Warta Industri

Apa sekring siji wektu sing paling populer ing taun 2020?

2022-08-01

Ing taun 2020, urip lan bisnis dadi luwih angel lan angel amarga pandemi Coronavirus (COVID-19).

Apa sing kudu kita lakoni saiki? Jaga kesehatan, nganggo masker, sering cuci tangan, sering ngukur suhu awak lan nindakake cukai. Iki kanggo urip.


Kanggo bisnis, kita kudu ngatur rantai pasokan lan tetep kompetitif ing pasar. Sing luwih penting yaiku kita butuh sawetara optimasi babagan biaya tuku â BIAYA TURUN. Yen sampeyan pabrikan LED utawa powersupply, sampeyan bakal takon apa 2020 paling populer siji-wektu sekring? Cartridgefuse utawa pico fuse, oh ora!


Minangka salah siji produsen sekring paling gedhe ing daratan china, jawabane yaiku sekring permukaan lan sekring mikro. Umume wong mikir yen sekring kartrid kudu sekring nanging kita mikir sekring kartrid minangka sekring tradisional nanging dudu teknologi paling anyar. Kita duwe sawetara alasan kanggo mbuktekake jawaban kita:


1)Teknologi canggih nyebabake kualitas apik
Aolittel nandur modal dhuwit gedhe kanggo ngimpor akeh peralatan produksi otomatis & inspeksi & tes & tape lan sistem manajemen sing dioptimalake. Sekring gunung lumahing 0603 1206 6125 1032 1245 lan sekring blowmicro alon timbal radial sing diprodhuksi kanthi kinerja sing luwih apik tinimbang cartridgefuse tradisional.

2)Sertifikasi global lengkap
Persetujuan agensi sing diraih kanggo sekring permukaan yaiku 1608 3216 2410 10254512 lan sekring mikro tumindak cepet kalebu CQC, CCC, IEC, CB, UL, CUL, TUV, VDE, KC, PSE, ROHS,
REACH lsp. Nanging, ana sawetara sertifikasi kanggo sekring kartrij siji-wektu lan sawetara saiki kalebu sempit.

3)Pangiriman cepet
Kita duwe kapasitas produksi ageng saben dina amarga kacepetan produksi rada cepet dening mesin produksi otomatis. Kita duwe akeh mesin lan jumlah mesin sing gedhe banget, wow!

4)Biaya murah
Rega murah banget amarga kapasitas produksi sing gedhe lan akeh pesenan pelanggan, saengga bisa menehi rega sing apik.

5)Instalasi Gampang
Yen sampeyan tuku sekring kartrij lan sampeyan kudu crimp menyang struktur tartamtu, malah nambah tabung panas-shrinkable kanggo nolak suhu dhuwur, iki makarya njupuk jam lan buruh kanggo nindakaken, iki biaya ekstra. Nanging, yen sampeyan tuku squareceramic lumahing Gunung sekring lan radial timbal mikro sekring banjur sampeyan bisa nginstal byreflow soldering lan gelombang soldering tanpa pangolahan Processing ekstra. NEWESTDESIGN luwih seneng milih.


Apa sampeyan bakal milih minangka pilihan â sekring siji-wektu utawa sekring kartrij tradisional?

Ayo, ayo ngomong luwih akeh yen sampeyan menarik.


Punika link produksi kanggo ref Panjenengan.
Lumahing Gunung Fusehttps://www.aolittel-china.com/Surface-Mounted-Fuse

Sekring Mikro Kabhttps://www.aolittel-china.com/Micro-Fuse