Mbledhosake Bukti Bukti Pico Nyuda
  • Mbledhosake Bukti Bukti Pico NyudaMbledhosake Bukti Bukti Pico Nyuda
  • Mbledhosake Bukti Bukti Pico NyudaMbledhosake Bukti Bukti Pico Nyuda
  • Mbledhosake Bukti Bukti Pico NyudaMbledhosake Bukti Bukti Pico Nyuda
  • Mbledhosake Bukti Bukti Pico NyudaMbledhosake Bukti Bukti Pico Nyuda
  • Mbledhosake Bukti Bukti Pico NyudaMbledhosake Bukti Bukti Pico Nyuda
  • Mbledhosake Bukti Bukti Pico NyudaMbledhosake Bukti Bukti Pico Nyuda
  • Mbledhosake Bukti Bukti Pico NyudaMbledhosake Bukti Bukti Pico Nyuda

Mbledhosake Bukti Bukti Pico Nyuda

Mbledhosake Bukti Bukti Pico Fuse yaiku encapsulation Letupan, ing tabung keramik nanging lapisan njaba yaiku lapisan epoxy. Ukuran sekring ngirit papan ing papan sirkuit dicithak.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

3x7mmTime Lag Letup Bukti Kothak Keramik Tube Subminiature Pico Fuse 2A 250V


3x7mm Wektu Fuse Fuse yaiku Proofencapsulation Letupan, ing tabung keramik nanging lapisan njaba yaiku lapisan epoxy.Smallsize sekring ngirit papan ing papan sirkuit dicithak.


Katrangan Saka Mbledhosake Bukti Slow Pico Fuse


Fuse jenis kaya iki duwe macem-macem kompatibel sing amba, bisa digunakake kanggo macem-macem pasokan daya presisi, pengontrol audiovideo, monitor LCD, peralatan medis lan produk militer, lan liya-liyane. Tumpukan mikro sing cepet tumindak tundhuk marang UL248-1 lan UL248 -14 standar, lan sertifikasi sertifikasi AS UR lan CSA Kanada. Kerugian sekring kalebu volume cilik, panggunaan sing trep, lan area pemasangan cilik. Sekring nganggo tandha cincin warna, mula tokoh-tokoh ampere bisa dideleng. Fuse uga bisa ditambah karo proteksi insulasi nanging diasingake karo komponen elektronik liyane miturut customerrequirement.

Aplikasi saka Mbledhosake Pro Slow Blow Pico Fuse


Charger

Perlengkapan Tenaga

Peralatan Otomasi Kantor

Barang putih

Pasokan tenaga

Flatâ € ™ panel layar TV

Monitor LCD

Sistem lampu

Peralatan medis

Peralatan industri


Fitur saka Ledakan Bukti Slow Pico Fuse


Gampang mlebu kanthi tahan

Ukuran cilik

Jangkauan tarif saiki sing wiyar (375mA - 7A)

Netepi RoHS

Range suhu operasi operasi

Rating suhu kurang


Ukuran Ledakan Bukti Bukti Pico Fuse (mm)


Ora.

PartName

Materi

1

Badan Encapsulated

Lapisan Epoxy

2

Wiring timbal

Plato Tembaga Timah

3

Tutup

Kuningan Bersantai Kuningan

4

Unsur sekring

Kawat aloi

5

Awak

Tube Keramik Non-Transparan


Spesifikasi Ledakan Bukti Slow Pico Fuse


P / N

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Tutupacity

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

STB0100A / B

100mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.01

STB0125A / B

125mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.02

STB0160A / B

160mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.04

STB0200A / B

200mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.06

STB0250A / B

250mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.09

STB0300A / B

300mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.12

STB0315A / B

315mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.15

STB0375A / B

375mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.19

STB0400A / B

400mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.31

STB0500A / B

500mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.46

STB0630A / B

630mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.78

STB0750A / B

750mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.93

STB0800A / B

800mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

1.1

STB1100A / B

1A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

1.3

STB1125A / B

1.25A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

2.6

STB1150A / B

1.5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

3.1

STB1160A / B

1.6A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

3.9

STB1200A / B

2A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

7.2

STB1250A / B

2.5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

12

STB1300A / B

3A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

15

STB1315A / B

3.15A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

19

STB1350A / B

3.5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

24

STB1400A / B

4A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

29

STB1500A / B

5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

59

STB1630A / B

6.3A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

90


Operating Karakter Mbantah Bukti Bukti Puse Fuse



Muat kapasitase Nalika sekring akeh liwat 100% saka peringkat, kudu jotosan ing 4 jam.
Interrupting Rating:Breaking Tutupacity: 50A at 125V/250V AC.


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

60 sec Max



Kuantitas Paket Bukak Bukti Nyembelake Fuse


A. Packing: akeh

500pcs akeh ing saben kantong poly;

10 kantong poli ing saben kothak batin;

4inner kothak ing saben karton njaba

B. Tapedpacking:(Default packageï¼ ‰

3000pcs saben kothak batin

10 kothak ing saben karton njaba




Kepiye fuse kerja?



Fuse sacara intine bakal regan, titik-titik kelemahane sengaja, yen kekuwatan paling gedhe saka sistem listrik omah, bakal ambruk kanggo nyegah karusakan utawa regane. Iki diraih kanthi komponen pusat fuse, jalur utawa untaian logamwhich duwe kapasitas pecah sing luwih murah. Kapasitas rusak logam yaiku arupa paling tenat sing bisa diliwati kanthi aman, dene apa wae sing ana ing njalari bisa nyirnakake lan ngrusak sirkuit. Seng, tembaga, salaka lan aluminiumare sing biasane digunakake minangka sekring kabel.


Kawat sekring banjur diselehake ing antarane twoterminals, dibungkus bahan sing ora konduktif banjur dilebokake. Banjur, mundhak tenaga ifa kedadeyan, sekring bakal ngrusak, nyisihake sambungan, nutup sirkuit lan minimalake karusakan.






Hot Tags: Bukti Bukti Bukti Blow Pico Fuse, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.