Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial
  • Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex AxialFuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial
  • Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex AxialFuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial
  • Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex AxialFuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial
  • Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex AxialFuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial
  • Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex AxialFuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial

Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial

Pallet Thermal Fuse 10A 250V nyedhiyakake pangayoman kanggo peralatan listrik kanthi ngganggu sirkuit yen suhu operasi umume. Fitur kasebut kalebu sambungan kaku lan cocog kanggo aplikasi sing dipasang ing permukaan utawa panel.Ing ngisor iki babagan hubungane Pallet Thermal Fuse 10A, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti Pallet Thermal Fuse 10A.Ing ngisor iki yaiku gegayutan karo Fuse Thermal Fuse Pallet Lex Axial Leaded. Muga-muga sampeyan bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih lengkap Tumpangan Thermal Fuse TCO Axial Leaded Pallet.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial


Tumpangan TCOThermal Garing Axial Fuse Fuse Pallet Terapi 10A 250V 73 kanggo 257 Gelar


Pallet Thermal Fuse 10A 250V nyedhiyakake perlindungan kanggo peralatan listrik sing ngganggu sirkuit yen suhu operasi umume. Sambungan kaku fusefeatures lan cocog kanggo mountingapplications permukaan utawa panel.


Description Of Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial


Sekring termal logam (potong termal, sekring suhu) sing nggunakake bahan sensitif panas (bahan kimia organik) minangka bahan sensitif panas.

Fungsi yaiku ngilangi sirkuit larik nalika suhu ngluwihi nilai TF sing ditemtokake amarga ora dikarepake.

Digunakake kanthi akeh ing panyedhiya arus listrik, switch listrik, komputer, telpon, peralatan omah, produk komunikasi, alat-alat instrumen lan komponen elektronik lan listrik, motor lan macem-macem peralatan omah cilik kayata wesi elektrik, bledong thermoelektrik, microwaveoven, kulkas lan saliyane panas pangayoman, lsp.

Features Of Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial


Axial dituntun

Ukuran awak: 4 x 11mm (Diameter xLength)

Sambungan kawat kaku

Rating: 10A 250VAC

Suhu andelectrical sing dikonfirmasi kanthi global
Operasi siji-dijupuk ngilangi listrik listrik
Resistensi sithik
Ukuran kompak
Netepi RoHS

Operating Principle Of Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial

Fius mekanisme aktif sekring termal minangka pelet nonkonduktif kanthi eksklusif. Ing suhu operasi normal, pelet thesolid nahan kontak musim semi sing ditutup. Nalika predeterminedtemperature wis tekan, pelet wis ilang, ngidini torelax spring kompresi. Musim semi banjur nyopot kontak adoh saka timbal lan ccuituit dibukak. Sawise sekring termal mbukak sirkuit, sekring kasebut kudu dikeplasi. Tatacara panggantos iki kudu kalebu koreksi saka kesalahan sadurunge produk kasebut digunakake maneh.

Benefits Of Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial


â € ¢ standar industri kanggo pangayoman suhu luwih
â € ¢ Kasedhiya ing sawetara suhu kanggo nyedhiyakake keluwesan desain ing yourapplication
â € ¢ Kasedhiya ing desain dipasang lan di rangkep

Applications Of Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial


â € ¢ Perangkat Lunak
â € ¢ Peralatan Utama
â € ¢ HVAC
â € ¢ Alat Bekalan
"Pemanas Banyu
â € ¢ Liyane

Dimensional Drawing Of Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial (mm)



Specification Of Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial

Model NO.

Tf (â „ƒ)

Ngganggu-mati

Suhu („ƒ)

Th (â „ƒ)

Tm (â „ƒ)

Ir (A)

Ur (V)

IEC

Corp

BF73

73

73 + 0 / -10

70 ± 2

58

175

10

250

BF77

77

77 + 0 / -10

74 ± 2

62

175

10

250

BF84

84

84 + 0 / -10

82 ± 2

69

175

10

250

BF94

94

94 + 0 / -10

90 ± 2

79

175

10

250

BF99

99

99 + 0 / -10

95 ± 2

84

175

10

250

BF104

104

104 + 0 / -10

101 + 2 / -3

90

175

10

250

BF113

113

113 + 0 / -10

110 ± 2

98

175

10

250

BF117

117

117 + 0 / -10

114 ± 2

102

175

10

250

BF121

121

121 + 0 / -10

118 ± 2

106

175

10

250

BF133

133

133 + 0 / -10

131 + 2 / -3

119

215

10

250

BF142

142

142 + 0 / -10

138 + 2 / -3

127

215

10

250

BF157

157

157 + 0 / -10

154 + 2 / -3

142

250

10

250

BF172

172

172 + 0 / -10

169 + 2 / -3

157

260

10

250

BF184

184

184 + 0 / -10

181 ± 2

169

260

10

250

BF192

192

192 + 0 / -10

189 ± 2

177

390

10

250

BF216

216

216 + 0 / -10

212 ± 2

191

380

10

250

BF229

229

229 + 0 / -10

226 ± 2

201

390

10

250

BF240

240

240 + 0 / -10

236 ± 2

201

450

10

250

BF257

257

257 + 0 / -10

254 ± 2

200

450

10

250


Agency Approvals Of Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial


Model No.

UL / CUL

VDE

CCC

PSE

KTL

BF73

E140847

40005418

2003010205052188

JET0749-32001-1007

SU05017-11001

BF77

JET0749-32001-1007

SU05017-11001

BF84

JET0749-32001-1008

SU05017-11001

BF94

JET0749-32001-1008

SU05017-11001

BF99

JET0749-32001-1008

SU05017-11001

BF104

JET0749-32001-1009

SU05017-11002

BF113

JET0749-32001-1009

SU05017-11002

BF117

JET0749-32001-1009

SU05017-11002

BF121

JET0749-32001-1010

SU05017-11003

BF133

JET0749-32001-1010

SU05017-11003

BF142

JET0749-32001-1011

SU05017-11003

BF157

JET0749-32001-1011

SU05017-11003

BF172

JET0749-32001-1012

SU05017-11004

BF184

JET0749-32001-1013

SU05017-11004

BF192

JET0749-32001-1013

SU05017-11004

BF216

JET0749-32001-1014

SU05017-11005

BF240

JET0749-32001-1015

SU05017-11005

BF257

â— ‹

â— ‹

â— ‹

â— ‹

â— Ditundha

Application of Thermal FusesFuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial

Potongan termal, kasedhiya ing macem-macem konfigurasi standar lan adat, nyedhiyakake proteksi siji-shot, over-suhu ing macem-macem efek. Kinerja bisa kena pengaruh kanthi cara instalasi lan lokasi pemotong termal. Loro-lorone aplikasi lan instalasi penting ing kinerja theoverall produk, lan uji coba lengkap kanggo aplikasiAC lan DC. Pandhuan ing ngisor iki bakal mangsuli paling akeh pitakonan sing ana ing antarane loro subjek kasebut.

Pertimbangan Umum

Lokasi

Wektu lan usaha sing cukup kudu digunakake kanggo nemtokake lokasi sing tepat lan paling becik kanggo sekring termal. Pakaryan thermografi inframerah, utawa nomer thermocouples sing cukup kanggo ngidentifikasi suhu sing paling dhuwur ing aplikasi sajrone operasi normal lan kahanan salah, kudu dianggep. Lokasi sing menehi paling apik betweenthese loro kahanan umume sing dikarepake.

Suhu Kalibrasi


Sampeyan kudu milih peringkat sekring termal ing ndhuwur suhu sing paling dhuwur dening sekring termal sajrone operasi normal, kalebu overshoots suhu jangka jangka. Suhu sing dialami thermalfuse sajrone operasi normal bakal nemtokake pangarep-arep urip termalfuse. Yen peringkat sekring termal cedhak karo suhu sing ngalami operasi normal (kalebu suhu overshoot sawise mbukak athermostat, lan sapiturute), kemungkinan kemungkinan kena paningkatan gangguan. Perjalanan sing disebabake amarga nyusut pellet amarga operasi bola-bali ing suhu sing cedhak ing ngisor suhu kalibrasi, utawa kecerunan termal sing ana ing latar mburi TCO lan petunjuk (ndeleng Thermal Gradients). Jurutera desain kudu nggawe keputusan antara tanggapan lan urip saka TCO adhedhasar produksquirement. Penting, elinga yen suhu sing dialami aplikasi sing ora aktif bakal beda-beda saka unit nganti unit.

Jupuk termal

Plumbung fius termal cocog kabeh kasus sekring termal, timbal, segel epoksi lan komponen internal menyang lingkungan suhu seragam. Careshould bisa ditindakake ing sekring termal kanggo nyilikake thermalgradients ing awak sekring termal. Ing aplikasi tartamtu, thermalfuse bisa dipasang ing posisi ing ngendi panas ditindakake menyang sekring istermal liwat salah sawijining panuntun, nyebabake fius termal akrossthe gradients termal. Suwe-suwe, urip sekring termal bisa dikurangi dening thermalgradients yen timah (epoksi) terisolasi ing temperaturethan kanthi konsistensi Aplikasi Teratas Fuse 17 timbal. Uji coba jangka panjang isrecommended kanggo nemtokake manawa kahanan kasebut ana ing aplikasi. Kanggo ngindhari efek kecerunan termal lan kenaikan suhu badan TCO saka panas iki, masang timah (epoksi) sing terpencil, tinimbang timbal, dadi panas sumber. Sekring Thermocoupled bisa diwenehake kanthi thermocouples ing sisih loro kanggo nggayuh evaluasi kecerunan.

Batesan suhu

Suhu sing dialami nalika operasi normal, kalebu overshoots overthoots, bakal nemtokake pangarep-arep yen lelungan fuse.Nuisance termal bisa ngasilake yen peringkat sekring termal cedhak karo thetemperatures sing dialami sajrone operasi normal. Sekring termal saka rating anytemperature ora kena pengaruh suhu normal 200 ° C. Kajaba iku, suhu overshoot sawise mbukak sekring istermal kudu minimalake supaya bisa diobectric breakdown andruse fuse termal.



Do you want to buy Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial? We provide high-quality Fuse Terapi Pallet Lex Axial Lex Axial,welcome to your purchase.






Hot Tags: Fuse Terapi Pallet Lex Axial, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Selaras, ing saham, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Quotation

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan