Sekring Kaca alon-alon 3.15A 250VAC
  • Sekring Kaca alon-alon 3.15A 250VACSekring Kaca alon-alon 3.15A 250VAC
  • Sekring Kaca alon-alon 3.15A 250VACSekring Kaca alon-alon 3.15A 250VAC
  • Sekring Kaca alon-alon 3.15A 250VACSekring Kaca alon-alon 3.15A 250VAC
  • Sekring Kaca alon-alon 3.15A 250VACSekring Kaca alon-alon 3.15A 250VAC
  • Sekring Kaca alon-alon 3.15A 250VACSekring Kaca alon-alon 3.15A 250VAC

Sekring Kaca alon-alon 3.15A 250VAC

Garing Kaca Slow Slow 3.15A 250VAC digunakake minangka proteksi tambahan ing peralatan utawa peralatan panggunaan kanggo nyedhiyakake perlindungan kanggo komponen utawa sirkuit internal.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

VDE KCPSE CCC UL CUL Diluluskan 5x20mm Alus Kaca Gantung 3.15A 250VAC


kartrijis kaca kaca 5x20mm Slow Blow GlassFuse dirancang kanggo IEC60127 lan disetujoni dening VDE KC PSE CCC UL CUL


Aplikasi saka Sluse Kaca Tiup Slow 3.15A 250VAC


Digunakake minangka tambahan proteksi tambahan utawa peralatan panggunaan kanggo nglindhungi individu kanggo sirkuit internal komponen.


Slow Blow Glass Fuse 3.15A 250VACSlow Blow Glass Fuse 3.15A 250VACSlow Blow Glass Fuse 3.15A 250VAC

Fitur Sering Kaca Slow Sluse 3.15A 250VAC


Dirancang kanggo International (IEC) Standardsfor nggunakake global

Entuk IEC 60127-2, Lembar 2spekifikasi kanggo sekring tumindak cepet

Kasedhiya ing bentuk timah lan paksi

Netepi RoHS lan timbal-gratis


Fitur Produk Sluse Kaca Tiup Slows 3.15A 250VAC


Materi

Badan: Kaca Kaca: Nikel tembaga "Plate tembaga": Plato tembaga

Kekuwatan Terminal

MIL-STD-202, Cara 211, Kondisi Tes A

Solderability

Metode MIL-STD-202 208

Tandha Produk

Cap1: Logo merek, peringkat voltase saiki lan cap2: Tandha persetujuan agensi

Paket

Kasedhiya ing Bulk (M = 1000pcs / pkg) utawa ing Tape / Reel (MRET1 = 1000 pcs / reel)

Suhu Operating

"55 nganti + 125â" ƒ

Shock termal

MIL-STD-202, Cara 107, Kondisi Tes B: (5 siklus â € “65 ° C nganti + 125 ° C)

Getaran

MIL-STD-202, Cara 201

Kelembapan

MIL-STD-202, Cara 103, Tes

Kondhisi A. dhuwur RH (95%) lan

suhu suhu (40 °

C) kanggo 240

jam.

Semburan Uyah

MIL-STD-202, Cara 101, Kondisi Tes B



Persetujuan Standar lan Agen Sluse Kaca Seni Slow 3.15A 250VAC



Standards:Inaccordance karo IEC60127-1, IEC60127-3, GB9364.1, GB9364.3.

Sertifikasi ¼


Rating Tegangan

Agensi

Range Ampere

FileNumber Agensi

250V

UR

200mA ~ 10A

E340427 (JDYX2)

C-UR

200mA ~ 10A

E340427 (JDYX8)

CCC

200mA ~ 10A

2016010207899506

VDE

1A, 2A, 3.15A, 5A, 6,3A

40037363

PSE

200mA ~ 10 A

PSE16021071

KTL

200mA ~ 10 A

SU05052-16002 / 16001


Bagean Nomer lan Ukuran ing mm saka Sluse Kaca Seni Slow 3.15A 250VAC


Gangguan Rating:Breaking Kapasitas: 35A or10Ingkang luwih ing 250V AC.

Nilai tahan jampel isgreater sekring saka 0.1ΜΠ© sawise ngilangi tes kapasitas.

Karakter Operating

% Rating Ampere (Ing)

Wektu Mbukak

(200mA~10A)

Wektu Mbukak

(12.5A~16A)

210% * Ing

2 min Max

5 min Max

275% * Ing

600 ms ~ 10 s

600 ms ~ 15 s

400% * Ing

150 ms ~ 3 s

150 ms ~ 5 s

1000% * Ing

20 ms ~ 300 ms

20 ms ~ 400 ms


Slow Blow Glass Fuse 3.15A 250VAC size


Katalog

Ora.

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Tegangan Maks

Selehake (mv)

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

TBC0200A

200mA

250V

1500

0.1

TBC0250A

250mA

250V

1300

0.18

TBC0315A

315mA

250V

1100

0.3

TBC0400A

400mA

250V

1000

0.65

TBC0500A

500mA

250V

900

0.85

TBC0630A

630mA

250V

300

1.6

TBC0800A

800mA

250V

250

2.3

TBC1100A

1A

250V

150

3.5

TBC1125A

1.25A

250V

150

4.3

TBC1160A

1.6A

250V

150

7.2

TBC1200A

2A

250V

150

10

TBC1250A

2.5A

250V

120

22

TBC1315A

3.15A

250V

100

39

TBC1400A

4A

250V

100

54

TBC1500A

5A

250V

100

115

TBC1630A

6.3A

250V

100

200

TBC1800A

8A

250V

100

320

TBC2100A

10A

250V

100

510


Kuantitas Kemasan Kaca Slow Sluse 3.15A 250VAC



Bulk 500/200 pcs ing saben poly poly;

10 kantong poli ing saben kothak batin;

4 kothak utama ing saben karton njaba



Apa sekring 5x20mm?



Sekring 5x20mm yaiku kartrij miniatur, sekring duwe diameter 5mm lan dawane 20mm. Faktor formasi iki minangka versi sing paling umum digunakake ing saindenging jagad. Fius 5x20 dibangun karo awak kaca utawa awak keramik sing bisa ngidinake suhu sing luwih dhuwur lan menehi rating sing luwih dhuwur, lan voltase, rating,. Fuseratings 5x20 biasane diwenehake ing loro 125 volt AC lan 250 volt AC. Ana versi sekring 5x20mm kanthi rating voltase nganti 500 volt. Fusetypes 5x20 ditawakake kanthi cepet tumindak,, wektu, utawa wektu tundha, versi lan bisa diwatesi utawa tanpa timah paksi. Fuse 5mm x 20mm biasane ora akurat karo UL 248-14, lan CSA C22.2 / Ora. 248.14 utawa IEC 60127-2, standard.Ite 60127-2 5mmx20mm seri sekring ditawakake ing sawetara versi:


Hot Tags: Sekring Kaca Slow Slow 3.15A 250VAC, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Sampel, Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.