Warta Industri

Karakteristik shocksafe vertica sekring elektronik

2022-08-01
Shoksafe vertica electronic fuse holderwujude silinder. Cara instalasi yaiku instalasi vertikal ing papan sirkuit cetak, dhuwuré 32.8mm, jarak pin 10mm, 10a, 250V.