Fasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi Cepet
  • Fasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi CepetFasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi Cepet
  • Fasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi CepetFasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi Cepet
  • Fasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi CepetFasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi Cepet
  • Fasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi CepetFasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi Cepet
  • Fasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi CepetFasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi Cepet
  • Fasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi CepetFasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi Cepet
  • Fasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi CepetFasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi Cepet
  • Fasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi CepetFasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi Cepet

Fasikal Keramik Acting Keramik Cepet Kanthi Cepet

Fungsi Keramik Akting Cepet Kerepitas Sing Cepak ing Paket 5 x 20mm kompak sing dirancang kanggo spesifikasi UL.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kapasitas Breaking Kapabilitas kanthi cepet 5x20mm Garing Serat Seramik Langsing T3.15A 250VAC


Fitur Fuse Keramik Acting Keramik Sing Cepet


- Wektu tundha, kapasitas bejat sing dhuwur

- Tabung keramik, konstruksi tembaga sing dilapisi perak

- Kasedhiya ing timbal axial axial lan pigtail

- Halogen Gratis

- Gratis Gratis

- Dirancang kanggo UL / CSA / ANCE 248 Standard

- Kasedhiya ing format timbal karton lan paksi

- RoHS netepi lan gratis plumbum

High Breaking Capacity Fast Acting Ceramic FuseHigh Breaking Capacity Fast Acting Ceramic FuseHigh Breaking Capacity Fast Acting Ceramic Fuse

Aplikasi saka Fact Seramik Keramik Cepet Mbobol


- Perlindhungan Utama ing Peralatan

- Adaptor Suplai Daya kanggo e.g. laptop

- SMPS (Ngalihake Daya Daya Ngalih) kanggo TV lan DVD

- Modul DC / DC

- Peralatan Daya Industri


Paramèter semat kanggo Fungsi Keramik Akting Keramik Cepet Gedhe


Serat Gelombang Kompatibel: (260â "ƒ, 10 detik maks)

Hand-Solder:

Suhu Iron Iron: (350â "ƒ +/- 5â" ƒ)

Wektu Pemanasan: (5 detik maksimal)


Ukuran Kapasitas Keramik Acting Keramik Cepet (mm)


High Breaking Capacity Fast Acting Ceramic Fuse size

Bagean Jumlah Kapabilitas Keramik Acting Keramik Cepet



Kapasitas Tanduran: 1500 amperes ing 250V AC



Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Max Tegangan

Selehake (mv)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

BTC0100A

100mA

250V / 125V

7000

-

BTC0125A

125mA

250V / 125V

5000

-

BTC0160A

160mA

250V / 125V

4300

-

BTC0200A

200mA

250V / 125V

3500

-

BTC0250A

250mA

250V / 125V

2800

-

BTC0315A

315mA

250V / 125V

2500

-

BTC0400A

400mA

250V / 125V

2000

-

BTC0500A

500mA

250V / 125V

1800

0.2

BTC0630A

630mA

250V / 125V

1500

0.3

BTC0750A

750mA

250V / 125V

1400

0.3

BTC0800A

800mA

250V / 125V

1200

0.4

BTC1100A

1A

250V / 125V

1000

0.6

BTC1125A

1.25A

250V / 125V

800

0.8

BTC1150A

1.5A

250V / 125V

600

1.0

BTC1160A

1.6A

250V / 125V

600

1.2

BTC1200A

2A

250V / 125V

500

3.4

BTC1250A

2.5A

250V / 125V

400

7.2

BTC1300A

3A

250V / 125V

350

8.5

BTC1315A

3.15A

250V / 125V

350

9.2

BTC1350A

3.5A

250V / 125V

350

9.2

BTC1400A

4A

250V / 125V

300

14

BTC1500A

5A

250V / 125V

250

25

BTC1600A

6A

250V / 125V

250

25

BTC1630A

6.3A

250V / 125V

200

64

BTC1700A

7A

250V / 125V

200

-

BTC1800A

8A

250V / 125V

200

-

BTC2100A

10A

250V / 125V

200

-

BTC2120A

12A

250V / 125V

-

-

BTC2125A

12.5A

250V / 125V

-

-

BTC2160A

16A

250V / 125V

-

-

BTC2200A

20A

250V / 125V

-

-

BTC2250A

25A

250V / 125V

-

-

BTC2300A

30A

250V / 125V

-

-


Karakteristik Operating Saka Kapasitas Tumindak Serat Cepet Karakter Cepet


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

60 sec Max


Kuantitas Paket Kapasitas Fungsi Keramik Cepet Tumrap Dhuwur


Bulk 250 pcs saben kantong poly;

10 kantong poli ing saben kothak batin;

4 kothak utama ing saben karton njaba


Rekomendasi Parameter Soldering Of Fact Ceruse Keramik Cepet Gedhe High


Parameter gelombang

Suhu Pot Solder: 260â ". Max

Wektu Sold Dwell: 2 ~ 5s

Parameter Hand-Solder:

Suhu Iron Iron: 350 ± 5â "ƒ

Wektu Pemanasan: 5s Maks



Karakteran Lingkungan saka Kapasitas Kerosakan Akting Keramik Cepet


Suhu Operasi: -55~ + 125â „ƒ
Kondisi Saham
Kelembapan normal Kelembapan â ‰ ¤ 75% nyimpen 3 taun rata-rata.

Nalika milih spesifikasi sekring, yen suhu lingkungan operasi ngluwihi ruang lingkup saka 20 ~ 30â "ƒ, insinyur kudu nimbang suhu lingkungan kanggo sekring. Cathetan: Keluk Rerating Suhu:


High Breaking Capacity Fast Acting Ceramic Fuse service


Kepiye Nguji Fasitas Keramik Acting Keramik Cepet Gedhe


Fius seramik minangka piranti keamanan sing ngganggu pasokan listrik nalika kakehan listrik utawa lonjong kelakon. Filament internal, lancip, kabel nyawiji lan mungkasi arus listrik kanggo nyegah gawe piala utawa piranti listrik. Pemilik omah bisa nemtokake manawa kaca sekring sing ditiup kanthi nindakake pemeriksaan visual lan nggoleki istirahat ing kabel lancip lan warna coklat ing tengah sekring. Sekring keramik, nanging ora nuduhake karusakan visual. Nguji sekring keramik minangka salah sawijining cara kanggo ngerti yen sekring wis ditiup.

Langkah 1

Pateni sumber daya menyang piranti utawa piranti listrik liyane yen piranti tanpa kabel. Yen alat kasebut duwe plug, copot kabel listrik kasebut.


Langkah 2

Setel telpon ohmmeter utawa multimeter dadi nol. Multimeter maca loro volt lan ohm. Yen sampeyan nggunakake multimeter, atur multimeter menyang setelan ohm.


Langkah 3

Tutul mburi terminal sekring kanthi panyilidikan tes ireng lan mburi terminal sekring kanthi cara uji coba abang.


Langkah 4

Waca tampilan ohmmeter. Yen tampilan nuduhake jarum ing nol utawa tampilan digital nuduhake nol, sekring kasebut ana ing kahanan kerja sing apik. Sembarang maca liyane nul nuduhake sekring kasebut ora bisa digunakake maneh lan wis ditiup.

Hot Tags: Kapasitas Keramik Acting Keramik Cepet, Acah, Produsen, Pabrik, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, kanthi stok, Sampel, Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.