Tujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor
  • Tujuan Umum SMD Multilayer Chip ResistorTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor
  • Tujuan Umum SMD Multilayer Chip ResistorTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor
  • Tujuan Umum SMD Multilayer Chip ResistorTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor
  • Tujuan Umum SMD Multilayer Chip ResistorTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor
  • Tujuan Umum SMD Multilayer Chip ResistorTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor
  • Tujuan Umum SMD Multilayer Chip ResistorTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor
  • Tujuan Umum SMD Multilayer Chip ResistorTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor

Tujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor

Aolittel nawakake Umum Tujuan SMD Multilayer Chip Resistor kanggo ngrampungake aplikasi macem-macem saka elektronik otomotif, smartphone, piranti jaringan, lan liya-liyane

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

2512 1% Tujuan Umum Film Kandel SMD Multilayer Chip Resistor 6432 Metric 1W 5%


Fitur saka Tujuan Umum The SMP Multilayer Chip Resistor2512


1. Rating daya dhuwur lan ukuran kompak
2. linuwih lan stabilitas
3. Ukuran peralatan final
4. produk RoHS lan produk gratis

APLIKASI Tujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor 2512


· Pasokan daya
· PDA
· Meter digital
· Komputer
· Otomotif
· Pangisi daya baterei
· Konverter daya DC-DC


Gangguan sakaTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor2512


Resistor dibangun ing awak keramik kelas dhuwur (aluminium oksida). Elektron logam internal ditambah ing saben pungkasan lan sambungake karo tempelan tahan sing ditrapake ing permukaan ndhuwur landasan. Komposisi tempel kasebut diatur kanggo menehi kira-kira resistensi sing dibutuhake lan regane dipotong kanggo milih nominasi kanthi toleransi sing dikendhaleni karo laser trining lapisan resistive iki. Lapisan resistif ditutupi jas pelindung. Pungkasan, loro mburi endhot ditambahake. Kanggo nggampangake lapisan njaba mburi iki yaiku wesi Tin (timbal gratis).


Ukuran SakaTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor2512


0201

0402

0603

0805

1206

1210

1218

1812

2010

2512



GUNUNGTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor2512


Amarga bentuk persegi lan toleransi cilik, Surface Mountable Resistors cocok ditangani kanthi sistem penempatan otomatis. Penempatan Chip bisa ing substrat keramik lan papan sirkuit cetak (PCB). Sambungan listrik menyang sirkuit yaiku kanthi kahanan pemateri individu. Mungkasi pungkasan njamin kontak sing bisa dipercaya.


Konfigurasi Resistor Chip 2512


Kurva Dermat DerengTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor2512



Seri RCT SakaTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor2512


Tegangan kerja diitung adhedhasar regane resistansi ing ngisor formula V = √ (P * R) utawa maksude maksimal kaya sing dituduhake ing ndhuwur. Tegangan maksimal diitung adhedhasar nilai resistensi ing ngisor formula V = 2.5 √ (P * R) utawa maksimal maksimal kaya sing dituduhake ing ndhuwur.


Kurva Soldering suhuTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor2512


Spesifikasi lan Metode Tes SakaTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor2512


Tape Lan Reel Paket SakaTujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor2512

Hot Tags: Tujuan Umum SMD Multilayer Chip Resistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.