Warta Industri

Kauntungan saka 2410SFV Series 2410 Size Fast Acting Surface Mounted Fuse

2022-08-01
2410SFV Series 2410 Ukuran Cepet tumindak lumahing dipasang fuse lumahingpiranti Gunung nyedhiyakake linuwih, karakteristik fusing lan nglereni konsisten, lan supaya risiko tutup mburi tiba mati.