Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector
  • Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal ProtectorKasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector

Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector

Proteksi Thermim Bimetal ditutup kanthi normal, dirancang kanggo nglindhungi suhu kanthi toleransi suhu standar internasional, 5 tingkat, lan wektu urip luwih saka 5000 siklus. Ing ngisor iki yaiku babagan Plastik Case Biasane Protector Thermal Bimetal sing gegandhengan, aku ngarep-arep mbantu luwih ngerti Plastik Kasus Biasane ditutup Bimetal Protector Thermal.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector

Plastik Plancar Suhu Ketutup Tutup Suhu Langsung KSD9700 Protector Thermal Bimetal 5A 250VAC 70C


Application Of Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector


Protokol termal KSD9700 nduweni karakteristik cilik, ora suwe, dawa lan karakteristik liyane, digunakake ing macem-macem motor tubular, komporasi induksi, mesin pembersih vakum, gulungan, pengubah, pemanas listrik, balast, peralatan elektrik, balang lampu neon, motor motor, IC lan peralatan listrik umum overheating liwat pangayoman dobel saiki.


Features Of Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector


Pelindung termal KSD9700 yaiku kanggo ngetrapake geometri jalur bimetallik tartamtu, tanpa mekanisme bantu, mung kanthi jalur bimetallik krasa dadi pemanasan sing lembut, owah-owahan kanthi cepet ing unsur unsur bimetallic, kontak langsung langsung nglereni potongan lan sirkuit pangolahan, overheat lan kakehan proteksi


Contact Type Of Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector

* (Biasane Tutup = "NC") cedhak nganti lumahing jurusan Aksi Celsius banjur ngalih, kanthi otomatis ngreset. Kanthi digunakake kanggo kontrol suhu utawa perlindungan kanggo peralatan listrik rumah tangga. * (Biasane mbukak = "NO") Ora ngluwihi suhu kontrol suhu mbukak (ora bisa digunakake), luwih saka suhu iki kanggo miwiti kerja!

Parameter Teknis Pelindung Terapi KSD9700


Toleransi standar internasional ± 5â "ƒ
Suhu ngreset bisa disesuaikan
Nyawa urip luwih saka 5000 siklus @ dimuat
Kekuwatan listrik normal 50Hz, 2000V, Imin, ora ana risak utawa flashover
Pagelaran kaping pirang-pirang 5 nganti 10A
Resepake Hubungan ‰ ¤50mOhm
Rintangan insulasiâ ‰ ¥ 100MOhm
Ukuran 4.0x7.2x17mm


Nomer bagean

Suhu operasi

(â „ƒ)

Reset Temperature(â „ƒ)

Nomer bagean

Suhu operasi

(â „ƒ)

KSD9700-50â "ƒ

50 ± 5

30 ± 8

KSD9700-105â "ƒ

105 ± 5

KSD9700-55â "ƒ

55 ± 5

35 ± 10

KSD9700-110â "ƒ

110 ± 5

KSD9700-60â "ƒ

60 ± 5

40 ± 10

KSD9700-115â "ƒ

115 ± 5

KSD9700-65â "ƒ

65 ± 5

45 ± 10

KSD9700-120â "ƒ

120 ± 5

KSD9700-70â "ƒ

70 ± 5

45 ± 15

KSD9700-125â "ƒ

125 ± 5

KSD9700-75â "ƒ

75 ± 5

50 ± 15

KSD9700-130â "ƒ

130 ± 5

KSD9700-80â "ƒ

80 ± 5

55 ± 15

BW-DCM-135â "ƒ

135 ± 5

KSD9700-85â "ƒ

85 ± 5

55 ± 15

BW-DCM-140â "ƒ

140 ± 5

KSD9700-90â "ƒ

90 ± 5

60 ± 15

BW-DCM-145â "ƒ

145 ± 5

KSD9700-95â "ƒ

95 ± 5

65 ± 15

BW-DCM-150â "ƒ

150 ± 5

KSD9700-100â "ƒ

100 ± 5

65 ± 15

BW-DCM-160â "ƒ

160 ± 5


Tegangan voltase: 250VAC
Rated saiki: 5A-10A


aterials Of Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector


Kode

Jeneng

Materi

Kode

Jeneng

Materi

A

Kasus logam

Î0.4 karo SPCE

G

Dasar

Cu H62

B

Shrapnel

Perunggu

H

Kenalan statis

AgNi10 / Cu

C

Bimetal

BR-1

I

Insulator

PBT-VG30

D

Hubungi tumindak

AgNi10 / Cu

J

Lengan saringan

Lengan poliester

E

Sealants

Resin Epoxy

K

Nyemplungake Timah

Timah lingkungan

F

Kabel

22 #





Reliability Of Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector


Penampilan: Pelindung termal cangkang ora kena burr, fenomena kayata kakisan, retak, deformasi ›Tandha kudu dadi ketahanan sing bener, bener, jelas, tahan lama kanggo ngilangi

Rating Prestasi Rating saka Protector Thermim Bimetal KSD9700

Rated current:AC250V / 6A AC125V / 8A 8A / DC24V ora luwih saka 5A ing DC low voltaseMaximum short circuit arus¼¼DD 12V 100Kanggo paling murah arus listrik current current¼DD 5V 10mA


Contact Resistance Of Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector


Hubungi ing negara tertutup, protokol termal ketahanan kontak antarane rong titik sentuhan kudu ora luwih saka 50 m m ©.


Insulation Resistance Of Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Thermal Protector


Rintangan insulasi luwih saka 100 m â € ¦.

Kekuwatan Listrik Protector Terapi Bimetal KSD9700

Kanggo pelindung termal sing ditrapake ing antarane bagean ngisor frekuensi dhasar yaiku voltase uji gelombang saringan gelombang 50 hz (RMS), tahan 1 s ora ana fenomena flashover utawa risak.

Ing kahanan kontak beku termal, ing antarane kawat timah: 500V

Ing kontak kahanan biasane ditutup, ing antarane permukaan timah lan cangkang lapisan insulasi: 1500V


Bukti Kelembapan Pelindung Terapi KSD9700


Selehake ing suhu sekitar 25 „ƒ, kelembapan relatif 95% nganti 10 jam mengko, nyukupi syarat 6,4 lan 6,5, lan ora ana owah-owahan ing struktur penampilan sing ora normal.


Siklus Panas Panas Pelindung Bimetal KSD9700


Selehake ing suhu 20 â 'ƒ lan + 90 â' every saben 2 jam, siklus kaping 10 kaping, tundhuk kanthi syarat 6,4, 6,5, lan ora ana perubahan normal ing struktur penampilan.


Ketahanan Panas Pelindung Terapi KSD9700


Ditetepake 10 jam mengko ing suhu suhu 140 â ",, tundhuk syarat 6,4 lan 6,5, ora ana perubahan lan penampilan sing ora normal.


Tahan tahan kadhemen saka Pelindung termal KSD9700


Ditempelake - suhu 20 â 'for luwih saka 10 jam, nyukupi kabutuhan 6,4 lan 6,5, ora ana owah-owahan struktur lan penampilan sing ora normal.

Tumindake suhu kurang saka 5â "„


Mbukak bola lan nutup kekiatan Pelindung termal KSD9700


Ing suhu kamar, disambungake menyang AC 50HZ & 220V & faktor COS∮ = 0.7 ing kahanan uji beban sing dirating sawise 2000 kaping, suhu operasi kudu ana ing zona + / - 5 ƒ regane awal, lan ora ngubungi welding, sawise 8000 kaping pelindung termal isih bisa terus kerja.


Getaran saka Proteksi Terapi Bimetal KSD9700


Frekuensi getar 50HZã € 0,35 mm 90 taun pungkasan saka test test frekuensi frekuensi tetep sawise suhu istirahat dirating bakal bisa ngilangi syarat 6,2.


Rintangan tahan pelindung Pelindung termal KSD9700


Koagulasi saka dhuwur 1200 mm tiba ing lemah sawise kaping 3, struktur rupane tanpa owah-owahan.

Suhu operasi is within 5℃

Kakuatan tarik kabel

Kanthi ora kurang saka 30 n tension statis axial, tahan 5 detik, sekring tanpa fraktur, ngeculke, mudhun saka fenomena


Pangolahan roduksi

Hot Tags: Kasus Plastik Biaya Dilindhungi Bimetal Terapi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel, Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.