Fuse Thermal Fuel Aloi Lantai Axial
  • Fuse Thermal Fuel Aloi Lantai AxialFuse Thermal Fuel Aloi Lantai Axial
  • Fuse Thermal Fuel Aloi Lantai AxialFuse Thermal Fuel Aloi Lantai Axial
  • Fuse Thermal Fuel Aloi Lantai AxialFuse Thermal Fuel Aloi Lantai Axial
  • Fuse Thermal Fuel Aloi Lantai AxialFuse Thermal Fuel Aloi Lantai Axial
  • Fuse Thermal Fuel Aloi Lantai AxialFuse Thermal Fuel Aloi Lantai Axial

Fuse Thermal Fuel Aloi Lantai Axial

TCO (Thermal Cutâ ') - reaksi ing suhu kanthi ngganggu sirkuit listrik nalika operasi lan / utawa suhu lingkungan ngluwihi peringkat termal piranti. Iki rampung nalika pelet organik internal ngalami owah-owahan fase, saéngga kontak musim semi aktif mbukak sirkuit kanthi permanen. Ing ngisor iki ana hubungane karo Fuse Thermal Fuse Therapy Axial Leaded Aladed Therapy, aku pengin mbiyantu sampeyan luwih ngerti Ause Axial Leaded Alloy Thermal Fuse.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fuse Thermal Fuel Aloi Terkenal Axial 1A 250V 223 Tanggungan Cutoff TCO Kanggo Peralatan Omah


Katrangan Saka Fact Thermal Fuse Aloi TAXial 1A 250V


Terma Motong (uga dikenal Fuse Thermal), miniatur, piranti sensitif suhu NONâ '' REONETTABLE sing dirancang kanggo nyegah peralatan lan peralatan elektronik kanthi panas.

Aplikasi saka Axial Leaded Thermal Fuse 1A 250V


Ewonan-apahan aplikasi sing beda-beda wis direncanakake kanggo thermalâ, saéngga nyedhiyakake pasar panggantos sing gedhé. Aplikasi kasebut kalebu:
Pengering rambut
Kulkas
Pangisi daya baterei
Guru
Irak
Plates Panas
Gun Gun
UPS
Motors listrik

Fans Window
Pembuat kopi
Poppers popcorn Ovens
Mesin pencuci pinggan


Ukuran Fuse Terma Aloi Axial Leaded 1A 250V (mm)

Model No.

a

b

c

d

e

P-1A-F

6,5 ± 0,5

38 ± 3

Φ0.54 ± 0,05

Φ2.1 ± 0.1

2.4 utawa ing ngisor iki


Pagelaran Elektrik Saka Sintena Terma Aloi Axial 1A 250V


Model NO.

Tf (â „ƒ)

Ngganggu-mati

Suhu („ƒ)

Th (â „ƒ)

Tm (â „ƒ)

Ir (A)

Ur (V)

IEC

Corp

P1-1A-F

102

92-102

98 ± 2

80

200

1

250

P2-1A-F

115

105-115

112 ± 3

99

200

1

250

P3-1A-F

125

115-125

120 ± 3

105

200

1

250

P4-1A-F

130

120-130

126 ± 2

107

200

1

250

P5-1A-F

135

125-135

131 ± 3

115

200

1

250

P9-1A-F

138

128-138

135 ± 2

118

200

1

250

P12-1A-F

145

135-145

140 ± 2

126

200

1

250

P7-1A-F

150

140-150

145 ± 3

128

200

1

250

P15-1A-F

223

213-223

218 ± 2

190

280

1

250


Persetujuan Agensi Kesalahan Terma Aloi Axial Leuse 1A 250V


Model No.

UL / CUL

VDE

CCC

PSE

KTL

P1-1A-F

E140847

40002523

2009010205367406

JET0749-32001-1003

SU05017-5008C

P2-1A-F

P3-1A-F

JET0749-32001-1004

SU05017-5007C

P4-1A-F

P5-1A-F

P9-1A-F

P12-1A-F

JET0749-32001-1006

P7-1A-F

P15-1A-F

â— ‹

  â— ‹

        â— ‹

â— ‹

â— ‹


Paket Saka Fuel Thermal Fuse Aloi Axial 1A 250V


Paket cilik kalebu 100Pcs. Paket amba kalebu 10 paket cilik. (10 × 100pcs)

Prinsip operasi sekring termal

Fius termal minangka pemecah sirkuit ing piranti sensing suhu kanggo ngilangi sirkuit kanthi ndeteksi overheat sing disebabake saka geni, sirkuit cendhak, utawa operasi elektronik sing ora normal. Sekring termal ora bisa digunakake maneh nalika digunakake, nanging mung bisa digunakake ing suhu fungsi.

Fius termal dumadi saka timbal simetris sumbu, unsur termal saka senyawa logam sing lebur ing suhu sing wis ditemtokake, senyawa khusus kanggo nyegah oksidasi unsur kasebut, lan insulator keramik. Senyawa resin khusus diwiwiti cairan nalika suhu sekitar mundhak, lan ngasilake ketegangan permukaan nalika suhu nganti lebur saka unsur termal. Ditindakake kanthi lebur senyawa logam sing nggandhengake loro timah, narik maneh ing ngarep, lan mecah sirkuit kanthi permanen

Aplikasi saka Axial Leaded Thermal Fuse 1A 250V

Aplikasi- Pembunuh anget & nyamuk


Aplikasi-Vacuum Cleaner


Lampu-Aplikasi


Aplikasi-Tutul Ngalih


Perlindhungan-Surge Aplikasi


Peralatan Kantor-Peralatan


Komponen Aplikasi-Komponen

Hot Tags: Fuse Thermal Fuel Aloi Bahan Api, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.