Warta Industri

Fitur 154 Series Cross 2410 Surface Mount Fuse Holder

2022-08-01
154 Series Cross 2410 lumahing Gunung Fuse Holderpunika 260 ° C reflow soldering nduwèni sekring. Kombinasi sekring lan krenjang dikemas ing tape lan reel, sing bisa diinstal kanthi efisien ing papan PC kanthi siji langkah lan bisa digunakake kanggo proteksi sirkuit.