Fuse Obat Otomotif ANL sing Saiki
  • Fuse Obat Otomotif ANL sing SaikiFuse Obat Otomotif ANL sing Saiki
  • Fuse Obat Otomotif ANL sing SaikiFuse Obat Otomotif ANL sing Saiki
  • Fuse Obat Otomotif ANL sing SaikiFuse Obat Otomotif ANL sing Saiki
  • Fuse Obat Otomotif ANL sing SaikiFuse Obat Otomotif ANL sing Saiki
  • Fuse Obat Otomotif ANL sing SaikiFuse Obat Otomotif ANL sing Saiki

Fuse Obat Otomotif ANL sing Saiki

Fuse Otomotif ANL Saiki kanggo dirancang kanggo nglindhungi kabel utama menyang stereo mobil sampeyan. Ing ngisor iki ana gegayutan babagan Bolig On ANT Otomotif ANL sing saiki, Muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Plancongan ANL Otomotif ANL Saiki.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Blade Otomotif Saiki Saiki Gegaman Bolt Obat Otomotik 326 20A-500A Kanggo Bateri Audio Lori Truk Lif


Katrangan Bolt Otomotif ANL sing Saiki


Fuse Otomotif ANL Otomatis Saiki kanggo nglindhungi kabel utama menyang stereo mobil sampeyan. Kawat iki luwih angel diganti tinimbang stereo kasebut dhewe.


Fitur Bolt Otomotif ANL sing Saiki


Opsi sing cepet utawa Alon-alon

Tanpa Indikasi

Pinggiran Stud

Plastik / Keramik Material Awak

Logam Bahan Kuningan / Tembaga Kanthi Plating Emas.

Rating Ampere 35-500A

Tegangan 32V DC

Perlindhungan Baterei lan alternator aplikasi

Jendhela sing deleng bisa ngidini pamindhahan gampang

Kondhisi plastik sing tahan suhu, tahan dampak

Perlindhungan sirkuit Ultimate

Plating konduktivitas sing dhuwur

Transfer saiki sing maksimal

Dirancang kanggo cocog karo sing nyekel ANL

6,000 Rating Rating Gangguan kanggo memuaskan syarat ABYC kanggo perlindungan sirkuit DC utama ing bank-bank baterei gedhe

Blades konektor kanthi dilapisi perak kanggo resistensi karat

Kasedhiya indikasi kahanan sekring sing ditiup

 

Spesifikasi Bolt Otomotif ANL sing Saiki


Kanggo Sistem Audio Kinerja Tinggi lan Dhuwur Audio. Gunakake Truck Angkat Lan Sistem Operasi Baterai Liyane.

Bahan Awak

Plastik / Keramik.

Unsur Logam

Kuningan / Tembaga Kanthi Plating Emas.

Rating Ampere

20-500A

Tegangan

32V DC


Karakteran Wektu Saiki Saiki saka Tumpukan Otomotif ANL Saiki


Tes Saiki

Wektu Mbukak

Min.

Max.

150%

1 jam.

---

220%

---

60 s

250%

0,8 s

10 s

400%

0,2 s

2 s


Ukuran Bolt Otomotif ANL Sing Saiki (mm)

Pagelaran Listrik saka Bolt Otomotif ANL Sing Saiki



Item No.

Ampere

ANL20

20A

ANL 25

25 A

ANL 30

30 A

ANL 35

35 A

ANL 40

40 A

ANL 50

50 A

ANL 60

60 A

ANL 70

70 A

ANL 80

80 A

ANL 100

100 A

ANL 125

125 A

ANL 130

130 A

ANL 150

150 A

ANL 175

175 A

ANL 200

200 A

ANL 225

225 A

ANL 250

250 A

ANL 275

275 A

ANL 300

300A


Rekomendasi Panyekel Fuse Kanggo Bolt Otomotif ANL sing Saiki


Apa Bolt Obat Otomotif ANL Sing Saiki

 

Yen wis nate ngupayakake babagan ndandani stereo mobil, utawa wis nemoni angel stereo mobil sampeyan, sampeyan bisa uga wis ngrasakake planggaran ANL. Piranti cilik kasebut nduweni peran penting ing sistem audio mobil sampeyan.

 

Komponen Bolt Otomotif ANL sing Saiki


Komponen sekring ANL kalebu sekring dhewe, yaiku bentuk rata kanthi rong prong logam sing bentuke beda ing sisih mburi lan wadhah sekring. Sing duwe loro ngawut-awut sing digunakake kanggo ngencengi wadhah. A ngawut-awut pesawat lan bushing ing wadhah tetep baris listrik.

 

Ngganti Bolt Otomotif ANL sing Saiki


Yen sampeyan kudu ngganti sekring ANL, penting banget kanggo ngganti nganggo sekring amperase sing padha. Fius rangking sing beda-beda bakal nyebabake karusakan listrik sing serius. Fius cukup murah kanggo ngganti.

Hot Tags: Bolt Otomotif ANL sing Saiki, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.