350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse
  • 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse
  • 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse
  • 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse
  • 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse

350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse

350V Wektu tundha Slow Blow Surface Mounted Fuse dirancang kanggo aplikasi tahan voltase kanthi dhuwur ing 350V AC lan 72V DC, kompatibel karo aplikasi AC lan aplikasi DC ing macem-macem aplikasi.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Gaya End Blok Cartridge Gaya 2-SMD 2410 Wektu Tundha Permukaan Gunung Fuse 1A 350V AC 72V DC


Katrangan saka350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse


Fuse Gunung Fuse 2410 Wektu tundha cocok kanggo aplikasi pangayoman overcurrent tingkat sekunder kanthi voltase nganti 250 VAC lan piranti 72-VDC.Perangkat gunung gratis nawarake tambah linuwih lan ngindhari risiko tutup endhase mandheg. Unsur kawat lurus ing udhara nindakake karakteristik lan fitur nglereni sing konsisten.

Features of 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse


Rating saiki sing wiyar

Suhu operasi amba-55 ° C nganti 125 ° C

Versi voltase dhuwur "350VAC 72VDC
Ukuran cilik 6.1x2.5mm

Kemampuan tahan kanthi apik

Konsistensi banget

Cara produksi otomatis

Tape ing reel lan gampang dipasang


Application of 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse


Supir LED

Daya Suplai

Pemanas Banyu Pemanas

Piranti medis

Peralatan industri

Peralatan kantor

Piranti telekomunikasi


Electrical Characteristics of 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

120 sec Max

1000% * Ing

10ms Min


Dimensional Drawing and Materi Details of 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse (Unit:mm)

Ora.

Jeneng Part

Materi

1

Tutup tutup

Au utawa Ag Plass Kuningan Cap

2

Awak

Tube Keramik Alasia Non-Transparent

3

Unsur sekring

Kawat Cu-Ag Alloy


Electrical Specifications of 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse


Kapasitas Pecah: 35A @ 350Vac 50A @ 300Vac, 50A @ 250Vac,200A @ 125Vac.


Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating


Mupangat Kapasitas

Kadhemen Nominal

Resistensi

(Ohms)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

SRT0250

250mA

350V














35A @ 350VAC

50A @ 300VAC

50A @ 250VAC

200A @ 125VAC

0.860

0.145

SRT0300

300mA

350V

0.620

0.162

SRT0315

315mA

350V

0.550

0.189

SRT0375

375mA

350V

0.470

0.200

SRT0400

400mA

350V

0.380

0.238

SRT0500

500mA

350V

0.320

0.275

SRT0600

600mA

350V

0.285

0.470

SRT0630

630mA

350V

0.256

0.566

SRT0700

700mA

350V

0.208

0.805

SRT0750

750mA

350V

0.175

1.240

SRT0800

800mA

350V

0.155

1.880

SRT1100

1A

350V

0.148

3.500

SRT1125

1.25A

350V

0.102

4.760

SRT1150

1.5A

350V

0.085

6.305

SRT1160

1.6A

350V

0.075

6.505

SRT1200

2A

350V

0.044

8.950

SRT1250

2.5A

350V

0.043

16.025

SRT1300

3A

350V

0.033

21.560

SRT1315

3.15A

350V

0.029

22.750

SRT1350

3.5A

350V

0.027

27.050

SRT1400

4A

350V

0.025

31.808

SRT1500

5A

350V

0.019

40.250

SRT1600

6A

350V

0.018

67.245

SRT1630

6.3A

350V

0.017

73.550

SRT1700

7A

350V

0.015

76.280


Ø *: Katalog iki ora. Rintangan kadhemen lan nilai I2t ditundha amarga unsur sekring kudu disesuaikan;

Ø DC Cold Resistensi are measured at <10% of rated current in ambient temperature of 25℃;

Ø Khusus IXt arupa Arah Kertas ing 10 * Ing Saiki utawa 8ms;

Rating Interrupting Min: 1.35 * Ing.


Package method of 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse


Tape ing reel, 1.000 pcsin 7 inci dia. reel, pita sudhut 12mm, EIA Standard 481


Average Time Current Curves of 350V Wektu tundha Alih Aliran Lumahing dipasang Fuse


Apa resistor sekring bisa padha karo sekring?


Resistor kasedhiya kanggo beban tartamtu. Yen arus ing resistor saiki ngluwihi wates, mula bakal diobong lan sirkuit bakal mbukak. Nalika iki, resistor padha karo sekring, saiki, saiki bisa diganggu nalika overcurrent. Iki kaya fungsi sekring. Kanthi cara iki, sawetara manufaktur ngganti sekring ing desain asline kanggo resistor sekring murah supaya murah, nyedhiyakake pelanggan karo keamanan entheng.

Nanging, apa resistor sekring bisa ngganti sekring duwe fungsi sing padha? Wangsulane jelas ora.

Kaya sing dingerteni, sekring sing apik kudu nduwe telung fungsi penting: perlindungan, bantalan lan safety, dene resistor sekring bisa uga ora bisa mlaku ing telung aspek kasebut.

Fungsi pangayoman nutupi proteksi sing akeh lan proteksi sirkuit cendhak. Khusus, sekring kudu operate ing wektu sing ditemtokake nalika overcurrent sing ora dikarepke, sanajan overcurrent banget, ana ing sirkuit, supaya bisa nglindhungi sirkuit lan bagean. Resistor sekring bisa uga ora akurat kaya sekring ing syarat-syarat paramèter teknis kaya nalika wektu lan durasi operasi, mula ora bisa njogo perlindungan sing dilalekake. Mung bisa digunakake kanggo sawetara wektu sing cendhak.

Fungsi beban sekring dijamin karo nilai I2t, sing ndadekake sekring bisa nahan guncangan pulsa energi tartamtu saka operasi ngoper. Kita kudu ngitung lan ngevaluasi nilai kasebut sadurunge milih sekring. Nanging, resistor sekring ora duwe indeks teknis sing padha, saengga bisa ditiup kanthi pulsa manawa regane sithik utawa gagal nglindhungi sirkuit yen gedhe.

Minangka kanggo safety, sekring bisa dijamin liwat voltase dirating, kapasitas gangguan lan indeks liyane, utamane sertifikasi kepatuhan keamanan dening pihak katelu sing sah. Resistor sekring ora dadi komponen safety, saengga ora butuh sertifikasi. Mula, safety ora bisa dipercaya. Kajaba iku, kurang perlindungan, lan angel kanggo mesthekake yen ora ana bebaya nalika proses istirahat.

Kesimpulan, resistor sekring bisa nyemburake overcurrent, nanging ora bisa digunakake kaya sekring. Umume aplikasi, ora cocog kanggo ngganti sekring karo resistor sekring kanggo ngiringan biaya.


Hot Tags: 350V Wektu Telat Slow Blow Permukaan Dipasang Fitur, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, kanthi saham, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Ukara pitakon

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.