Diameter Cahaya Gantung 5mm
  • Diameter Cahaya Gantung 5mmDiameter Cahaya Gantung 5mm
  • Diameter Cahaya Gantung 5mmDiameter Cahaya Gantung 5mm
  • Diameter Cahaya Gantung 5mmDiameter Cahaya Gantung 5mm
  • Diameter Cahaya Gantung 5mmDiameter Cahaya Gantung 5mm

Diameter Cahaya Gantung 5mm

Diameter 5mm Resistent Light Resistor digawe saka materi semikonduktor sing apik lan konduktivitas kasebut duwe owah-owahan linier kanthi owah-owahan katrangan. Kanthi fitur iki, kita entuk cotor photoresistor kanthi macem-macem lan wilayah. Produk iki dikepengini kanthi ramah lingkungan. Pembungkusan standar: 200pcs kanggo saben plastik plastik cilik, 2000pcs kanggo saben kothak ukuran pertengahan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Diameter 5mm Lampu Tahan Gantung GM5528 10-20K 1MOhm


Jenderal Tanggungan Gantung Diameter 5mm Lampu GM5528


Ao littelCdsphotoresistor Sensor Cahya digawe saka materi semikonduktor lankonduktivitaswis owah-owahan linear karomadhangiowah-owahan. Kanthi fitur iki, kita entuk cotor photoresistor kanthi macem-macem lan wilayah. Produk iki dikepengini kanthi ramah lingkungan. Pembungkusan standar: 200pcs kanggo saben plastik plastik cilik, 2000pcs kanggo saben kothak ukuran pertengahan.

Gambar Struktur

Unit: mm



Kinerja lan Karakter Tahan Gantung Gantung Diameter 5mm



Apik linuwih
Volume cilik
Sensitivitas dhuwur
Wangsulan kanthi cepet
Apik spectrum characteristic
Epoxy encapsulated
Kinerja sing bisa dipercaya
  

Aplikasi saka Resistor Lampu Gantung Diameter 5mm


Kamera
Meter otomatis
Kontrolelektrik
Kontrol lampu interior
Kontrol industri alarm
Switch sing dikontrol entheng
Lampu sing dikontrol kanthi cahya
Dolanan elektronik.


Spesifikasi Resistor Lampu Gantung Diameter 5mm


Jeneng

Model

Max. Tegangan

VDC

Max. Kuwasa

mw

Suhu Lingkungan (â „ƒ)

Puncak Spektrumn

Rintangan Cahaya (10Lux)

Kâ "¦

Resistance Peteng

â ‰ ¥ Mâ „¦

γ100

10

Wektu Wangsulan

(ms)

Karakteristik resistensi Nyerang

Mundakake

Wiwitan

ÏÏ 5

Seri

GM5506

150

90

-30 ~ + 70

540

2-5

0.1

0.5

30

30


GM5516

150

90

-30 ~ + 70

540

5-10

0.2

0.5

30

30

1

GM5528

150

100

-30 ~ + 70

540

10-20

1

0.6

20

30

2

GM5537-1

150

100

-30 ~ + 70

540

20-30

2

0.6

20

30

3

GM5537-2

150

100

-30 ~ + 70

540

30-50

3

0.7

20

30

3

GM5539

150

100

-30 ~ + 70

540

50-100

5

0.8

20

30

4

GM5549

150

100

-30 ~ + 70

540

100-200

10

0.9

20

30

5


Tes Kondisi Tahan Gantung Gantung Diameter 5mm


Max. Tegangan njaba: maksimal. voltase bisa terus dilaksanakake ing komponen ing peteng.

Resistance Peteng:The resistance which is get from closed the 10 lux light for 10 seconds.           Max. Kuwasa:When the environment temperature is 25℃ using the biggest power       Light Resistance:The resistance which is get after 400-600lux light for 2 hours, test with the standard light (CCT:2854K) 10 lux get the value.       

Γ Value: The ratio gets from the standard resistance in 10 lux madhangi and 100lux madhangi’s rate.


γ = Lg (R10 / R100) / Lg (100/10) = Lg (R10 / R100)

R10、R100 Nilai tahan ing 10lux lan 100 lux. toleransi (γ⠀ ± 0.1ï¼ ‰


Kurva Karakteristik Utama Kursi Gantung Diameter 5mm
   


Lingkungan- Kurva Sintetis Resistansi Diameter 5mm Resistent Lampu



GM5528


Cathetan Daya Tahan Gantung Gantung Diameter 5mm


1. Produk liya nggunakake bahan kemasan perlindungan lingkungan, paket cilik ana ing 200 potongan, sing paling gedhe yaiku 2000 potongan

2. Aja nyimpen produk ing lingkungan suhu sing lembab lan dhuwur;

3. Wektu welding kudu paling cendhak;

4. Posisi ikatan timbal kudu ndhuwur dasar keramik 4mm.

Hot Tags: Diameter 5mm Resistor Cahaya, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.