Tuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi maneh
  • Tuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi manehTuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi maneh
  • Tuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi manehTuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi maneh
  • Tuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi manehTuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi maneh
  • Tuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi manehTuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi maneh
  • Tuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi manehTuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi maneh
  • Tuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi manehTuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi maneh
  • Tuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi manehTuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi maneh
  • Tuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi manehTuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi maneh

Tuse Radial Terikat Aloi Togo sing Ora bisa diowahi maneh

Motong termal aloi minangka instrumen pelindung termal sing ora bisa diowahi maneh. Iki digunakake ing piranti rumah tangga lan instrumen industri kanggo nglindhungi termal. Yen suhu suhu termal panas ing suhu sing ora normal, potongan termal ngrasakake suhu sekitar lan mbukak sirkuit. Struktur sing ditrapake kabeh njamin stabilitas lan linuwih, lan ora kena pengaruh kelembapan sing sithik lan sapanunggalane. Fitur utama yaiku: sensitif banget kanggo suhu sekitar; suhu fungsi sing pas lan stabil; struktur kompak, epoksi sing disegel; dipercaya, disetujoni karo macem-macem standar keamanan internasional.Ing ngisor iki babagan Fuse Tuse Alloy Thermal Factable sing ora bisa di-ulang.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

TCO Radial Leaded Thermal Fuse Thermade sing ora bisa diowahi maneh 5A 250V 84C


Katrangan Saka Plancongan Alloy Terkenal TCO Radial Non-resettable


Motong termal aloi minangka alat pangreksan sing ora resettablethermal. Digunakake ing piranti rumah tangga lan industri instrumen nglindhungi termal. Yen suhu suhu termal sing mandheg mundhak suhu ora normal, pemotongan termal ngrasakake suhu lingkungan lan sirkuit sirkuit. Struktur kabeh sing dijamin menehi andreliabilitas stabil, lan ora kena pengaruh kelembapan sing sithik lan liya-liyane. Fitur utama: sensitif banget kanggo suhu sekitar; fungsi sing tepat lan stabil; struktur kompak, epoksi sing disegel; dipercaya, disetujoni kanthi macem-macem standar internasional.

Ketik

Ampere

Range Range

Aplikasi

Cathetan

Standar

1A-5A

102â "ƒ-150â" ƒ

Coil, komponen,

pemanasan listrik PCB

Inti

Anti mundur

> 5A

102â "ƒ-150â" ƒ

SPD

NEWï¼

Sithik Temp

3A \ 5A

84â "ƒã € 76â" ƒ

Baterai

NEWï¼

Dhuwur Temp

1A-5A

160â "ƒ-187â" ƒ

Coil, komponen,

pemanasan listrik PCB

NEWï¼

Tube

N / A

N / A

Cahya, Motor

NEWï¼



Gambar strukture Saka Fuse Thermal Fuel Aloi Terbitake Non-resettable




(1): wesi termal
(2): senyawa resin khusus
(3): Epoxy

(4): Kawat timbal
(5): Kasus

Spesifikasi Fuse Thermal Fuel Aloi Terbitake Non-resettable





Model Ora

a

b

c

d

e

A-5A-F

6,6 ± 0,5

8,0 ± 0,5

2,6 ± 0,3

F0.6 ± 0,02

70 ± 3


Model NO.

Tf (â „ƒ)

Ngganggu-mati

Suhu („ƒ)

Th (â „ƒ)

Tm (â „ƒ)

Ir (A)

Ur (V)

IN (KA)

Imax (KA)

IEC

Corp

A0-5A-F

84â "ƒ

84 + 0 / -10

82 ± 2

65

203

5

250

3

6

A1-5A-F

102â "ƒ

102 + 0 / -10

98 ± 2

80

203

5

250

3

6

A2-5A-F

115â "ƒ

115 + 0 / -10

112 ± 3

95

203

5

250

3

6

A3-5A-F

125â "ƒ

125 + 0 / -10

120 ± 3

105

203

5

250

3

6

A4-5A-F

130â "ƒ

130 + 0 / -10

126 ± 2

107

203

5

250

3

6

A5-5A-F

135â "ƒ

135 + 0 / -10

131 ± 3

115

203

5

250

3

6

A7-5A-F

138â "ƒ

138 + 0 / -10

135 ± 2

115

203

5

250

3

6

A12-5A-F

145â "ƒ

145 + 0 / -10

140 ± 2

126

203

5

250

3

6

A8-5A-F

150â "ƒ

150 + 0 / -10

145 ± 3

128

203

5

250

3

6

A16-5A-F

160â "ƒ

160 + 0 / -10

155 ± 2

135

203

5

250

3

6


Fitur Fuse Thermal Fuel Aloi Terbitake Non-resettable

Rintangan intrinsik sithik
Ukuran kompak lan ukuran cilik
Tahan saiki mundhak saiki
Konstruksi sing ditutup resin

Pembungkusan Tuse Terma Aloi Terkenal TCO Non-resettable

Paket cilik kalebu 100Pcs. Paket amba kalebu 10 paket cilik.

Salah sawijining paket gedhe ngemot 1000pcs thermalcutoffs (10 × 100pcs)


Situs Produksi Fuse Thermal Fuel Aloi Terbitake Non-resettable


Suhu

akurasi

verifikasi

 

Kilat

mogok

panguji


Tuwa

Tester


Listrik

pagelaran

verifikasi


Otomatis

Produksi

Garis

kanggo seri BF


Otomatis

Produksi

Garis

kanggo seri P


Otomatis

Produksi

Garis

kanggo A seri


Otomatis

Pengawasan

Mesin

kanggo A seri



ApplicationOf Fuse Thermal Fuse Alloy Non-resettable


Transformer, Solenoid, penggemar Ventilasi, penggemar listrik, motor listrik Cilik, Supir, Peralatan omah Gas, Lampu neon, Pencukur listrik, Adaptor, Piranti Pemanas, IC, baterei, lan sapiturute.


Kondisi-Air





Aplikasi- Pemanas banyu gas cerdas



Aplikasi- Piranti masak



Aplikasi- Mesin kopi lan Stove



Pangatake-Rambut



Aplikasi- Produk kesehatan wesi & Perawatan kesehatan



Aplikasi- mesin pemanas banyu & Pemurni banyu



Hot Tags: Fuse Thermal Fuel Alloy Terkedai TCO sing Ora Ana maneh, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, kanthi saham, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega , Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan