Outlet Portable Therapy Sterilizer Chip UVC LED
  • Outlet Portable Therapy Sterilizer Chip UVC LEDOutlet Portable Therapy Sterilizer Chip UVC LED
  • Outlet Portable Therapy Sterilizer Chip UVC LEDOutlet Portable Therapy Sterilizer Chip UVC LED
  • Outlet Portable Therapy Sterilizer Chip UVC LEDOutlet Portable Therapy Sterilizer Chip UVC LED

Outlet Portable Therapy Sterilizer Chip UVC LED

Seri produk UVC LED yaiku LED basis keramik kanthi kualitas lan keandalan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi UV. Disesuaikan kasedhiya kanthi kemampuan ngembangake sing kuat lan kita bakal nggawe ide sampeyan dadi nyata.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Outlet Portable Therapy Sterilizer Chip UVC LED


Ciri produk The LED Chip UVC


â- Produk iki nggunakake sinar UV-LED 270-280nm ing terapi derma kayata leukoderma, psoriasis, Pityriasis Rosea, dermatitis seborrheic, dll.

"Cahya UV-LED 270-280nm minangka lampu gelombang tunggal, lan bisa fokus ing titik tartamtu. Ora bakal cilaka mripat pangguna lan wilayah kulit sing apik sajrone proses kerja.

â-- Kanthi ukuran cilik, bobot entheng lan operasi sing gampang, desain genggem ngidini pangguna supaya gampang pindhah.


Fitur The LED Chip UVC

 

Paket LED UVA sing murah nganti murah

Perlindhungan ESD nganti 8KV

Netepi RoHS

Pb gratis

Patuh EU REACH

Komplit Halogen
Aplikasi LED TheChip UVC
Disinfeksi, klarifikasi banyu, reresik udara, kayata: piranti rumah tangga, pembersih banyu, piranti dapur lan disterisasi produk bayi.
Panguburan Industri

Nyithak

Nail Curing

Deteksi palsu
Nyamuk UV

Parameter Produk saka LED UV Chip

 

Ukuran

9.8x2.65x2.2cm

Wektu sterilisasi tunggal

1-240S (luwes)

Daya UVC

5mW

Panjang gelombang

270-280nm

Wektu Ngisi daya

2,5 jam

Bobot resik

178 gram

Kapasitas baterei

400mAh

Paket Ekspor

Unit saben Export Carton: 40
Ukurans L/W/H:53 × 23 × 29CM 
Bobot Ekspor Bobot: 40 Kilogram

Suhu operasi

0â "ƒ (32F) -40â" ƒ (104F)


Kaluwihan saka LED UV Chip
Siji tombol sterilisasi, efisien, aman lan gampang digunakake

Kacilakan tangan lan sikil ora sengaja nalika metu, perawatan trauma tanpa rasa sakit, kanca sing apik kanggo ruangan ruangan lan lelungan

Cocog kanggo macem-macem kesempatan sterilisasi: ulkus lisan, peralatan ibu lan anak, anduk, dolanan bayi, barang-barang meja lan liya-liyane.

Pangeling-eling swara bakteri sing cerdas, negara bakteri

Siji tombol sterilisasi, efisien, aman lan gampang dielingake swara pangeling bakteria cerdas, negara bakteri

 

 

Kacilakan tangan sing ora sengaja, perawatan trauma tanpa nyeri, nyepetake penyembuhan luka

Sterilisasi Botol Bayi, mateni bakteri lan virus, supaya bocah ora kena infeksi negatif

 

 

Sterter kosmetik sikat wanita, sing apik kanggo perawatan kulit, cahya uvc tanpa ngemot bahan kimia, ora ana bau, ora ana sisa, ora ana racun, ora ana alergen kulit sing disebabake


Apa Teknologi Sterilisasi UVC lan Kepiye Gegayuhan?


Liwat penyinaran ultraviolet, struktur mikroorganisme DNA utawa RNA bisa diganti lan rusak, dadi bakteri lan virus bakal mati utawa ngeculake kapasitas produktif maneh kanggo entuk tujuan disterisasi.

Iku jinis karusakan fisik, ora ana bahan kimia, ora ana racun, ora ana bau.


UVC LED Paket Line UV Chip UVC


Produk Rated Tampilake Produk LED UVC

Kotak Sterilizer Sumbangan LED UV UV
  
Botol Sterilisasi UV




Dispenser banyu Sterilisasi UVC


Lampu Therapy Portable
 
Sterilisasi banyu mili
   
Box UV Sterilizing Sealing LED

Foto iku mung kanggo acara !!!

Hot Tags:

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.