxialKukul Tumpukan Cepet Coaxial

Kukul Tumpukan Cepet Coaxial

Apa Acara Pico Fuse Cepat Coaxial? Fuse Fusex Acting Pico Fusex yaiku sekring mitosis sing ditunjuk kanthi paksi, sing ditawakake ing akting kanthi cepet, lan wektu tiwas, versi. Voltase Fuse Pico, rating biasane kalebu 32 volt nganti 350 volt AC kanthi sekring sing paling umum dirating ing 125 volt AC. Pimpin radial ditawakake ing sawetara seri sekring Pico kanthi mbengkongake sumbu axial ing posisi mudhun. Sekring Pico biasane nggawa Pangenalan UL, lan Persetujuan CSA,. MIL Spes, versi sekring Pico uga kasedhiya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

4x11mmFast Acting High Reliable Subminiature Coaxial Pico Fuse F2A 350V


Katrangan Saka Nyaring Acara Pico Fusex Fast


Apa iku Fuse Pico,? Sekring Pico minangka seksi leadedsubminiature axial, sing ditawakake kanthi akting kanthi cepet, lan wektu, versi voltase.Fuse Pico, peringkat biasane kalebu 32 volt nganti 350 volt AC kanthi seksi sing paling umum dirating ing 125 volt AC. Pimpin radial ditawakake ing seri sekring sawetaraPico kanthi mbengkongake sumbu axial ing posisi mudhun. A Picofuse biasane nggawa Pengakuan UL, lan Persetujuan CSA,. MIL Spes, versi fuse Pico uga kasedhiya.

VARIASI ing DESIGN saka Fact Fact Fact Fact Factx


Seksi Pico sing beda karo standar sing ditampilake ing kaca iki bisa diwenehake kanggo nggunakake komersial utawa militèr. Salah sawijining versi desain kasebut yaiku ing ngendi sekring pico mungkasi ing salah siji mburi apin kanggo digunakake minangka konektor tunggal utawa multi-pin. Ketepatan ekstrem nalika ndamu nganti 300% utawa rating luwih, nggawe sekring pico iki cocog kanggo digunakake ing urutan panti utawa pengurutan urut. Ukuran kecurian cilik, karakteristik non-hygroskopik lan bobot infinitesimal ndadekake sekring siram kanggo sirkuit mikro-elektronik


Standar lan Persetujuan Agensi Kesalahan Acara Pico Cepat Coaxial


Standards:Inaccordance karo UL 248 -1 / -14.

Rating Tegangan

Agensi

Range Ampere

Agensi File Number

350V

UL

100mA ~ 10A

E340427 (JDYX2)

C-UL

100mA ~ 10A

E340427 (JDYX8)



Ukuran Coaxial Acting Pico Fuse (mm)



Spesifikasi Saka Nyaring Cacat Aksi Fuse


Kondisi Tes: Kabeh tes listrik kudu ditindakake kanthi suhu hawa sekitar 25 ± 5â "„.
Muat kapasitase Nalika sekring akeh liwat 100% saka peringkat, kudu jotosan ing 4 jam.
Gangguan Rating:Breaking Kapasitas: 50A ing 350V AC.


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

60 sec Max



Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

Agensi Approvals

 

 



RFP0100

100mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0125

125mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0160

160mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0200

200mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0250

250mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0300

300mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0315

315mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0350

350mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0375

375mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0400

400mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0500

500mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0600

600mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0630

630mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0700

700mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0750

750mA

350V

50A @ 350VAC

RFP0800

800mA

350V

50A @ 350VAC

RFP1100

1A

350V

50A @ 350VAC

RFP1125

1.25A

350V

50A @ 350VAC

RFP1150

1.5A

350V

50A @ 350VAC

RFP1160

1.6A

350V

50A @ 350VAC

RFP1200

2A

350V

50A @ 350VAC

RFP1250

2.5A

350V

50A @ 350VAC

RFP1300

3A

350V

50A @ 350VAC

RFP1315

3.15A

350V

50A @ 350VAC

RFP1350

3.5A

350V

50A @ 350VAC

RFP1400

4A

350V

50A @ 350VAC

RFP1500

5A

350V

50A @ 350VAC

RFP1600

6A

350V

50A @ 350VAC

RFP1630

6.3A

350V

50A @ 350VAC

RFP1700

7A

350V

50A @ 350VAC

RFP1800

8A

350V

50A @ 350VAC

RFP1900

9A

350V

50A @ 350VAC

RFP2100

10A

350V

50A @ 350VAC

RFP2120

12A

350V

50A @ 350VAC

RFP2150

15A

350V

50A @ 350VAC



Napa jotosan sekring?


Kaping pisanan, kita kudu ngerti apa sekring. Alat sekring yaiku piranti asafety, utamane dirancang kanggo nglindhungi saka geni utawa ngrusak. Fuse normal mung kabel cilik sing mlaku saka siji elektroda menyang otherelectrode lan encapsulated ing sawetara jinis peti bukti.

 

Sekring ora kena bingung karo mecah sirkuit. Sawijining circuitbreaker nduweni tujuan sing padha karo sekring, nanging bisa dipasang maneh lan digunakake maneh. Afuse kudu diganti nalika ngunekke.

Fuse, utamane sing ditemokake ing televisi, bisa uga seneng banget lan angel ditemokake. Dheweke entuk macem-macem bentuk lan ukuran. Babagan liyane kaya; resistor, utawa gulungan, uga bisa nindakake tugas kaping pindho lan tumindak kaya. Prilaku iki direkayasa dadi komponen.


Sekring ing kahanan normal bakal ngidini aliran bebaselektrik menyang sirkuit sing dipakani. Biasane, yen kabeh wis tumindak canggih, sekring kasebut ora ana pengaruh ing sirkuit. Yen sekrup sirkuit dipakani akeh banget saiki, kawat sekring bakal cepet banget, nyebabake kawat-kawat bakal ngeculake utawa ngobong mbukak ing sawijining papan. Sawise kawat kasebut wis rusak, noelectricity bisa ngliwati sirkuit.

Arang banget yen sekring bakal jotosan tanpa ana liyane sing nyebabake jeblugan. Sawise kabeh, iku tujuane. Iki dirancang toblow yen ana liyane sing salah, utamane ing TV utawa piranti liyane. Yen alasan ditiup ing TV, nyana manawa sampeyan kudu ndandani.


Umume kita digunakake kanggo urusan sekring, utawa pemecah, ing omah. Kanthi ngganti sekring, biasane kita nggawe kabeh luwih apik. Nanging nalika youthink babagan kasebut, sekring mung nyebul amarga sampeyan duwe turnamen pemanas kamar mandi nalika sampeyan wis diuripake. Dadi sampeyan bakal kakehan klambi. Sepisan maneh, sampeyan kudu ndandani supaya ora sekring kanggo nyamu, kaya-kaya mateni pemanas nalika sampeyan lagi nyemprot rambut. Ngganti fuseid ora ndandani masalah kasebut. Mateni pemanas ndandani masalah kasebut. Gejala sekring masalah. Ing televisi, sampeyan ora duwe kendali babagan kekuwatan sing digunakake. Dadi alesan sing nyebarke nyembur wis ana ing TV dhewe.



Daya surge saka cahya utawa masalah panularan jalur listrik bisa nyebabake sekring jotosan. Voltase lan aliran normal sing ora normal biasane bakal ngrusak TV, nanging ing sawetara fius casing langka iku kabeh wis ditiup. Yen sekring internal wis jotosan, kudu terus ora ana masalah ing televisi.

 

Yen sampeyan ngganti sekring, gunakake amperage sing padha, amarga amperage ora mbantu, ngidini sirkuit saiki luwih akeh, bisa uga nyebabake kobongan. Yen sirkuit terus nggawe sekring, sampeyan duwe aproblem sing kudu ditangani lan dirampungake. Aja ngrampungake masalah kanthi nyoba sekring amperage sing luwih dhuwur. Iki mung bakal nggawe masalah sampeyan luwih elek.


Hot Tags: Fact Cusex Acting Pico Fuse, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar Harga, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.