Lumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang Fuse
  • Lumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang FuseLumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang Fuse
  • Lumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang FuseLumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang Fuse
  • Lumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang FuseLumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang Fuse
  • Lumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang FuseLumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang Fuse
  • Lumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang FuseLumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang Fuse
  • Lumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang FuseLumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang Fuse

Lumahing Alun Alun 300V Alun-alun dipasang Fuse

Permukaan Bluse Campuran 300V Square alun-alun dipasang saka sekring permukaan cilik Wire-in-Air (WIA), sing dirancang kanggo aplikasi perlindungan perlindungan sirkuit sisih sekunder. Sekring iki dirancang kanggo PCB nggunakake teknologi gunung permukaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

2410 300V Kawat Lag Wektu Ing Wangun Inrush Square Dhuwur Ukuran Ing Air Tinggi 1A


Deskripsi 300V Alun-alun Alih Alih Plancar dipasang



2410 300V Wektu sudhut Lag Lag wektu dipasang sekring High Inrush ngetrapake konstruksi Wire-in-Air (WIR). Tapak sikil cilik kanthi macem-macem peringkat saiki sing kasedhiya ndadekake seksi kanggo aplikasi perlindungan saiki, ing sirkuit AC lan DC nggunakake teknologi lumahing gunung. SST Series uga RoHS netepi lan bebas halogen kanggo standar standar global.

300V Square Slow Blow Surface Mounted Fuse300V Square Slow Blow Surface Mounted Fuse

Fitur saka 300V Alun-alun Alih Alih Plancar dipasang


Alon-alon jotosan, Kapabilitas tahan dhuwur
Kinerja Kabel-In-Air
Tape lan Reel kanggo panggonan seko otomatis
Suhu operasi amba
Rangkaian peringkat saiki kasedhiya
Propil suhu suhu sing luwih dhuwur
Rating suhu kurang
Integrasi integritas lingkungan


Aplikasi saka 300V Alun-alun Alih Alih Plancar dipasang


Paket baterei
Pasokan tenaga
Peralatan industri
Sistem Telecom
Sistem penggemar sing adhem
Monitor LCD lan modul
Perangkat / PC sing gegandhengan
Peralatan medis
Stasiun dhasar nirkabel
Piranti otomotif


Standar lan Persetujuan Agensi 300V Alun-alun Alih Alih Plumbum dipasang


1 Standards:Ing sesuai karo UL 248-14.

2 Persetujuan Agensi

Agensi

Range saiki

Nomer Seri

UL

50mA ~ 7A

SST

C-UL

50mA ~ 7A

SST


Struktur Lan Ukuran 300V Alun Alih Alih Alih dipasang Pluse (Unit: mm)


300V Square Slow Blow Surface Mounted Fuse size
Tutup tutup ------- Cap utawa Plass Kuningan Au utawa Ag Plated
Badan ---------- Tube Keramik Square Ora Transparan
Unsur sekring ---- Kabel Cu-Ag Alloy


Karakter Listrik Lumahing Aliran Alun 300V Alun-alun Dipasang Sekring


Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

Kadhemen Nominal

Resistensi

(Ohms)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

Agensi Approvals

SST0250

250mA

300VAC

50A @ 300VAC

50A @ 250VAC

200A @ 125VAC

0.860

0.145

SST0300

300mA

0.620

0.162

SST0315

315mA

0.550

0.189

SST0375

375mA

0.470

0.200

SST0400

400mA

0.380

0.238

SST0500

500mA

0.320

0.275

SST0600

600mA

0.285

0.470

SST0630

630mA

0.256

0.566

SST0700

700mA

0.208

0.805

SST0750

750mA

0.175

1.240

SST0800

800mA

0.155

1.880

SST1100

1A

0.148

3.500

SST1125

1.25A

0.102

4.760

SST1150

1.5A

0.085

6.305

SST1200

2A

0.044

8.950

SST1250

2.5A

0.043

16.025

SST1300

3A

0.033

21.560

SST1315

3.15A

0.029

22.750

SST1350

3.5A

0.027

27.050

SST1400

4A

0.025

31.808

SST1500

5A

0.019

40.250

SST1600

6A

0.018

67.245

SST1630

6.3A

0.017

73.550

SST1700

7A

0.015

76.280


1 Kondisi Tes: Kabeh tes listrik kudu ditindakake kanthi hawa sekitar kanthi suhu 25 ± 5â "ƒ.
2 Interrupting Rating:Breaking Kapasitas: 50A@300Vac, 50A@250Vac,200A@125Vac.

Karakteristik 3Orasi saka2410 300V Wektu Lag Fituse


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

120 sec Max


Paket 300V Alun-alun Alih Alih dipasang


1.000 pcsin 7 inci dia. reel, pita sudhut 12mm, EIA Standard 481


Ukuran saka 300V Square Slow Blow Surface Mounted Fuse


Ora.

Item

Konten

Standar referensi

1

Tandha Produk

Rating Brand, Ampere

Standar tandha AO LITTEL

2

Suhu Operating

-55 ° C nganti 125 ° C

IEC60068-2-1 / 2

3

Solderability

T = 240 ° C ± 5 ° C, t = 3sec ± 0.5sec, Coverageâ ‰ ¥ 95%

MIL-STD-202, Cara 208

4

Resistensi to Soldering Heat

10 sec ing 260 ° C

MIL-STD-202, Cara 210, Kondisi Tes B

5

Insulation Resistensi (after Opening)

10,000 ohms minimal

MIL-STD-202, Cara 302, Kondisi Tes A

6

Shock termal

5 siklus, pambeda ° C / + 125 ° C, 15 menit saben ekstrem

MIL-STD-202, Cara 107, Kondisi Tes B

7

Kaget Mekanikal

Puncak 100G kanggo 6 millisecond, 3 siklus

MIL-STD-202, Cara 213, Tes I

8

Getaran

Amplitudo 0,03â, 10-55 Hz ing 1 menit. 2 jam saben XYZ = 6hrs

MIL-STD-202, Cara 201

9

Moisture Resistensi

10 siklus

MIL-STD-202, Cara 106

10

Semburan Uyah

Larutan uyah 5%, 48 jam

MIL-STD-202, Cara 101, Kondisi Tes B


Karakteristik Lingkungan Lumahing Alun Alun 300V Alun-alun Dipasang Sekring


Nalika milih spesifikasi sekring, yen suhu lingkungan operasi ngluwihi ruang lingkup 20 ~ 30â "ƒ, insinyur kudu nimbang suhu lingkungan kanggo sekring.

300V Square Slow Blow Surface Mounted Fuse temperature


Pitakon Paling sering saka 300V Aliran Alih Alih Alatan Plancar Dipasang


P: Apa bedane karo jotosan sing alon lan akting cepet saka segi kinerja lan aplikasi?


A: Fius jotosan sing alon beda karo sekring tumindak cepet kanthi kemampuan kanggo nahan arus pulsa tetep, yaiku.e., bisa nahan gelombang mundhak nalika ora aktif / mati, saengga njamin peralatan bisa digunakake kanthi normal. Mulane, sekring jotosan alon asring diarani sekring wektu tundha. Secara teknis, sekring jotosan alon nduwe nilai I2t sing luwih dhuwur, lan mbutuhake tenaga liyane kanggo nyembur, dadi luwih bisa menehi pulsa dibandhingake kanthi sekring tumindak sing cepet kanggo saiki.

Nalika overcurrent dumadi ing sirkuit, wektu istirahat sekring alon-alon luwih dawa tinimbang sekring tumindak sing cepet amarga I2t sing luwih gedhe. Apa kurang dilindhungi kanthi cara kaya sawetara wong kuwatir? Wangsulane ora. Sawise sirkuit gagal, energi overcurrent bakal tahan lan energi sing dirilis bakal ngliwati I2t sekring nganti mbledhos. Beda wektu tumindak alon lan tumindak cepet ora ana pengaruh sing bisa dilindhungi. Tiup sing alon bakal mangaruhi kinerja pangayoman yen komponen sensitif sing ana ing sirkuit dilindhungi kudu dilindhungi.

Amarga beda sadurunge, sekring alon lan sekring tumindak cepet ditrapake ing sirkuit liyane. Sekring tumindak cepet kudu digunakake ing sirkuit resistif murni (ora ana sithik utawa sithik) utawa sirkuit ing ngendi IC lan komponen sensitif liyane kudu dilindhungi, dene seksi sing alon diluncurake luwih becik digunakake ing sirkuit kapasitif utawa sensitif ing ngendi lonjor kasebut kedadeyan nalika mati lan input / output daya. Kajaba saka sirkuit kanggo perlindungan IC, umume aplikasi kanthi sekring tumindak cepet bisa diganti karo jotosan alon kanggo nambah kemampuan anti-surge. Contone, panggantos aplikasi kanthi sekring alon kanggo tumindak cepet bisa nyebabake sekring kasebut cepet-cepet sawise peralatan kasebut diuripake lan gagal digarap.

Kajaba iku, pertimbangan ekonomi uga minangka faktor sing ora langsung kanggo milih amarga sekring jotosan alon luwih larang tinimbang tumindak cepet.

Hot Tags: Lumahing Alih Alun 300V Alun-alun Dipasang, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel, Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.