Garing Kaca Lebar Axial Leaded
  • Garing Kaca Lebar Axial LeadedGaring Kaca Lebar Axial Leaded
  • Garing Kaca Lebar Axial LeadedGaring Kaca Lebar Axial Leaded
  • Garing Kaca Lebar Axial LeadedGaring Kaca Lebar Axial Leaded
  • Garing Kaca Lebar Axial LeadedGaring Kaca Lebar Axial Leaded
  • Garing Kaca Lebar Axial LeadedGaring Kaca Lebar Axial Leaded
  • Garing Kaca Lebar Axial LeadedGaring Kaca Lebar Axial Leaded

Garing Kaca Lebar Axial Leaded

Fuse Kaca Blow Axial Leaded Slowow asring digunakake kanggo nglindhungi peralatan lan elektronik konsumen. Amarga peralatan elektronik dadi sithik, sirkuit lan komponen dadi luwih alus lan gampang rusak. Fuse minangka metode perlindungan sing disenengi amarga akurasi, ukuran cilik lan bisa dipercaya. Fuse kasedhiya ing macem-macem peringkat amp kanggo nyedhiyani pangayoman kanthi bener. Biasane, rong ukuran fius pangguna sing bisa ditemokake yaiku: 1 / 4â € x 11 / 4â € lan 5 x 20mm. Saben kasedhiya ing macem-macem rating volt lan amp.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

3.6x10mmAxial Leaded Slow Blows Cart Micuse Glass Fuse 2A 250VAC Kanggo Lampu LED


Fitur Saka Fix Kaca Luncur Axial Leaded Leaded


Dirancang kanggo UL / CSA 248 Standard.

Jotosan sing alon, nyemprotake gelas ing kompactpackage.

Sekring simpenan ruang iki cocog kanggo lampu, pasokan listrik, lan aplikasi adaptor.


Paramèter Utama Slides Kaca Tiup Lebar Axial Leaded


Awak

Gelas

Ukuran

3.6x10mm

Kode harmoni

85361000207

ECCN

EAR99

Rating Saiki

100Ma-24A

Tegangan voltase

125V / 250V

Sertifikat

UL, CUL

Standar

UL 248 -1 / -14

Pungkasane

Kuningan Bersantai Kuningan

Unsur Fuse

Aluan

Wiring timbal

Plato Tembaga Timah

Muat Kapasitas

Yen sekring akeh seko 100% sing dirating saiki, kudu jotosan ing 4 jam

Rating Ngganggu

Kapabilitas Mecah: 50A ing 125V / 250V AC




Disaranake Parameter Soldering

A. Parameter Gelombang:

Suhu Pot Solder: 260â "ƒMax

Wektu Sold Dwell: 2 ~ 5s

Parameter B.Hand-Solder:

Suhu Iron Iron: 350 ± 5â "ƒ

Wektu Pemanasan: 5s Maks

Dhaptar kemasan

500pcs saben tas, 5000pcs perbox, 20000pcs saben kothak karton

11-12kg saben karton, 36x36x27cm

Watak Lingkungan

Suhu Operasi: -55â „ƒï½ž + 125â„ ƒ.

Kondisi Saham

Kelembapan normal Kelembapan â ‰ ¤ 75% nyimpen 3 taun rata-rata.

Persetujuan Agensi

UL, CUL, PSE, KTL (250mA ~ 5A)



Ukuran Ukuran Aksi Gelas Gelombang Axial Leaded (mm)






Part Nomer saka Slides Kaca Lebar Axial Leaded Axial



Bagean

Nomer

Ampere

Rating

Tegangan

Rating

Breaking

Kapasitas

I2TMelting

Integrasi (A2.S)

STP0100A / B

100mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.0042

STP0125A / B

125mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.010

STP0160A / B

160mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.025

STP0200A / B

200mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.035

STP0250A / B

250mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.056

STP0300A / B

300mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.10

STP0315A / B

315mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.12

STP0350A / B

350mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.15

STP0400A / B

400mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.25

STP0500A / B

500mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.35

STP0630A / B

630mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.55

STP0750A / B

750mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

0.70

STP0800A / B

800mA

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

1.1

STP1100A / B

1A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

2

STP1125A / B

1.25A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

3.8

STP1150A / B

1.5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

4.2

STP1160A / B

1.6A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

6.2

STP1200A / B

2A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

13

STP1250A / B

2.5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

18

STP1300A / B

3A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

28

STP1315A / B

3.15A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

32

STP1350A / B

3.5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

39

STP1400A / B

4A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

43

STP1500A / B

5A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

58

STP1600A / B

6A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

75

STP1630A / B

6.3A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

81

STP1700A / B

7A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

92

STP1800A / B

8A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

100

STP2100A / B

10A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

115

STP2120A / B

12A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

122

STP2150A / B

15A

250V / 125V

50A @ 125V / 250VAC

128



Operasi Karakter Tampilan Kaca Tanduran Axial Leaded Slose



% Rating Ampere (Ing)

Wektu ndamu

100% * Ing

4 jam Min

200% * Ing

60 sec Max


Rekomendasi Instalasi Sering Kaca Jotosan Aliran Axial Leaded


Propose cara instalasi minangka underpicture.


A. instalasi horisontal

B. Pamasangan vertikal


C. Instalasi vertikal


Garing Tube Keramik & Keramik



Otomotif


Digunakake ing mobil model lawas, fusestoday tabung kaca ditemokake utamane ing aplikasi aksesoris otomotif. Fuse kaca fuss expansiveCooper Bussmann kalebu macem-macem jinis lan ukuran saliyane sing kadhaptar ing katalog iki. Telpon Cooper Bussmann kanggo rincian produk yen sampeyan duwe syarat sing ora kalebu ing kene.


Peralatan lan Elektronik Consumer


Gunakake tabung kaca lan keramik asring digunakake kanggo nglindhungi peralatan lan elektronik konsumen. Minangka peralatan elektronik dadi sirkuit elektronik, sirkuit lan komponen dadi luwih alus lan gampang rusak. Metode minangka pangayoman sing luwih disenengi amarga akurasi, keandalan ukuran. Fuse kasedhiya ing macem-macem rating amp kanthi proteksi pangayoman tepat. Biasane, rong ukuran fius pangguna sing bisa diganti yaiku: 1 / 4â € x 11 / 4â € lan 5 x 20mm. Saben kasedhiya ing macem-macem rating voltand amp.


Jinis Fuse


Ana rong jinis dhasar sing bisa digunakake kanggo peralatan lan elektronik konsumen: tumindak cepet utawa wektu tundha wektu. Ana sekring pengganti kudu cocog karo sing diganti. Umumé, tumindak kanthi cepet minangka untaian utawa kawat saka logam. Telat sekring-wektu biasane ngrampungake kabel sing dilapisi, unsur sing sempit dibungkus kawat, utawa musim semi. Fius paling umum bakal duwe voltase lan rating amp sing dicap ing cap mburi. Jinis sekring umume bisa dingerteni kanthi visual. Kajaba iku, manual pamilik nduwe sekring sing bener kanthi bener dikenalake. Contone: â € œGunakake 2 amp, wektu tundha, 250 volt fuse.â €


Fius tabung kaca lan keramik beda-beda bydiameter lan dawa:


AGU sekring: 13 / 32â € x 11 / 2â

Gegaman ABC, AGC, GBB, MDA, MDL lan MDQ: 1 / 4â € x 11 / 4â €

Geguritan AGX: 1 / 4â € x 1â €

Sekring GBC: 1 / 4â € x 31 / 32â €

Geguritan AGW: 1 / 4â € x 7/8 "

AGA sekring: 1 / 4â € x 5 / 8â €

Fius SFE yaiku diameter 1 / 4â lan ganti dawa amarga tarif amp mundhak

Sekring GDA, GDB, GDC, GMA, GMC lan GMD: 5 x20mm

Kritéria Pilih Ganti


Kanggo aplikasi elektronik / listrik, sekring kudu dirating ing 125V utawa luwih apik.

Tegangan kudu cocog utawa ngluwihi sekring sing dipasang (125V kanggo arus rumah tangga; 12V kanggo otomatis; 24V kanggo tugas sing abot).

Fuse kudu cocog karo fusecharacteristic sing dibutuhake "kanthi cepet utawa wektu tundha.

Rating Amp kudu cocog karo asli.

Cathetan babagan Rating voltase


Kabeh sekring duwe peringkat voltase. Tomaintain safety, rating voltase iki ora kudu ditrapake, sanajan ditrima nggunakake sekring sing luwih dhuwur ing voltasepplication sing luwih murah. Contone: Sekring sing dirating kanggo 125 volt cocog ing omah (110V) utawa otomotif (12V), dene sekring sing dirating 32 volt cocog, forautomotif (12V), nanging ora kanggo kluwarga (125V). Tanti sekring karo sekring voltase utawa rating voltase sing luwih dhuwur.


Hot Tags: Fuse Kaca jotosan Aliran Axial Leaded, China, Produsen, Pembekal, Pabrik, Digawe ing China, Grosir, Tuku, Disesuaikan, ing saham, Akeh, Sampel Gratis, Murah, Diskon, Tuku diskon, rega murah, rega, dhaptar rega, Sebut Harga

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.