Warta Industri

Fitur saka TCO Axial Leaded Pallet Thermal Fuse

2022-08-01
Sekring termal trayadopts sambungan kaku lan cocok kanggo lumahing utawa panel soyo tambah aplikasi. Sekring termal logam (sekring termal, sekring termal) sing nggunakake bahan granular termal (kimia organik) minangka bahan termal. Fungsine yaiku kanggo ngilangi sirkuit listrik nalika suhu ngluwihi nilai TF sing ditemtokake amarga kegagalan sing ora disengaja.