Warta Industri

Fitur Poly Fuse Dip PTC Resettable Fuse

2022-08-01
Poly Fuse Dip PTC Resettable Fusebisa digunakake kanggo pangayoman liwat-saiki sekunder, dirancang kanggo nyegah acara gagal daya umum ing aplikasi telekomunikasi. Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, muga-muga sampeyan bisa ngerti sekring pemulihan dhewe kanggo entuk manfaat.