Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe Vertica
  • Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe VerticaPanyekel Fuse Elektronik Shocksafe Vertica
  • Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe VerticaPanyekel Fuse Elektronik Shocksafe Vertica
  • Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe VerticaPanyekel Fuse Elektronik Shocksafe Vertica
  • Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe VerticaPanyekel Fuse Elektronik Shocksafe Vertica
  • Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe VerticaPanyekel Fuse Elektronik Shocksafe Vertica

Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe Vertica

PCF Holder Holder PTF-45 littel PC nganggo tutup tutup dirancang kanggo 5x20mm loro sekring gelas lan sekring tabung keramik. Bentuk ing Cylindrical, Metode dipasang yaiku gunung kanthi vertikal ing papan sirkuit sing dicithak, 32,8mm dhuwur, 10mm Pin nganti Pin Spacing, 10Amp, 250 Volt.Ing ngisor iki yaiku gegayutan karo Shockafe Vertica Electronic Fuse Holder sing gegandhengan, muga-muga mbantu luwih ngerti Shocksafe Vertica Panyekel Fuse Elektronik

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe Vertica

Shocksafe Cylindrical Vertical 5x20mm PCB Elektronik Holder PTF-45 10A 250V Kanthi jarak 10 mm Pin


Description Of Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe VerticaPTF-45


Panyekel sekring kanggo sirkuit sing dicithak kanthi dipasang kanthi vertikal lan kunci bayonet. Kanggo sekring 5 5 20 mm.Konfigurasi terminal: 10 mm bolongan bolongan bolongan voltase: 250 VACNominal Saiki: 6.3 A (VDE), 10 A (UL) Insulating Badan: PBT - UL 94 V0


Fitur saka Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe VerticaPTF-45


â € ¢ Panyekel sekring sing digawe saka polyester sing dikuatake kanthi serat, poto-extinguishing (UL94V-O) â Tutup bayonetâ € ¢ Bagean logam Kuningan nganggo lapisan nikel, dilapisi timah
Ukuran Sing nduwe Elektronik PTF-45 (mm)


Spesifikasi SakaPanyekel Fuse Elektronik Shocksafe VerticaPTF-45


Jeneng

Panyekel Garing PCB

P / N

PTF-45

Werna

Ireng

Rated Saiki

10Amp

Tegangan voltase

250V AC

Gunung

Tubular Dpi

Range Tem Operating

-30 ° - + 85 ° C

Pin menyang Spasi Pin

10 mm (0,394 ")

Ditampa Panganggo Daya

2.5W

Suhu suhu udara sing bisa ditampa

Thermoplastic UL 94 V0

VDE Standard

UL4248-1 + C22.2 no.4248-1

UL / CUL Standar

UL4248-1 + C22.2 no.4248-1

Fuse Cocog

Gelas Tube Keramik / Keramik 5x20mm. (Ao littel BTC / STC seri)

Resistance Hubungi

<5 mOhm

Kategori Shocksafe

PC2

Gelar Perlindhungan

IP20

Omah

PBT - UL 94 V0

Wangun

Cylindrical

Bobot unit

6,5g

Norma

IEC 127-6


Kurva SakaPanyekel Fuse Elektronik Shocksafe VerticaPTF-45


Hot Tags: Panyekel Fuse Elektronik Shocksafe Vertica, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.