Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep
  • Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor TetepFilm Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep
  • Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor TetepFilm Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep
  • Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor TetepFilm Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep
  • Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor TetepFilm Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep
  • Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor TetepFilm Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep
  • Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor TetepFilm Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep

Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep

MELF Fusible Wirewound Film Fiist Resistor ditrapake kanggo sumber cahya listrik, nggenepi listrik, suplai daya, peralatan komunikasi, peralatan elektronik, tes lan peralatan pangukuran, automobiles.Replacing resistor ing peralatan elektronik kayata elektronik, produk industri, lan peralatan rumah tangga .

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep



Scope Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


Standar iki ditrapake kanggo sumber lampu listrik, ngoperasikake daya listrik, pangisi daya, peralatan komunikasi, peralatan elektronik medis, tes lan peralatan pangukuran, mobil.

Ngganti resistor plug-in peralatan elektronik kayata elektronik, produk industri, lan piranti rumah tangga.

Features Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


1) Gunakake kemasan resin sing ora bisa diobong / epoksi kanthi fitur safety sing ora bisa diobong lan nyisolasi;

2) Miniaturisasi kanggo penempatan Kapadhetan dhuwur;

3) Ndhaptar kabutuhan proses pemanasan gratis (Pb) lan proses pateran;

4) Bisa digunakake ing sistem pemasangan permukaan gunung otomatis (SMD). Cocog kanggo welding otomatis kanthi soldering gelombang lan soldering refleksi


Power Derating curve Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep

Structure dimension Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


Ukuran

Ukuran (mm)

L

D1

D2 Max.

0204

3,5 ± 0,2

1.1 ± 0.1

1,4 ± 0,2

0207

5,9 ± 0.2

1,7 ± 0.1

2.1 ± 0.2

0309

Tutup tunggal 8,5 ± 0.2

Tandha kaping pindho 8,7 ± 0,2

2,5 ± 0,1

Tutup tunggal 3.1 ± 0.2

Kaping pindho 3.0 ± 0.2


Materi list Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


Kode

Jeneng

Materi

1

Pelapis

Lapisan resin sing ora bisa diobong / epoxy

2

Cincin warna

Lapisan retardant api

3

Cuting kawat

-

4

Unsur sekring

Kawat aloi

5

Bar magnet

Film keramik / resistor aluminium

6

Tutup

Tutup wesi tutup


Part Numbering Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


KNPM

1

100

J

S

0309


KNPM: Jeneng seri

1 : Power Rating - 0,125W,0,25W,0.5W,1W,2W.

100 : Resistance value - E24 norminal resistance

J : Resistance tolerance - F=± 1%,G=± 2%,J=± 5%

S : Ukuran code - It is normal size without code; S- small size ; X-Ultra-small size.


Electrical Performances Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


Ukuran     Type

Power range (70C)

Suhu suhu „ƒ

Voltase jampel V

Rintangan kisaran (Î ©)

± 1% ã € ± 2% ã € ± 5%

0204

0,125W

0,25WS

0.5W-X

-55~155

200

MFM 0.1~2.2M

CFM 1~10M

MOFM 1~10K

0207

0,25W

0.5W-S

1W-X

-55~155

250

KNPM 0.22~100

MFM 0.1~10M

CFM 1~10M

MOFM 1~10K

0309

0. 5W

1W-S

2W-X

-55~155

350

KNPM 0.22~300

MFM 0.1~10M

CFM 1~10M

MOFM 1~10K


General Data Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


Toleransi resisten nominal

± 5%

Kategori iklim

55/155/21

Tekanan udhara rendah

8.5kpa

Tingkat stabilitas

5%

Pangowahan ganti

Watesan nilai

Tes jangka panjang

± (5% R + 0.1Î © ï¼ ‰

Tes jangka pendek

± (1% R + 0,05 Î ©)

Saiki dina

I2 (A) = P (W) / R (Î ©)


Package quantity & size Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


 9.1 Tape Ukuran



Ukuran

ÏÏ A

(mmï¼ ‰

ÏÏ B

(mmï¼ ‰

ÏÏ C

(mmï¼ ‰

W

T

QTY (PC)

0204

179 ± 2

60 ± 2

13 ± 0,5

9 ± 1

12 ± 0,5

3000

0207

179/330 ± 2

90 ± 2

13 ± 0,5

10 ± 1

14,5 ± 1

2000/5000

0309

330 ± 2

90 ± 2

13 ± 0,5

16 ± 1

19.5 ± 1

2500


9.2 Paper size Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


Ukuran

Ukuran (mm)

A

B

W

E

F

0204

1,6 ± 0,2

3,8 ± 0.2

8,0 ± 0,2

1,75 ± 0.1

5,25 ± 0.1

0207

2,4 ± 0.2

6.0 ± 0.2

12,0 ± 0,2

1,75 ± 0.1

7,25 ± 0.1

0309

3,6 ± 0.2

8,9 ± 0.2

16.0 ± 0.2

1,75 ± 0.1

9.25 ± 0.1


P0

P1

P2

D0

T

0204

4,0 ± 0,1

4,0 ± 0,1

2.0 ± 0.1

1,5 ± 0.1

1,65 ± 0.1

0207

4,0 ± 0,1

4,0 ± 0,1

2.0 ± 0.1

1,5 ± 0.1

2,5 ± 0,1

0309

4,0 ± 0,1

8,0 ± 0,1

2.0 ± 0.1

1,5 ± 0.1

3,5 ± 0,1


Werna marking Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


                 

Werna

Pisanan digit

Nomer nomer loro

Angka kaping tiga

Malutiplier

Kesabaran

Ireng

0

0

0

100

-

Coklat

1

1

1

101

± 1

Abang

2

2

2

102

± 2

Jingga

3

3

3

103

-

Kuning

4

4

4

104

-

Ijo

5

5

5

105

± 0,5

Biru

6

6

6

106

± 0,25

Violet

7

7

7

107

± 0,1

Grey

8

8

8

108

-

Putih

9

9

9

109

-

Emas

-

-

-

10-1

± 5

Seksi

-

-

-

10-2

± 10

Plain

-

-

-

-

-


Performance Specifications Of Film Fistible Wirewound Fistible Fertible Resistor Tetep


Karakteristik

Kahanan Tes

Watesan

Wektu Singkat Liwat Beban

IEC 60115-1 4.13 5 detik 2,5x voltase dirating (ora luwih saka voltase kakehan maksimal)

± 2%

Nyuda Urip ing Kelembapan

IEC 60115-1 4.24 56 days rated load (not over max. working voltage) at (40± 2)°C and (93±3)% relative humidity


Muat Life Life 1 jam

IEC 60115-1 4.25.1 Rated load (not over max. working voltage) with 1.5 hours ON, 0.5 hours OFF, at (70± 2)°C

± 5%

Rintangan Kanggo Panas Soldering

IEC 60115-1 4.18.2 Dip the resistor into a solder bath measured (260± 5)°C and hold it for a 10 ± 1 seconds

± 1%

Solderability

IEC 60115-1 4.17.2 Area solder ditutup sawise (230 ± 3) ° C / (2 ± 0.2) detik kanthi fluks diterapake

95% Min.

Getaran

IEC 60115 4.22 Enem jam ing saben arah paralel lan paksi kanthi gerakan harmonik sing sederhana duwe amplitudo 0.75mm lan 10 nganti 500 Hz.

± 1%

Ketahanan termal

IEC 60115-1 4.25.3 1000 jam ing 200 ° C tanpa mbukak

± 1%

Shock termal

IEC 60115-1 4.19 -55 ° C 30minutes, + 155 ° C 30minutes, 5 siklus

± 3%

Tes Surge

Voltase Surge =DC P minangka rating daya, R minangka rega resistance, voltase mundhak ora luwih saka kadhaptar ing sisih tengen. Spesial bedah = 1.2 / 50µs Periode = 60 sec Cacahe lonjor = 100

± 5%

Hot Tags: Film MewF Fusible Wirewound Fiist Resistor, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, kuotasi

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.