Saring Kaca Slow Blow 6.32x32mm
  • Saring Kaca Slow Blow 6.32x32mmSaring Kaca Slow Blow 6.32x32mm
  • Saring Kaca Slow Blow 6.32x32mmSaring Kaca Slow Blow 6.32x32mm
  • Saring Kaca Slow Blow 6.32x32mmSaring Kaca Slow Blow 6.32x32mm
  • Saring Kaca Slow Blow 6.32x32mmSaring Kaca Slow Blow 6.32x32mm
  • Saring Kaca Slow Blow 6.32x32mmSaring Kaca Slow Blow 6.32x32mm

Saring Kaca Slow Blow 6.32x32mm

Fuse Glass Slow Blow Blow 6.32x32mm ngrampungake macem-macem syarat aplikasi nalika nawakake kinerja sirkuit lan regane larang regane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

6.32x32mmTime Wektu tundha Alih Jotosan Nyuda Kaca Kaca Cartridge 6.3A 250V Kanthi Axial Lead


6.32x32mm Time Lag Glass Fuse ngrampungake syarat aplikasi ing luar negeri nalika nawakake pangayoman sirkuit efektif lancost-efektif.

6.32x32mm Slow Blow Glass Fuse6.32x32mm Slow Blow Glass Fuse6.32x32mm Slow Blow Glass Fuse

Fitur Saka Garing Kaca Lebokake 6.32x32mm


Sesuai karo UL Standard 248-14

Kasedhiya ing leadformat axial lan axial lan kanthi macem-macem dimensi

Netepi RoHS lan gratis Gratis


Aplikasi Saka Fotowel Gelombang Gelombang 6.32x32mm


Digunakake minangka tambahan proteksi tambahan utawa peralatan panggunaan kanggo nglindhungi individu kanggo sirkuit internal komponen.

Spesifikasi sekring Kaca Lebar 6.32x32mm


Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

MTC0100A / B

100mA

250V / 125V

10000A @ 125V AC (100mA ~ 10A);


35A @ 250VAC (100mA ~ 1A);


100A @ 250VAC (1.25A ~ 3.5A);


200A @ 250VAC (4A ~ 10A).


0.028

MTC0160A / B

160mA

250V / 125V

0.075

MTC0200A / B

200mA

250V / 125V

0.12

MTC0250A / B

250mA

250V / 125V

0.15

MTC0300A / B

300mA

250V / 125V

0.19

MTC0315A / B

315mA

250V / 125V

0.22

MTC0350A / B

350mA

250V / 125V

0.29

MTC0400A / B

400mA

250V / 125V

0.28

MTC0500A / B

500mA

250V / 125V

0.52

MTC0630A / B

630mA

250V / 125V

0.87

MTC0750A / B

750mA

250V / 125V

1.1

MTC0800A / B

800mA

250V / 125V

1.4

MTC1100A / B

1A

250V / 125V

3.5

MTC1125A / B

1.25A

250V / 125V

7.6

MTC1150A / B

1.5A

250V / 125V

9.1

MTC1160A / B

1.6A

250V / 125V

13

MTC1200A / B

2A

250V / 125V

20

MTC1250A / B

2.5A

250V / 125V

39

MTC1300A / B

3A

250V / 125V

61

MTC1315A / B

3.15A

250V / 125V

56

MTC1350A / B

3.5A

250V / 125V

70

MTC1400A / B

4A

250V / 125V

104

MTC1500A / B

5A

250V / 125V

148

MTC1600A / B

6A

250V / 125V

173

MTC1630A / B

6.3A

250V / 125V

192

MTC1800A / B

8A

250V / 125V

380

MTC2100A / B

10A

250V / 125V

580

MTC2120A / B

12A

250V / 125V

723

MTC2150A / B

15A

250V / 125V

934

MTC2200A / B

20A

250V / 125V

1280

MTC2250A / B

25A

250V / 125V

1678

MTC2300A / B

30A

250V / 125V

2036


Kapasitas nyuda Garing Kaca Slow 6.32x32mm


10000A at125 V AC (MTC Ing sawetara 100mA ~ 10A);

35A ing 250V AC (MTC Ing sawetara 100mA ~ 1A);

100A ing 250V AC (MTC Ing kisaran 1.25A ~ 3.5A);

200A ing 250V AC (MTC Ing kisaran 4A ~ 10A).


Karakter Operating Saka Serat Kaca Blow 6.32x32mm


% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

135% * Ing

1 jam Max

200% * Ing

120 sec Max


Kapasitas Gawan: Yen sekring akeh liwat 100% saka nilai sing saiki dirating, kudu jotosan ing 4 jam.


Priksa lan ngganti Garing Kaca 6.32x32mmTime Lag


Sanajan kita asring mikirake seksi minangka gangguan, dheweke duwe peran safety sing penting kanggo nyegah karusakan ing peralatan kanggo kakehan listrik, mula bisa nyebabake risiko topungen lan staf kejut listrik. Sampeyan ora kudu ngilangi sekring sing ditiup minangka ora ngepenakke. Iki dadi tandha manawa kesalahan nyata wis dikembangake, sampeyan bakal bisa nemokake manawa ndandani masalah sadurunge ana kerusakan sing serius.


Fuse nyirnakake kanthi wektu lan pungkasane bakal ngrampungake. Sekring sing ditiup ora mesthi tegese ana sing salah karo sampeyan, lan ing artikel iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane ngganti sekring kasebut.


Nanging, aja terus ngganti sekring yen mbatalake sanalika sawise sampeyan ngganti. Ing kedadeyan kasebut, nelpon teknisi peralatan sing berkelayakan kanggo ngladeni peralatan kasebut.


Sawijining sekring kasebut minangka bagean cekak kanthi diameter lan komposisi sing dipilih saengga bisa ngetrapake saiki nganti tingkat akurasi, nanging lebur utawa "apa-apa" yen saiki munggah ing ndhuwur level kasebut. Itbecomes sirkuit mbukak nalika ngunek, ngganggu karusakan andpreventing saiki.


Umume kasus, kawat sekring dipasang ing kaca cilik utawa tabung keramik, dilengkapi tutup mburi logam. Glasstube kasebut minangka njaga fisik kanggo sekring kasebut, saengga nalika ngunekke moltenmetal ora nyebabake karusakan utawa tatu. Tabung kaca ngidini sampeyan ndeleng nalika fusehas ditiup: bakal ana longkangan ing kabel utawa smear logam ing njero gelas.


Saran umum

Tansah nyopot peralatan saka tenaga listrik sadurunge mbusak sekring; ora nate bisa nyebabake cedera parah.


Tanti sekring karo identiktype, lan aja gantos sekring nganggo foil utawa obyek liyane. Iki bisa nyebabake electrocution lan kebakaran.


Terus simpen sekring sing digunakake ing klinis utawa rumah sakit. Simpen saben jinis ing kontaner sing kapisah kanthi label sing nggambarake voltase sekrup lan amperage, apa jinis jotosan sing cepet utawa alon-alon, ukuran, jumlah minimal sing dibutuhake (tingkat saham paling murah), lan model-model produktivitas sing nggunakake saben jinis. sekring


Priksa sekring sekring asring lan sekring tanding nalika tekan tingkat saham paling sithik.


Yen bisa, tape sekring ekstra menyang kiriman supaya kasedhiya yen dibutuhake.


Luwih akeh babagan sekring


Sampeyan kudu nyathet sekring nalika ngetrapake ing ngisor iki kanggo njamin pertandhingan sing pas.


Rating tingkat (A). Iki nuduhake carane saiki sekring bisa nindakake. Umume piranti perawatan mata wis sekring dirating antarane0 lan 10 amperes.


Rating voltase (V). Iki minangka voltase maksimal sing bisa digambarake kanthi aman. Rating sing paling populer yaiku125V lan 250V.


Jinis jotosan Gegaman cepet-cepet bakal jotosan nalika tekan amperage sekring, nalika fuseare alon-alon ditetepake kanggo ngidinake ambalan wiwitan sing akeh lan momotan jangka pendek sing murah tanpa ngunekke. Sekring-sekring kanthi cepet biasane duwe sekring dering whileslow-jotosan tipis biasane duwe kawat sing ditutup lan tegar. Sampeyan kudu neversubstitute sekring alon-alon kanggo sekring sing cepet-cepet utawa kosok balene.


Ukuran lan tabung materi. Umume sekring peralatan sing digunakake duwe tabung gelas nanging sampeyan bisa nemokake sawetara tabung keramik. Loro seksi sing paling umum yaiku:


Ukuran Amerika: 3.2 cm × 0,6 cm (¼ inci × ¼ inci),


Ukuran Eropa: 20 mm × 5 mm (0,8 inci × 0,2 inci).


Hot Tags: Fusex Blow Kaca Gelombang 6.32x32mm, China, Produsen, Produsen, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.