Daya Terapi Thermistor Daya NTC
  • Daya Terapi Thermistor Daya NTCDaya Terapi Thermistor Daya NTC
  • Daya Terapi Thermistor Daya NTCDaya Terapi Thermistor Daya NTC
  • Daya Terapi Thermistor Daya NTCDaya Terapi Thermistor Daya NTC
  • Daya Terapi Thermistor Daya NTCDaya Terapi Thermistor Daya NTC
  • Daya Terapi Thermistor Daya NTCDaya Terapi Thermistor Daya NTC

Daya Terapi Thermistor Daya NTC

Daya Termal Thermistor Daya NTC, dirancang kanggo nyuda arus inrush menyang sirkuit listrik lan nglindhungi peralatan listrik saka rusak amarga mbatesi arus inrush.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Daya Terapi Thermistor Terapi NTC MF72 47D-15 Inrush Saiki Limiter Disc Therist Resistor 47 ohm 3Amp 15mm


Katrangan Resistor Termal NTC Terapi


Serangan Resor Thermistor Thermistor NTC Thermistor nyedhiyakake panyuda saiki kanggo elektronik sensitif. Nyambung nomer MF72 kanthi sumber daya bakal mbatesi lonjong saiki sing biasane digawe sawise urip. Sawise sirkuit nyuda resistensi MF72 bakal mudhun kanthi cepet menyang rega sing sithik banget, konsumsi tenaga bisa digatekake lan ora bakal ana pengaruh kanggo arus operasi normal. Nggunakake MF72 Power NTC Thermistor minangka cara sing paling larang kanggo nyegah curiga saiki lan nglindhungi elektronik sensitif saka karusakan.

Jinis sebutan Daya Terapi Resor Thermistor NTC 47D-15 (contone)



Karakteristik Daya Terapi Resistor Terapi NTC 47D-15


Ukuran Cilik lan tanggapan cepet

Kapabilitas penanganan Dhuwur

Tanggepan cepet kanggo mundhak saiki

Konstanta materi sing dhuwur (Nilai B)

Resistansi sithik

Suhu suhu operasi sudhut -55 nganti + 200C

Toleransi allowable R25 yaiku ± 20%

Kestabilitas lan Keandalan jangka panjang


Aplikasi saka Daya Termal Thermistor Terapi NTC 47D-15


Bisa dipasang menyang sirkuit listrik:

Penyetor tenaga lan inverter

Perlengkapan Daya Ganggu

Lampu hemat energi

Ballast Elektronik

Perlindhungan Filament macem-macem jinis lampu

Sawetara jinis pemanas


Ukuran Daya Thermistor Thermistor Thermalist 47D-15 (Unit: mm)



Bagean No./Dim (mm) / Sym

Dmax

Tmax

d
+/- 0,05

Gambar II / I

F1
+/- 1

Gambar II / I

F2
+/- 1.5

Gambar II / III

Kawat Langsung Lurus

Kabel Kawat Mimpin

L1min.

Gambar II / III


L1min

L2 +/- 2

MF72-â – ¡D5

7

5

0,6 / 0.45

5 / 2,5

3

25 *

17/5

5

MF72-â – ¡D7

9

5

0.6

5

3

25

17/5

5

MF72-â – ¡D9

11

5.5

0,8 / 0.6

7.5 / 5

5/3

25

17/5

8

MF72-â – ¡D11

13

5.5

0.8

7.5 / 5

5/3

25

17/5

8

MF72-â – ¡D13

15.5

6

0.8

7.5

5

25

17/5

5

MF72-â – ¡D15

17.5

6

0.8

10 / 7.5

5

25

17/5

5

MF72-â – ¡D20

22.5

7

1.0

10 / 7.5

/

25 *

/

/

MF72-â – ¡D25

27.5

8

1.0

10

/

25 *

/

/

Tetembungane

L1min., 17/5 17 nuduhake kawat timah mbengkongake dawa, 5 nuduhake kawat timah mbengkongake cendhak (Gambar III)

Ilustrasi: Umumé, kawat timbal mbengkongake digunakake, deleng tokoh II

Tambah ahiran "L" + Fig. # Kanggo nemtokake petunjuk pilihan.

* Pitunjuk Lurus minangka standar


Spesifikasi TPower Thermistor Thermistor Thermistor Thermalist 47D-15


Bagean NO.

R25
(Î ©)

Max.
Tetep Negara Saiki
(A)

Approx.R saka Max.Cur
(Î ©)

Dissi, Coef.
(mW / â „ƒ)

Wektu termal
(S)

Max. Mbukak
Kapasitansi
ing uF

Operasi

Temp.
(â „ƒ)

120 VAC

240 VAC

MF72-5D5

5

1

0.353

6

20

188

47

-55 nganti +200

MF72-10D5

10

0.7

0.771

6

20

188

47

MF72-60D5

60

0.3

1.878

6

18

188

47

MF72-200D5

200

0.1

18.70

6

18

88

22

MF72-5D7

5

2

0.283

10

30

224

56

MF72-8D7

8

1

0.539

9

28

224

56

MF72-10D7

10

1

0.616

9

27

224

56

MF72-12D7

12

1

0.816

9

27

224

56

MF72-16D7

16

0.7

1.003

9

27

224

56

MF72-22D7

22

0.6

1.108

9

27

224

56

MF72-33D7

33

0.5

1.485

10

28

188

47

MF72-200D7

200

0.2

11.65

11

28

188

47

MF72-3D9

3

4

0.120

11

35

272

68

MF72-4D9

4

3

0.190

11

35

272

68

MF72-5D9

5

3

0.210

11

34

272

68

MF72-6D9

6

2

0.315

11

34

272

68

MF72-8D9

8

2

0.400

11

32

400

100

MF72-10D9

10

2

0.458

11

32

400

100

MF72-12D9

12

1

0.652

11

32

400

100

MF72-16D9

16

1

0.802

11

31

400

100

MF72-20D9

20

1

0.864

11

30

600

150

MF72-22D9

22

1

0.950

11

30

600

150

MF72-30D9

30

1

1.022

11

30

600

150

MF72-33D9

33

1

1.124

11

30

600

150

MF72-50D9

50

1

1.252

11

30

600

150

MF72-60D9

60

0.8

1.502

11

30

600

150

MF72-80D9

80

0.8

2.010

11

30

272

68

MF72-120D9

120

0.8

3.015

11

30

272

68

MF72-200D9

200

0.5

5.007

11

32

188

47

MF72-400D9

400

0.2

30.30

11

32

188

47

MF72-2.5D11

2.5

5

0.095

13

43

600

150

MF72-3D11

3

5

0.100

13

43

600

150

MF72-4D11

4

4

0.150

13

44

600

150

MF72-5D11

5

4

0.156

13

45

600

150

MF72-6D11

6

3

0.240

13

45

800

220

MF72-8D11

8

3

0.255

14

47

800

220

MF72-10D11

10

3

0.275

14

47

800

220

MF72-12D11

12

2

0.462

14

48

800

220

MF72-16D11

16

2

0.470

14

50

800

220

MF72-20D11

20

2

0.512

15

52

800

220

MF72-22D11

22

2

0.563

15

52

800

220

MF72-30D11

30

1.5

0.667

15

52

800

220

MF72-33D11

33

1.5

0.734

15

52

800

220

MF72-50D11

50

1.5

1.021

15

52

800

220

MF72-60D11

60

1.5

1.215

15

52

800

220

Hot Tags: Daya Thermistor Thermalist NTC, China, Produsen, Produsen, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.