Warta Industri

efek aksial saka Leaded Alloy Thermal Fuse

2022-10-22
Axial Leaded Alloy Thermal Fuse nggunakake konduktor logam minangka leleh ing seri ing sirkuit listrik. Nalika kakehan utawa short circuit saiki liwat nyawiji, iku nggabung amarga panas dhewe, supaya kanggo Cut mati sirkuit. Sekring prasaja ing struktur lan gampang digunakake. Iki digunakake minangka piranti protèktif ing sistem tenaga, macem-macem peralatan listrik lan peralatan rumah tangga.

Sekring bisa dipérang dadi sekring voltase dhuwur lan sekring voltase kurang miturut voltase sing digunakake. Miturut obyek proteksi, bisa dipérang dadi sekring kanggo nglindhungi trafo lan peralatan listrik umum, sekring kanggo nglindhungi trafo voltase, sekring kanggo nglindhungi kapasitor daya, sekring kanggo nglindhungi komponen semikonduktor, sekring kanggo nglindhungi motor lan sekring kanggo nglindhungi peralatan rumah tangga, etc. Miturut struktur, bisa dipérang dadi jinis mbukak, jinis semi-tutup, jinis tabung lan jinis jet sekring.