Lumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250V
  • Lumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250VLumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250V
  • Lumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250VLumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250V
  • Lumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250VLumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250V
  • Lumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250VLumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250V

Lumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250V

Sluse Blow Surface Mounted Fuse 30A 250V dirancang minangka UL 248-14, jinis anti-lonjakan kanthi rating saiki sing dhuwur nganti 60A lan rating voltase yaiku 125V 250V AC, ukuran cilik 10.25x3.2mm, becik kanggo solusi perlindungan papan elektronik kayata minangka driver LED lan sumber daya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1032 NANO High Inrush Gold Plated Ceramic Slow Blow Surface Mount Fuse 30A 250V


Panjelasan Khas Lumahing Alatan Alon sing Slow Dipasang 30A 250V


Komputer & Periferal

Piranti PC / Laptop / Audio-video

Pasar kanggo komputer lan produk peripheral ing omah lan bisnis wis tekan status sing diwasa lan stabil. Dadi produsen komponen pasif sing unggul, Walter nawakake akeh solusi sing ditrapake kanggo daya server, daya desktop, lan adaptor daya umume kanggo kabeh jinis kisaran listrik.


Ukuran lumahing Aliran Aliran Diglip Fuse 30A 250V (mm)

Ora.

Jeneng Part

Materi

1

Tutup tutup

Plumbung Kuningan Au Plated

2

Awak

Tube Keramik Alasia Non-Transparent

3

Unsur sekring

Kawat Cu-Ag Alloy


Parameter Listrik Lumahing Alon Lambung dipasang Fuse 30A 250V


P / N

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

Kadhemen Nominal

Resistensi

(Ohms)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

R1032.0200

200mA

125VAC

250VAC

50A @ 300VAC

50A @ 250VAC

200A @ 125VAC

0.920

0.125

R1032.0250

250mA

0.860

0.145

R1032.0300

300mA

0.620

0.162

R1032.0315

315mA

0.550

0.189

R1032.0375

375mA

0.470

0.200

R1032.0400

400mA

0.380

0.238

R1032.0500

500mA

0.320

0.275

R1032.0600

600mA

0.285

0.470

R1032.0630

630mA

0.256

0.566

R1032.0700

700mA

0.208

0.805

R1032.0750

750mA

0.175

1.240

R1032.0800

800mA

0.155

1.880

R1032.1100

1A

0.148

3.500

R1032.1125

1.25A

0.102

4.760

R1032.1150

1.5A

0.085

6.305

R1032.1160

1.6A

0.075

6.505

R1032.1200

2A

0.044

8.950

R1032.1250

2.5A

0.043

16.025

R1032.1300

3A

0.033

21.560

R1032.1315

3.15A

0.029

22.750

R1032.1350

3.5A

0.027

27.050

R1032.1400

4A

0.025

31.808

R1032.1500

5A

0.019

40.250

R1032.1600

6A

0.018

67.245

R1032.1630

6.3A

0.017

73.550

R1032.1700

7A

0.015

76.280

R1032.2100

10A

0.013

77.350

R1032.2120

12A

0.012

78.180

R1032.2150

15A

0.011

79.280

R1032.2200

20A

0.011

80.180

R1032.2250

25A

0.010

83.350

R1032.2300

30A

0.010

90.080


Fitur Product Lumahing Aliran Aliran Digunakake Fuse 30A 250V


Materis

Awak : ceramic tube  Cap : brass with gold plated  Element : alloy

Suhu Operating

-55â "ƒ nganti + 125â" ƒ (nimbang rating peringkat)

Solderability

T = 235â „ƒ ± 5â„ ƒ, t = 5 + 0 / -0,5s, Panutupâ € 95%

Resistensi to Soldering Heat

T = 260â „ƒ ± 5â„ ƒ, t = 10s ± 1s

Disaranake Parameter Soldering

260â "ƒ, 10s Max. (solder-refow)

Kahanan Panyimpen

Bisa disimpen ing 2 taun ing kahanan segel sing ketat ing suhu + 10â "ƒ ~ 40â" ƒ, kelembapan relatif ‰ ¤ 75%.

Paling ora bisa disimpen 30 dina kanthi suhu + 10â "ƒ ~ 40â" ƒ, kelembapan relatif 95% ing kahanan sing ditutup.

Standar

UL 248-14

Breaking Kapasitas

50A @ 300VAC

50A @ 250VAC

200A @ 125VAC

Watak khas

Wektu-sithik

Max. Tegangan

250VAC

Rated Tegangan

500mA ~ 5A

Ukuran

10.25x3.2mm


Operating Watak khass of Slow Blow Surface Mounted Fuse 30A 250V


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

120 sec Max


Piranti dhaptar inspeksi Slow Blow Surface Mounted Fuse 30A 250V


Ujian sirkuit Ujian semprotan Uji semprot mikroskop Digital Uji Kapasitas pemisahan Uji kapisah T tesile Ujian getaran Tegangan getaran Terapi kejutan panas Ujian panas Panliten Uji coba termal Uji coba lingkungan Plated-ketebalan analisis bahan utama

How to Calculate Fuse Ukuran the 1032 Slow Blow Surface Mount Fuse

Fuse minangka piranti keamanan listrik sing dianggo kanthi nglindhungi sirkuit saka sing saiki. Isine kawat utawa jalur logam sing wiwit cair nalika kakehan wektu. Fuse wis digunakake kanggo nglindhungi komponen saka karusakan lan geni listrik. Saiki, ana macem-macem produk elektronik sing nggunakake pilihan sekring sing tepat kanggo njamin keandalan maksimal.

Fuse Rating Terms and Watak khassThe current need to blow a fuse is also referred to as fuse rating. When a circuit is blown, current ceases to flow and the circuit is rendered safe again. Fuses are classified by the AC or DC circuit voltage they correspond to. In DC circuits, the current flows in a single direction and the voltage doesn't reach zero potential. AC circuit voltage goes past zero potential at 50 or 60 cycles per second. There are two main types of fuse ratings: The continuous rating and the blow rating. In the first case, the continuous current doesn't usually exceed 75 percent of the fuse's rated value, whereas the blow rating fuses are marked with the current rating at which the fuse will blow. They are usually marked at twice the value of the continuous rating.

Calculating Fuse UkuranThere are several things you need to take into account when calculating fuse size. This process is essential to all electrical and electronic system designs. As the majority of DC-DC converters use circuit-sensing current limits or thermal overload circuits to protect against short-circuits, a fuse size calculator will need to take into account the right selection of an input fuse. This includes the voltage rating, current rating, interrupting rating, maximum circuit fault current and other mechanical considerations.

Kelas Fuse kanggo Perlindungan SirkuitFuse bisa dipilih kanthi ciri, konstruksi lan kelas. Ana standar tartamtu sing digunakake kanggo manufaktur kanggo nggawe sekring, lan iki ngrujuk ing kelas sekring sing saben produk kudu cocog sekring Kelas CC, umpamane, makili piranti sing ora bisa dianyari sing digunakake kanggo nglindhungi komponen kakehan wektu sing cendhak lan kathah non-induktif, uga sirkuit motor. Iki diwenehake tips nolak ing sisih ngisor lan duwe rating voltase 600 VAC. Nalika sekring kelas G digunakake kanggo lampu lan papan distribusi, sekring kelas H dibutuhake kanggo nglindhungi sirkuit cabang utawa uga oven listrik saka karusakan.

Hot Tags: Lumahing Aliran Slow Dipasang 30A 250V, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.