4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering
  • 4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering
  • 4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering
  • 4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering

4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering

Sugeng rawuh kanggo tuku 4D Series 4.6x15mm Fast Acting Glass Fuse saka Aolittle. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Axial Leaded Slow Blow Glass Fuse asring digunakake kanggo nglindhungi peralatan lan elektronik konsumen. Nalika peralatan elektronik dadi luwih cilik, sirkuit lan komponen dadi luwih alus lan gampang rusak. Sekring minangka cara perlindungan sing disenengi amarga akurasi, ukuran cilik lan linuwih. Sekring kasedhiya ing macem-macem rating amp kanggo menehi perlindungan sing tepat. Umume, rong ukuran sekring sing bisa diganti pangguna ditemokake: 1/4â x 11/4â lan 5 x 20mm. Saben kasedhiya ing macem-macem ratings volt lan amp.

Model:4D

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering


Spesifikasi 4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering


Standar Pengujian: UL248-1 UL248-14 Rating Interrupting:

10000 Ampere ing 125V AC

35 Ampere ing 250V AC (100mA-1A)

100 Ampere ing 250V AC (1.25A-6.3A)

Suhu Operasi: -55 ~ + 125CMBahan: Tutup ujung: kuningan berlapis nikel

Tabung kaca: kaca Kawat timah: kawat tembaga kaleng

Topi batin: kuningan berlapis nikel

Metode Solder: Solder gelombang: 260C, maks. 10s

Solder manual: 350C, maksimal 5s


Fitur 4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering


⢠Dirancang kanggo Standar UL/CSA 248.

⢠Slo-Blo, sekring bodi kaca ing paket kompak.

⢠Sekring ngirit ruang iki cocog kanggo aplikasi cahya, sumber daya, lan adaptor.


Parameter Utama 4D Series 4.6x15mm Fast Acting Kaca Sekering

Gambar Dimensi Sekering Kaca Slow Timbal Axial (mm)



Part Numbering Axial Leaded Slow Kaca Sekering


Katalog Ampere Tegangan Integral lebur
Ora. Rating Rating (A2.S)
4D0100A/B 100mA 250V/125V 0.002
4D0125A/B 125mA 250V/125V 0.003
4D0160A/B 160mA 250V/125V 0.008
4D0200A/B 200mA 250V/125V 0.015
4D0250A/B 250mA 250V/125V 0.02
4D0300A/B 300mA 250V/125V 0.035
4D0315A/B 315mA 250V/125V 0.05
4D0350A/B 350mA 250V/125V 0.06
4D0400A/B 400mA 250V/125V 0.07
4D0500A/B 500mA 250V/125V 0.1
4D0630A/B 630mA 250V/125V 0.22
4D0750A/B 750mA 250V/125V 0.3
4D0800A/B 800mA 250V/125V 0.37
4D1100A/B 1A 250V/125V 0.8
4D1125A/B 1.25A 250V/125V 1.3
4D1150A/B 1.5A 250V/125V 1.9
4D1160A/B 1.6A 250V/125V 2.2
4D1200A/B 2A 250V/125V 3.2
4D1250A/B 2.5A 250V/125V 5.1
4D1300A/B 3A 250V/125V 6.7
4D1315A/B 3.15A 250V/125V 7.8
4D1350A/B 3.5A 250V/125V 10
4D1400A/B 4A 125V 15
4D1500A/B 5A 125V 26


Karakteristik Operasi Sekering Kaca Slow Timbal Axial


% saka Rating Ampere OpeningTime
100% 4 jam Min
135% 1 jam maks
200% 5 sMaks


Rekomendasi Instalasi Axial Leaded Slow Blow Glass Fuse


Usulake cara instalasi kaya ing ngisor iki.


A. Pemasangan Horizontal

B. Instalasi vertikal


C. Pemasangan vertikal


Sekering Tabung Kaca & Keramik



Otomotif


Digunakake ing mobil lawas-model, tabung kaca fusestoday ditemokake utamané ing aplikasi aksesoris otomotif. Garis sekring kaca ExpansiveCooper Bussmann kalebu akeh jinis lan ukuran saliyane sing kadhaptar ing katalog iki. Telpon Cooper Bussmann kanggo rincian produk liyane yen sampeyan duwe syarat sing ora dijaluk ing kene.


Perkakas lan Elektronik Konsumen


Panggunaan tabung kaca lan keramik asring digunakake kanggo nglindhungi peralatan lan elektronik konsumen. Nalika peralatan elektronik dadi luwih cilik, sirkuit lan komponen dadi luwih alus lan gampang rusak. Sekring minangka cara perlindungan sing luwih disenengi amarga akurasi, ukuran cilik lan linuwih. Sekring kasedhiya ing macem-macem rating amp kanggo menehi perlindungan sing tepat. Umume, rong ukuran sekring sing bisa diganti pangguna ditemokake: 1/4â x 11/4â lan 5 x 20mm. Saben kasedhiya ing macem-macem ratings voltand amp.


Jinis Sekring


Ana rong jinis sekring dhasar sing kasedhiya kanggo piranti lan elektronik konsumen: tumindak cepet utawa wektu tundha. Sekring panggantos apa wae kudu cocog karo sing diganti. Umumé, sekring cepet tumindak minangka untaian kawat utawa jalur logam. Sekring wektu tundha biasane duwe kabel sing digulung, unsur kandel sing dibungkus kawat, utawa spring. Umume sekring elektronik bakal duwe voltase lan rating amp ing tutup mburi. Jinis sekring umume bisa diidentifikasi kanthi visual. Uga, manual pemilik bakal duwe sekring panggantos sing bener sing diidentifikasi sacara umum. Contone:âGunakake 2 amp, wektu tundha, sekring 250 volt.â


Sekering tabung kaca lan keramik beda-beda miturut diameter lan dawa:


Sekring AGU: 13/32â x 11/2â

Sekring ABC, AGC, GBB, MDA, MDL lan MDQ: 1/4âx 11/4â

Sekring AGX: 1/4â x 1â

Sekring GBC: 1/4â x 31/32â

Sekring AGW: 1/4â x 7/8"

Sekring AGA: 1/4â x 5/8â

Sekring SFE diameteripun 1/4â lan dawane owah nalika rating amp mundhak

GDA, GDB, GDC, GMA, GMC lan GMD sekring: 5 x20mm

Kriteria Pilihan Fuse


Kanggo aplikasi elektronik/listrik, sekring kudu dirating ing 125V utawa luwih.

Tegangan kudu cocog utawa ngluwihi sekring sing diganti (125V kanggo kluwarga saiki; 12V kanggo otomatis; 24V kanggo tugas abot).

Sekring kudu cocog karo karakteristik fuse sing dibutuhake â tumindak cepet utawa wektu tundha.

Rating amp kudu cocog karo originalfuse.

Cathetan babagan Rating Tegangan


Kabeh sekring duwe rating voltase. Kanggo njaga safety, rating voltase iki ora kudu ngluwihi ing aplikasi, sanajan ditrima nggunakake sekring sing luwih dhuwur ing aplikasi voltase sing luwih murah. Contone: Sekring sing dirating 125 volt cocok kanggo rumah tangga (110V) utawa otomotif (12V), dene sekring sing dirating 32 volt cocok kanggo otomotif (12V), nanging ora kanggo rumah tangga (125V). Tansah ngganti sekring karo siji saka rating voltase padha utawa luwih.

Hot Tags: Seri 4D 4.6x15mm Fast Acting Glass Fuse, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Made in China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Massal, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, Rega murah, Rega, Daftar rega, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.