Warta Industri

Fitur Radial Leaded Voltage Dependent Resistor

2022-08-01
Radial Leaded Voltage Dependent Resistorminangka komponèn elektronik kang owah-owahan resistance karo voltase Applied. Dibandhingake karo dioda, nduweni karakteristik arus lateral sing padha ing loro arah.