Fuse Thermal Pallet 10A
  • Fuse Thermal Pallet 10AFuse Thermal Pallet 10A
  • Fuse Thermal Pallet 10AFuse Thermal Pallet 10A
  • Fuse Thermal Pallet 10AFuse Thermal Pallet 10A
  • Fuse Thermal Pallet 10AFuse Thermal Pallet 10A
  • Fuse Thermal Pallet 10AFuse Thermal Pallet 10A
  • Fuse Thermal Pallet 10AFuse Thermal Pallet 10A
  • Fuse Thermal Pallet 10AFuse Thermal Pallet 10A
  • Fuse Thermal Pallet 10AFuse Thermal Pallet 10A
  • Fuse Thermal Pallet 10AFuse Thermal Pallet 10A
  • Fuse Thermal Pallet 10AFuse Thermal Pallet 10A

Fuse Thermal Pallet 10A

Sekring termal (pemotongan) nawakake jinis paling gampang lan cilik kanggo nglindhungi piranti listrik cilik saka overloading termal. Yen alat pelanggan panas kanggo sekring termal bakal ngganggu sirkuit saiki supaya fungsine kanthi bener lan aman. Fuse termal minangka piranti dijupuk, sawise fungsi operasi kudu diganti.Ing ngisor iki yaiku gegayutan Pallet Theruse Fuse 10A, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti Pallet Thermal Fuse 10A.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fuse Thermal Pallet 10A 250 volt Kanggo Pengering Pemanas Blower listrik


Katrangan Sakit Terma Pallet 10A

Sekring termal (pemotongan) nawakake jinis paling gampang lan cilik kanggo ngilangi piranti listrik cilik kanggo overloading termal. Yen pelangganappliance bakal dadi panas sekring termal bakal ngganggu sirkuit saiki sing nduwe fungsi kanthi bener lan aman. Sekring termal minangka piranti dijupuk, sawise fungsi operasi kudu diganti.

Aplikasi Khusus Fuse Thermal Pallet Thermal 10A

Jenis nggunakake banget macem-macem kayata: macem-macem peralatan omah, motor listrik, trafo, balast listrik, lan sapiturute.

Bagean diagrammatic Fuse Thermal Pallet Therapy 10A



Cara operasi Operasi Fuse Thermal Palet 10A





Ati-ati Ngawasi papan luwih saka 3 mm saka awak potongan nalika bendinga timbal kawat. Aja luwih panas tinimbang TF -24 ° C nalika soldering utawa welding. Saiki awarethat arus listrik mili arupa permukaan.

Ukuran Fuse Thermal Pallet 10A (mm)




Model Ora

a

b

c

d

e

f

RY

20 ± 1.0

11 ± 1.0

35 ± 1.0

Ф1.0 ± 0.1

Ф4.0 ± 0.1

Ф1.0 ± 0.1


Bilangan Nomer Fuse Thermal Palet 10A



Model NO.

Tf (â „ƒ)

Ngganggu-mati

Suhu („ƒ)

Tm (â „ƒ)

Tm (â „ƒ)

Ir (A)

Ur (V)

RY73

73

73 + 0 / -10

45

150

10

250

RY77

77

77 + 0 / -10

51

150

10

250

RY84

84

84 + 0 / -10

58

150

10

250

RY94

94

94 + 0 / -10

66

150

10

250

RY99

99

99 + 0 / -10

71

150

10

250

RY104

104

104 + 0 / -10

79

150

10

250

RY113

113

113 + 0 / -10

84

150

10

250

RY117

117

117 + 0 / -10

92

160

10

250

RY121

121

121 + 0 / -10

94

160

10

250

RY133

133

133 + 0 / -10

104

160

10

250

RY142

142

142 + 0 / -10

114

160

10

250

RY157

157

157 + 0 / -10

127

172

10

250

RY172

172

172 + 0 / -10

144

189

10

250

RY184

184

184 + 0 / -10

159

210

10

250

RY192

192

192 + 0 / -10

170

250

10

250

RY216

216

216 + 0 / -10

191

280

10

250

RY229

229

229 + 0 / -10

200

250

10

250

RY240

240

240 + 0 / -10

200

300

10

250

RY257

257

257 + 0 / -10

200

450

10

250


Sertifikasi sekring Terapi Pallet 10A


Model No.

VDE

CCC

RY73

40005418

2003010205052188

RY77

RY84

RY94

RY99

RY104

RY113

RY117

RY121

RY133

RY142

RY157

RY172

RY184

RY192

RY216

RY240

RY257


Cara Ngganti sekring Thermal Pengering


Tandha pertama sing dianggo kanggo sekring pengering sampeyan yaiku sandhangane wis diresiki, nanging adhem lan teles. Manual pamilik Checkyour kanggo pandhuan babagan apa sampeyan mung bisa mbusak backpanel saka pengering ing ngendi sekring termal biasane, utawa yen sampeyan alsohave mbusak ndhuwur. Yen sampeyan ora duwe manual pemilik, mesthine bisa nemokake siji online.


Sawise sampeyan duwe manual lan duwe sekring termal, sampeyan bakal bisa ngerti apa bakal ngreset dhewe utawa willhave bakal diganti. Fius termal umume biaya kurang saka $ 10 A.S. lan bisa kasedhiya ing toko peralatan, hardware lan toko dandan omah lan online.Ing sampeyan wis ngganti sekring termal, ngresiki ruangan pangatusan, ekzos hoseand lint lenga supaya masalah ora reoccur.


FAQ



Q1. Apa aku bisa duwe conto conto kanggo lampu ledeng?

A: Ya, kita welcome conto conto kanggo nguji kualitas andcheck. Sampel campuran bisa ditampa.


Q2. Apa bab wektu timbal?

A: Sampel perlu 2 dina, wektu produksi massa mbutuhake 3-4 dina kanggo kuantitas luwih saka


Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo urutan termal?

A: MOQ rendah, 5pcs kanggo conto mriksa kasedhiya


Q4. Kepiye sampeyan ngirim barang lan suwene wektu entuk teka?

A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx orTNT. Biasane mandheg dina-dina 3-5. Airline lan uga pengiriman laut uga.


Q5. Kepiye cara nerusake pesenan kanggo termalfuse?

A: Sepisanan ayo ngerti babagan orapplication syarat sampeyan.

Kaloro Kita ngutip miturut tintingan utawa saran sampeyan.

Katelu pelanggan negesake simpenan conto andplaces kanggo tatanan resmi.

Fourthly We ngatur produksi.


Q6. Apa OK kanggo nyithak logo ing produk kasebut?

A: Ya. Mangga ngandhani kanthi produksi sadurunge produksi lan konfirmasi desain adhedhasar conto kita.


Q8: Kepiye cara ngatasi kesalahan?

A: Pisanan, Produk kita ngasilake sistem kontrol kualitas instrict lan tingkat cacat bakal kurang saka 0,2%.

Kaping pindho, sajrone wektu jaminan, wewill ngirim produk anyar kanthi jumlah anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo batchproduktor sing cacat, kita bakal ndandani lan menehi menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug temonan kalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.



Hot Tags: Fuse Thermal Pallet 10A, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing Simpenan, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan