2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V
  • 2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V
  • 2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V
  • 2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V
  • 2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V

2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V

Miniatur Setara 2AG 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Glass Fuse 125V 250V kasedhiya ing kartrid ukuran 2AG utawa wangun timbal aksial, nawakake pilihan sing nuduhake sekring tripped, lan nawakake fitur sing dirancang kanggo nyukupi syarat industri Telekomunikasi sing ketat. Dheweke nawakake karakteristik kinerja sing padha karo produk standar, lan mbantu nyuda wektu nemokake sekring tripped lan ngatasi masalah sirkuit.0.125A â 6.3A kisaran nggabungake proteksi overcurrent konvensional kanthi kemampuan kanggo nahan arus dhuwur, pulsa durasi cendhak sing cocog karo cendhak. syarat sirkuit UL 60950 kanggo peralatan telpon. Opsi lengan isolasi uga kasedhiya. Mangga deleng bagean Surge Withstand Specifications ing dokumen iki kanggo informasi tambahan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Kaca Sekering 125V 250V


1. Ukuran Sekering Kaca Slow Blow 4.6x15mm (Unit:mm)



2. Karakteristik Listrik Sekring Kaca Slow Blow 4.6x15mm


Part

Ampere

Tegangan

I2T Lebur Integral

Ora.

Rating

Rating

(A2.S)

4E0100A/B

100mA

250V/125V

0.004

4E0125A/B

125mA

250V/125V

0.008

4E0160A/B

160mA

250V/125V

0.015

4E0200A/B

200mA

250V/125V

0.025

4E0250A/B

250mA

250V/125V

0.04

4E0300A/B

300mA

250V/125V

0.065

4E0315A/B

315mA

250V/125V

0.075

4E0350A/B

350mA

250V/125V

0.09

4E0400A/B

400mA

250V/125V

0.13

4E0500A/B

500mA

250V/125V

0.28

4E0630A/B

630mA

250V/125V

0.42

4E0750A/B

750mA

250V/125V

0.7

4E0800A/B

800mA

250V/125V

0.8

4E1100A/B

1A

250V/125V

1

4E1125A/B

1.25A

250V/125V

2.5

4E1150A/B

1.5A

250V/125V

2.8

4E1160A/B

1.6A

250V/125V

3.5

4E1200A/B

2A

250V/125V

12.8

4E1250A/B

2.5A

250V/125V

18

4E1300A/B

3A

250V/125V

19

4E1315A/B

3.15A

250V/125V

21

4E1350A/B

3.5A

250V/125V

34

4E1400A/B

4A

250V/125V

52

4E1500A/B

5A

250V/125V

80

4E1630A/B

6.3A

250V/125V

115

Nomer bagean A: 250V B: 125V

"P": Suffix "P" kanggo jinis timbal sawise nomer bagean.


3. Karakteristik Listrik Sekring Kaca Slow Blow 4.6x15mm


% saka Rating Ampere

Wektu Bukak

100%

4 jam min.

135%

1 jam maks.

200%

120s maks.

1000%

10 ms min.


4. Fitur saka 4.6x15mm Slow Blow Glass Fuse


Kasedhiya ing kartrij lan bentuk timbal aksial, lan macem-macem pilihan ukuran lan kemasan timbal

Sesuai karo UL Standard 248-14/UL248-1

RoHS cecek lan Lead-free

Pilihan fuse lengan tersedia
Rating Interrupting:

10000 Ampere ing 125VAC

35 Ampere ing 250VAC (100mA~1A)

100 Ampere ing 250VAC (1.25A~6.3A)
Wide suhu operasi -55 ~ + 125C
Bahan :

Tutup Akhir: Kuningan berlapis nikel

Tabung Kaca : Kaca

Kawat Timbal : Kawat tembaga kaleng

Tutup batin: Kuningan berlapis nikel
Metode Solder:

Solder gelombang: 260C, maks. 10s.

Solder manual: 350C, maksimal 5s.

 

5. Aplikasi Sekring Kaca Slow Blow 4.6x15mm


Digunakake minangka proteksi tambahan ing piranti utawa peralatan panggunaan kanggo nyedhiyakake proteksi individu kanggo komponen utawa sirkuit internal.
L. Peralatan Industri

TV CD/PDP

Inverter lampu mburi

Supplier daya

Sistem telekomunikasi

Jaringan

Sistem game

Barang putih


6. Karakteristik Wektu-Saiki saka 4.6x15mm Slow Blow Glass Fuse


                                                 

                                                 

7. Kualifikasi Produk Sekering Kaca Slow Blow 4.6x15mm


Kanggo gawe marem pelanggan, sekring kita wis disetujoni RoHS, REACH, UL, CUL sertifikasi lan kualitas dijamin.

8. Pangiriman, Pengiriman lan Penyajian Sekering Kaca Slow Blow 4.6x15mm

 

Pangiriman lan pengiriman bakal dipantau lan dilayani dening tim penjualan, 7x24 jam.



9. Pabrik Mirit



10. FAQ


Q1ï¼Apa wektu timbal kanggo pesenan tuku?

A1: 10 dina


Q2: Apa syarat perdagangan sing kasedhiya?

A2: EXW, FCA, FOB, CIF, CFR, DDU, DDP


Q3: Apa sampeyan bisa menehi sertifikat asal?

A3: Ya, kita bisa nyedhiyakake pelanggan sing butuh sertifikat asal universal supaya pelanggan bisa nyuda pajak nalika ngimpor saka kita.


Q4: Suwene ora pabrik adoh saka bandara SZX?

A4: 61 KM


Q5: Apa sampeyan arep ngembangake agen ing negaraku?

A5: Ya, kita seneng kerja sama karo pelanggan sing duwe tulus kanggo tuwuh bebarengan.


Q6: Kepiye wektu kerja sampeyan?

A6: 7x24hours kanggo dodolan jaban rangkah lan 996 kanggo pabrik


Q7: Apa kita bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

A7: Ya, sugeng rawuh.

Hot Tags: 2AG Setara Miniatur 4.5x15mm 4.6x15mm Slow Blow Glass Fuse 125V 250V, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, Price, Daftar Harga, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.