Tondo Penggantungan Daya Tanggungan Radial
  • Tondo Penggantungan Daya Tanggungan RadialTondo Penggantungan Daya Tanggungan Radial
  • Tondo Penggantungan Daya Tanggungan RadialTondo Penggantungan Daya Tanggungan Radial
  • Tondo Penggantungan Daya Tanggungan RadialTondo Penggantungan Daya Tanggungan Radial
  • Tondo Penggantungan Daya Tanggungan RadialTondo Penggantungan Daya Tanggungan Radial
  • Tondo Penggantungan Daya Tanggungan RadialTondo Penggantungan Daya Tanggungan Radial

Tondo Penggantungan Daya Tanggungan Radial

Disc varistor kanthi voltase sudhut 18-1800V lan rampung persetujuan CQC UL CSA VDE.Ing ngisor iki yaiku babagan Resistor Tanggungan Tanggungan Radial Leaded, aku pengin mbantu luwih ngerti Radial Leaded Voltage Dependent Resistor.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

ZOV Disc Logam Oksida Varistor MOV Radial Voltage Leaded Depistent VDR 10D471K


Keterangan Resistor Tanggungan Daya Tanggungan Radial


Ao littel varistor minangka komponen elektronik kanthi resistensi listrik sing beda karo voltase sing ditrapake. Uga dikenal minangka resistor voltase (VDR), sing duwe ciri nonlinear, non-ohmic, sing ora padha karo diodhe Beda karo dhodha, nanging nduweni karakteristik sing padha kanggo arah dalan saiki.



Konstruksi Tanggungan Daya Tanggungan Radial Dianggo10D471K


Unsur varistor bunder, leadedCoating: resin epoksi, api-api menyang UL 94 V-0Terminals: kawat tembaga sing disemat
Fitur Voltan Diri Tanggungan 10D471K

Daya voltase operasi sing amba 11 â € ¦ 1100 VRMSHigh mundhak peringkat saiki nganti 8 KANo wiwit nganti suhu suhu 100 ° C


Data teknis umum Radial Leaded Voltage Depistent Resistor 10D471K


 

â— Kategori iklim kanggo IEC 60068-1 40/85/56

Suhu operasi menyang CECC 42 000 â 40 “40 â € ¦ + 85â„ ƒ

Suhu panyimpenan â € 40 40 € + 125â „ƒ

Kekuwatan listrik nganti CECC 42 000 â ‰ ¥ 2.5 kVRMS

Rintangan insulasi kanggo CECC 42 000 â ‰ ¥ 10 Mâ ”¦

Wektu tanggepan <25 ns

 

Aplikasi saka Tanggungan Daya Tanggungan Radial Leaded 10D471K


Transistor, diode, IC, thyristor utawa pangayoman semikonduktor triac

Perlindhungan ndelok ing elektronik konsumen

Perlindhungan bedah ing elektronik industri

Perlindhungan surya ing peralatan omah omah, gas lan petrol

Relay lan panyerapan katup elektronagnetik


Spesialisasi Tanggungan Daya Tanggungan Radial 10D471K

 

Dhaptar seri

- 05D Seri oksida atom oksida

- 07D Seri Logam Oksida Varistor

- 10D Seri Logam Oksida Varistor

- 14D Seri Logam Oksida Varistor

- 20D Seri Logam Oksida Varistor

- 25D Seri Logam Oksida Varistor

- 32D Seri Logam Oksida Varistor

- 34S Seri Logam Oksida Varistor

- 40D Seri Logam Oksida Varistor

- 53D Seri atom Oxide Varistor

Pls hubungi sales kita kanggo njaluk informasi luwih lengkap .......................

 

Ukuran Tanggungan Daya Tanggungan Radial Dagang 10D471K (Unit: mm)

 

Seri

MAX.

d

± 0,05

F

C

± 0,4

D

H

H0

05D

7.5

10.5

13

0.6

5 ± 0,08

1.2

07D

9

12

13.5

0.6

5 ± 0.8

10D

12.5

16.5

17.5

0.8

7.5 ± 0.8

1.4

14D

16.5

20

21

0,8 / 1.0

7.5 ± 0.8

20D

23

26.5

28

0,8 / 1.0

7.5 ± 0.8 / 10±1.0

1,4 / 1.6

25D

28

32

34

1.0

10 ± 1.0 / 12,7 ± 1.0

1.6

 

Max. Kekandelan saka Radial Leaded Voltage Depistent Resistor 10D471K

 

Kode bagean

05D

07D

10D

14D

20D

25D

Kode bagean

05D

07D

10D

14D

20D

25D

180L

4.5

4.5

4.6

4.6

4.8

4.8

331K

5.1

5.1

5.8

5.8

6.0

6.1

220K

4.6

4.6

4.7

4.7

4.9

4.9

361K

5.2

5.2

6.0

6.0

6.2

6.4

270K

4.7

4.7

4.8

4.8

5.0

5.0

391K

5.4

5.4

6.2

6.2

6.4

6.6

330K

4.9

4.9

5.0

5.0

5.2

5.2

431K

5.7

5.7

6.5

6.5

6.7

6.9

390K

4.8

4.8

5.3

5.3

5.5

5.5

471K

6.0

6.0

6.7

6.7

6.9

7.1

470K

4.9

4.9

5.4

5.4

5.6

5.6

511K

6.2

6.2

6.8

6.8

7.0

7.2

560K

5.0

5.0

5.6

5.6

5.8

5.8

561K

6.5

6.5

7.0

7.0

7.2

7.4

680K

5.2

5.2

5.6

5.6

5.8

5.8

621K

-

7.1

7.3

7.3

7.5

7.7

820K

4.1

4.1

4.7

4.7

4.9

4.9

681K

-

7.3

7.6

7.6

7.8

8.0

101K

4.3

4.3

4.9

4.9

5.1

5.1

751K

-

-

8.0

8.0

8.2

8.4

121K

4.5

4.5

5.1

5.1

5.3

5.3

781K

-

-

8.1

8.1

8.3

8.5

151K

4.8

4.8

5.4

5.4

5.6

5.6

821K

-

-

8.3

8.3

8.5

8.7

181K

4.3

4.3

4.8

4.8

5.0

5.2

911K

-

-

8.8

8.8

9.0

9.2

201K

4.4

4.4

5.0

5.0

5.2

5.4

102K

-

-

9.3

9.3

9.5

9.7

221K

4.5

4.5

5.1

5.1

5.3

5.5

112K

-

-

9.9

9.9

10.1

10.3

241K

4.6

4.6

5.2

5.2

5.4

5.6

122K

-

-

-

10.4

10.6

10.8

271K

4.9

4.9

5.4

5.4

5.6

5.8

182K

-

-

-

-

13.2

-

301K

5.0

5.0

5.5

5.5

5.7

5.9








 

Karakter Listrik Tegangan voltase Tanggungan Radial 10D471K

 

05D Seri Logam Oksida Varistor

Put “J” in free Code Stands For Dhuwur Bedah Seri


Nomer Bagean

Lowongan

Vdc

V1mA

Ip

(A)

Vc (V)

Aku (A)

Standar

Aku (A)

Dhuwur Bedah

(J)

Standar

(J)

Dhuwur Bedah

Dipasang

kakuwatan (W)

C @

1KHz (pf)

05D180K (J)

11

14

18 (15-21.6)

1

40

100

250

0.4

0.6

0.01

1400

05D220K (J)

14

18

22 (19.5-26)

1

48

100

250

0.5

0.7

0.01

1150

05D270K (J)

17

22

27 (24-31)

1

60

100

250

0.6

0.9

0.01

930

05D330K (J)

20

26

33 (29.5-36.5)

1

73

100

250

0.8

1.1

0.01

760

05D390K (J)

25

31

39 (35-43)

1

80

100

250

0.9

1.2

0.01

640

05D470K (J)

30

38

47 (42-52)

1

104

100

250

1.1

1.5

0.01

530

05D560K (J)

35

45

56 (50-62)

1

123

100

250

1.3

1.8

0.01

450

05D680K (J)

40

56

68 (61-75)

1

145

100

250

1.6

2.2

0.01

370

05D820K (J)

50

65

82 (74-90)

5

150

400

800

2.5

4.0

0.1

300

05D101K (J)

60

85

100 (90-110)

5

177

400

800

3.0

4.1

0.1

250

05D121K (J)

75

100

120 (108-132)

5

210

400

800

4.0

4.9

0.1

210

05D151K (J)

95

125

150 (135-165)

5

260

400

800

4.1

6.5

0.1

165

05D181K (J)

115

150

180 (162-198)

5

320

400

800

4.9

7.5

0.1

140

05D201K (J)

130

170

200 (180-220)

5

355

400

800

6.5

8.5

0.1

125

05D221K (J)

140

180

220 (198-242)

5

380

400

800

7.5

9.0

0.1

110

05D241K (J)

150

200

240 (216-264)

5

415

400

800

8.0

10.5

0.1

100

05D271K (J)

175

225

270 (243-297)

5

475

400

800

8.5

11

0.1

95

05D301K (J)

190

250

300 (270-330)

5

520

400

800

9.0

12

0.1

85

05D331K (J)

210

275

330 (297-363)

5

570

400

800

9.5

13

0.1

75

05D361K (J)

230

300

360 (324-396)

5

620

400

800

10

16

0.1

70

05D391K (J)

250

320

390 (351-429)

5

675

400

800

12

17

0.1

65

05D431K (J)

275

350

430 (387-473)

5

745

400

800

13

20

0.1

60

05D471K (J)

300

385

470 (423-517)

5

810

400

800

15

21

0.1

55

05D511K (J)

320

415

510 (459-561)

5

845

400

800

16

22.5

0.1

50

05D561K (J)

350

460

560 (504-616)

5

920

400

800

16

24

0.1

45

05D621K (J)

385

505

620 (558-682)

5

1025

400

800

21.0

25.0

0.1

40

05D681K (J)

420

560

680 (612-748)

5

1120

400

800

21.0

29.0

0.1

35

05D751K (J)

460

615

750 (675-825)

5

1240

400

800

22.4

32.0

0.1

30

  

07D Seri Logam Oksida Varistor


Put “J” in free Code Stands For Dhuwur Bedah Seri


Bagean

Nomer

Lowongan

(V)

Vdc

(V)

V1mA

(A)

Ip

(A)

Vc

(V)

Aku (A)

Standar

Aku (A)

Dhuwur Bedah

(J)

Standar

(J)

Dhuwur Bedah

Dipasang

kakuwatan (W)

C @

1KHz (pf)

07D180K (J)

11

14

18 (15-21.6)

2.5

36

250

500

0.9

2.0

0.02

2800

07D220K (J)

14

18

22 (19.5-26)

2.5

43

250

500

1.1

2.4

0.02

2300

07D270K (J)

17

22

27 (24-31)

2.5

53

250

500

1.4

3.0

0.02

1800

07D330K (J)

20

26

33 (29.5-36.5)

2.5

65

250

500

1.7

3.5

0.02

1500

07D390K (J)

25

31

39 (35-43)

2.5

77

250

500

2.1

4.0

0.02

1300

07D470K (J)

30

38

47 (42-52)

2.5

93

250

500

2.5

5.0

0.02

1100

07D560K (J)

35

45

56 (50-62)

2.5

110

250

500

3.1

6.0

0.02

890

07D680K (J)

40

56

68 (61-75)

2.5

135

250

500

3.6

7.0

0.02

740

07820K (J)

50

65

82 (74-90)

10

135

1200

1750

5.5

10

0.25

600

07D101K (J)

60

85

100 (90-110)

10

165

1200

1750

6.5

12

0.25

500

07D121K (J)

75

100

120 (108-132)

10

200

1200

1750

7.8

13

0.25

420

07D151K (J)

95

125

150 (135-165)

10

250

1200

1750

9.7

13

0.25

330

07D181K (J)

115

150

180 (162-198)

10

300

1200

1750

11.7

16

0.25

280

07D201K (J)

130

170

200 (180-220)

10

340

1200

1750

13

17

0.25

250

07D221K (J)

140

180

220 (198-242)

10

360

1200

1750

14

19

0.25

23007D

07D241K (J)

150

200

240 (216-264)

10

395

1200

1750

15

21

0.25

210

07D271K (J)

175

225

270 (243-297)

10

455

1200

1750

18

24

0.25

185

07D301K (J)

190

250

300 (270-330)

10

500

1200

1750

20

26

0.25

165

07D331K (J)

210

275

330 (297-363)

10

550

1200

1750

23

28

0.25

150

07D361K (J)

230

300

360 (324-396)

10

595

1200

1750

25

32

0.25

140

07D391K (J)

250

320

390 (351-429)

10

650

1200

1750

25

35

0.25

130

07D431K (J)

275

350

430 (387-473)

10

710

1200

1750

28

40

0.25

115

07D471K (J)

300

385

470 (423-517)

10

775

1200

1750

30

42

0.25

105

07D511K (J)

320

415

510 (459-561)

10

845

1200

1750

30

45

0.25

100

07D561K (J)

350

460

560 (504-616)

10

925

1200

1750

30

49

0.25

90

07D621K (J)

385

505

620 (558-682)

10

1025

1200

1750

33

55

0.25

80

07D681K (J)

420

560

680 (612-748)

10

1120

1200

1750

33

60

0.25

75

07D751K (J)

460

615

750 (675-825)

10

1240

1200

1750

67.2

65

0.25

70

07D781K (J)

485

640

780 (702-858)

10

1290

1200

1750

67.2

65

0.25

70

07D821K (J)

510

670

820 (738-902)

10

1355

1200

1750

67.2

70

0.25

60


10D Seri Logam Oksida Varistor


Put “J” in free Code Stands For Dhuwur Bedah Seri

Nomer Bagean

Lowongan(V)

Vdc (V)

V1mA (V)

Ip (A)

Vc (V)

Aku (A)

Standar

Aku (A)

Dhuwur Bedah

(J)

Standar

(J)

Dhuwur Bedah

Dipasang

kakuwatan (W)

C @1KHz

(pf)

10D180K (J)

11

14

18 (15-21.6)

5

36

500

1000

2.1

3.0

0.05

5600

10D220K (J)

14

18

22 (19.5-26)

5

43

500

1000

2.5

5.0

0.05

4500

10D270K (J)

17

22

27 (14-31)

5

53

500

1000

3.0

6.0

0.05

3700

10D330K (J)

20

26

33 (29.5-36.5)

5

65

500

1000

4.0

7.0

0.05

3000

10D390K (J)

25

31

39 (35-43)

5

77

500

1000

4.6

9.0

0.05

2400

10D470K (J)

30

38

47 (42-52)

5

93

500

1000

5.5

11

0.05

2100

10D560K (J)

35

45

56 (50-62)

5

110

500

1000

7.0

13

0.05

1800

10D680K (J)

40

56

68 (61-75)

5

135

500

1000

8.2

15

0.05

1500

10D820K (J)

50

65

82 (74-90)

25

135

2500

3500

12

17

0.4

1200

10D101K (J)

60

85

100 (90-110)

25

165

2500

3500

15

18

0.4

1000

10D121K (J)

75

100

120 (108-132)

25

200

2500

3500

18

21

0.4

830

10D151K (J)

95

125

150 (135-165)

25

250

2500

3500

22

25

0.4

670

10D181K (J)

115

150

180 (162-198)

25

300

2500

3500

27

30

0.4

560

10D201K (J)

130

170

200 (180-220)

25

340

2500

3500

30

35

0.4

500

10D221K (J)

140

180

220 (198-242)

25

360

2500

3500

32

39

0.4

450

10D241K (J)

150

200

240 (216-264)

25

395

2500

3500

35

42

0.4

420

10D271K (J)

175

225

270 (243-297)

25

455

2500

3500

37

49

0.4

370

10D301K (J)

190

250

300 (270-330)

25

500

2500

3500

40

54

0.4

330

10D331K (J)

210

275

330 (297-363)

25

550

2500

3500

43

58

0.4

300

10D361K (J)

230

300

360 (324-396)

25

595

2500

3500

47

65

0.4

280

10D391K (J)

250

320

390 (351-429)

25

650

2500

3500

60

70

0.4

260

10D431K (J)

275

350

430 (387-473)

25

710

2500

3500

65

80

0.4

230

10D471K (J)

300

385

470 (423-517)

25

775

2500

3500

67

85

0.4

210

10D511K (J)

320

415

510 (459-561)

25

845

2500

3500

69

90

0.4

200

10D561K (J)

350

460

560 (504-616)

25

925

2500

3500

70

92

0.4

180

10D621K (J)

385

505

620 (558-682)

25

1025

2500

3500

72

95

0.4

160

10D681K (J)

420

560

680 (612-748)

25

1120

2500

3500

75

98

0.4

150

10D751K (J)

460

615

750 (675-825)

25

1240

2500

3500

77

100

0.4

130

10D781K (J)

485

640

780 (702-858)

25

1290

2500

3500

80

105

0.4

130

10D821K (J)

510

670

820 (738-902)

25

1355

2500

3500

85

110

0.4

120

10D911K (J)

550

745

910 (819-1001)

25

1500

2500

3500

93

130

0.4

110

10D102K (J)

625

825

1000 (900-1100)

25

1650

2500

3500

102

140

0.4

100

10D112K (J)

680

895

1100 (990-1210)

25

1815

2500

3500

115

155

0.4

90

 

Keperluan Mekanikal Tegangan voltase Penyengkuyangan Radial 10D471K


Keperluan Mekanikal

1

Tensile Terminasi

Ora ana kerusakan pinunjul

1Kgf, 10Sec

2

Bending saka Terminasi

Ora ana kerusakan pinunjul

0.5Kgs, 90 °, 3Times

3

Getaran

Ora ana kerusakan pinunjul

Freq: 10-55hz

Amp: 0,75 mm, 1Min

4.

Solderability

Min.95% Terminal Kudu ditutupi karo Solder Seragam

Solder Temp: 230 ± 5â "ƒ

Wektu diselehake: 2 ± 0.5Sec

5

Rintangan Panas panas

â – ³ V1mA / V1mA

â ‰ ¤ ± 5%

Solder Temp: 260 ± 5â "ƒ

Wektu diselehake: 10 ± 1Sec


Keperluan Lingkungan Diri Tegangan Tanggungan Radial Dianggo Radial 10D471K


Keperluan Lingkungan

1

Panyimpen Suhu Dhuwur

â – ³ V1mA / V1mA

â ‰ ¤ ± 5%

Ambient Temp: 125 ± 2â ƒ

Duration: 1000h

2

Panyimpen Suhu Sithik

â – ³ V1mA / V1mA

â ‰ ¤ ± 5%

Ambient Temp: -40 ± 2â ƒ

Duration: 1000h

3

Panyimpen / Kelembapan Sing Dhuwur

â – ³ V1mA / V1mA

â ‰ ¤ ± 5%

Ambient Temp: 40 ± 2â ƒ

90-95% R.H. Duration: 1000h

4

Siklus suhu

â – ³ V1mA / V1mA

â ‰ ¤ ± 5%

Langkah

Suhu

Periode

1

-40â „ƒ

30min

2

Ruangan Temp

15min

3

125â "ƒ

30min

4

Ruangan Temp

15min

5

High Suhu Load

â – ³ V1mA / V1mA

â ‰ ¤ ± 10%

Ambient Temp: 85 ± 2â ƒ

Duration: 1000h Load:Max

Voltase sing diidini

6

Beban Kelembapan sing dhuwur

â – ³ V1mA / V1mA

â ‰ ¤ ± 10%

Ambient Temp: 125 ± 2â ƒ

Duration: 1000h Load:Max

Voltase sing diidini

7

Operating Suhu Range

-40â „ƒ~+85℃

-40â „ƒ~+85℃

8

Storage Suhu Range

-40â „ƒ~+125â "ƒ

-40â „ƒ~+125â "ƒ


Contoh Aplikasi Aplikasi Tanggungan Daya Tanggungan Radial 10D471K


Model

Nomer

Φ5mm


Model

Nomer

Φ5mm


Model

Nomer

Φ5mm


Model

Nomer

Φ5mm


Model

Nomer

Φ5mm


Disaranake

Aplikasi

05D180L

05D220K

05D270K

05D330K

05D390K

05D470K

05D560K

05D680K

07D180L

07D220K

07D270K

07D330K

07D390K

07D470K

07D560K

07D680K

10D180L

10D220K

10D270K

10D330K

10D390K

10D470K

10D560K

10D680K

14D180L

14D220K

14D270K

14D330K

14D390K

14D470K

14D560K

14D680K

20D180L

20D220K

20D270K

20D330K

20D390K

20D470K

20D560K

20D680K

l Perlindhungan macem-macem jinis semikonduktor

l Perlindhungan peralatan mobil

l Penyerapan mundur ngalih saka macem-macem

jinis relay lan katup elektron-magnet

(DC ngisor 48V)

l Perlindhungan peralatan elektronik

saka discharge elektrostatik

l ponsel

05D820K

05D101K

05D121K

05D151K

07D820K

07D101K

07D121K

07D151K

10D820K

10D101K

10D121K

10D151K

14D820K

14D101K

14D121K

14D151K

20D820K

20D101K

20D121K

20D151K

l Telpon.Komunikasi komunikasi (DC 48V)

05D181K

05D201K

05D221K

07D181K

07D201K

07D221K

10D181K

10D201K

10D221K

14D181K

14D201K

14D221K

20D181K

20D201K

20D221K

l AC 100V Line-Line Aplikasi(Japan)

05D241K

05D271K

05D301K

07D241K

07D271K

07D301K

10D241K

10D271K

10D301K

14D241K

14D271K

14D301K

20D241K

20D271K

20D301K

l AC 100V to 120V,Line-Line Aplikasi

(Jepang., A.S., Kanada)

05D331K

05D361K

05D391K

07D331K

07D361K

07D391K

10D331K

10D361K

10D391K

14D331K

14D361K

14D391K

20D331K

20D361K

20D391K

l Aplikasi Telpon Line

(Uji Penahanan Rintangan 250V ditrapake)

05D431K

05D471K

07D431K

07D471K

10D431K

10D471K

14D431K

14D471K

20D431K

20D471K

l AC200/220V Line-Line Aplikasi

l AC100V to 220V.Line-Ground Aplikasi

05D561K

07D561K

07D621K

07D681K

10D561K

10D621K

10D681K

14D561K

14D621K

14D681K

20D561K

20D621K

20D681K

l AC 240V Line-Line Aplikasi

(U.K., Australia, Negara Timur Tengah)



10D751K

10D781K

10D821K

14D751K

10D781K

10D821K

20D751K

20D781K

20D821K

l AC 380V, Line-Line lan lemah-Line

Aplikasi



10D911K

14D911K

20D911K

l AC 415V, Line-Line lan Line-Ground

Aplikasi



10D102K

10D112K

14D102K

14D112K

20D102K

20D112K

l AC 480V, Line-Line lan Line-Ground

Aplikasi




14D182K

20D182K

l Line-Ground Aplikasi

(Kanggo Uji AC 1200V

 

Pilih sekring sing cocog karo ZOV Varistor

Yen konfirmasi kanthi diameter:

Bagean No.

Logam Oksida

Varistor

Seri 05D

Logam Oksida

Varistor

Seri 07D

Logam Oksida

Varistor

Seri 10D

Logam Oksida

Varistor

Seri 14D

Logam Oksida

Varistor

Seri 20D

Rating sekring

1 kanggo 2 A

2 kanggo 3 A

3 kanggo 5 A

3 kanggo 10 A

5 kanggo 15 A

 

Yen konfirmasi karo Max.Peak Saiki:

 

Max.Peak Saiki

8 / 20us 1 wektu (A)

Nganti 500

501 nganti 2000

2001 nganti 6000

Rating sekring

3A

5A

10A


Cara Pilih varistor ZOV Zno

 

Kanggo umume aplikasi, pilihan duwe enem proses:

1) Kahanan operasi normal varistor

Voltase varistor: regane voltase ing tes 1mA test saiki.

Pilih ZnO kanthi voltase sing luwih dhuwur.

A.C./D.C .: max.rms.or voltase DC.Silih maksimal. Tegangan padha utawa luwih dhuwur tinimbang voltase kerja sing paling dhuwur.

 

2) Energi terus diserep dening ZnO

Kanggo nemtokake energi sing diserep ing ZnO., Rumus ing ngisor iki bisa ditrapake:

E = K * IP * Vc * T

Nang endi K tetep wae. Nilai K yaiku 1.0 kanggo gelombang persegi dowo, 1.4 kanggo gelombang 10/1000 lan 8/20 kita. Lan IP minangka puncak sing ditrapake, Vc minangka voltase clamping sing saiki ditrapake. T minangka jembarake pulsa.

Sampeyan kudu nyathet siji perkara sing bisa dirating energi lan energi sing diserep ing Varistor

Nduwe kahanan yen Zisto Zisto karo voltase clamping sing luwih apik bakal nyerep energi sing kurang.

Penting banget kanggo negesake manawa ZnO Varistor sing luwih miskin bakal nyerep energi sing luwih dhuwur ing ZnO Varistor dhewe lan ZnO Varistor sing luwih apik sing nindakake voltase clamping ngisor bakal nyerep kurang energi, nanging sejatine menehi pangayoman luwih-voltase luwih apik.

3) Maks. Tegangan voltase sing peralatan sing kudu dilindhungi bisa tahan. Pilih voltase clamping ngisor saka peralatan kasebut bisa tahan. Gampang golek voltase clamping ZnO Varistor saka kurva V-I nalika saiki wis dikenal.

4) Maks. Saiki transistor puncak sing bisa diluncurake karo Varistor. Saiki transisi puncak bisa diukur ing sirkuit. Yen transisi digawe dening induktor, arus puncak ora luwih saka owah-owahan induktor saiki. Yen voltase terus lan sirkuit impedansi baris dikenal, saiki saiki bisa entuk kanthi nggunakake analisis grafis.

5) Nomer of transient currents expected surge during life evaluate the total transient numbers in the circuit and the max. Peak current then selects the suitable model ZnO Varistor that can endrue.

6) Nemtokake syarat penyebaran tenaga. Yen transisi ngasilake panas ing Zisto Varistor kanthi cepet, ora bisa ditransfer sajrone interval pulsa lan bakal nyebabake Zisto Varistor gagal.

Ing kondhisi kasebut, dissipation kekuwatan sing kudu dikembangake kudu ditemtokake ing spesifikasi sing dituduhake ing tabel peringkat. Sampeyan kudu dicritakake yen ZnO Varistor mung bisa mbubarake applicaiton sing bisa bola-bali sing nglibatake dissipation energi rata-rata jumlah gedhe.

Salajengipun, nilai operasi bakal mudhun ing suhu sing dhuwur kaya sing dituduhake ing ngisor iki.

²
Paket


Packaging Label:


Model

Spesifikasi

Quantity saben karton

Bobot reged

(K)

(Kg)

5D

180K-821K

24

8-11

7D

180K-471K

18

8-12

511K-821K

12

10-11

10D

180K-561K

9

8-15

681K-821K

6

11-16

14D

180K-681K

6

10-18

751K-122K

3

10-13

20D

180K-471K

3

8-14

561K-122K

1.5

8-11

Cathetan

Syarat khusus bisa dibungkus kanthi panyuwunan klien


Taping Packaging:

 

Pengemasan

Ukuran ing mm

Seri

Quantity (PC)

Kothak

03D.05D.07D

1500

10D.14D

1000

18D.20D

500

Ammo

03D.05D.07D

1500

10D.14D

750

18D.20D

500

Reel

03D.05D.07D

1500

10D.14D

750

18D.20D

500

 

Hot Tags: Tanggungan Gantung Tanggungan Radial, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel, Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.