Warta Industri

Fitur Chassis Mounted Auto Fuse Holder

2023-03-29
Wadah sekring otomotif nuduhake wadhah kanggo nginstal sekring otomotif.Pemegang sekring otomotifbisa dipérang dadi: panel dipasang automotive nduwèni sekring; nduwèni sekring otomotif jinis timbal; Klip sekring mobil. Pemegang sekring otomotif sing dipasang ing panel biasane digunakake ing peralatan listrik otomotif, kayata amplifier otomotif, speaker otomotif, DVD otomotif, lan liya-liyane.
Klasifikasi fuse holder:

Miturut klasifikasi sekring sing dipasang, bisa dipérang dadi kothak sekring lan kothak sekring

Miturut ukuran sekring, bisa dipérang dadi kothak sekring gedhe, kothak sekring medium, lan kothak sekring cilik

Miturut materi, bisa dipérang dadi kothak sekring plastik lan kothak sekring bakelite

Miturut perlindungan lingkungan, bisa dipérang dadi kothak sekring perlindungan lingkungan lan kothak sekring perlindungan lingkungan non

Miturut cara instalasi, bisa dipérang dadi kothak sekring jinis timbal lan kothak sekring jinis papan sirkuit, lan kothak sekring instalasi panel instrumen.