News Company

Carane ngganti sekring diunekake

2022-08-01

Carane ngganti sekring diunekake

Aku malah ora ngerti ngendi kanggo ngganti, please ngomong kula langkah tartamtu! cemas!!

Apa sekring disambungake menyang silinder?

Apa kudu nyopot saklar listrik sadurunge ganti?

Kajaba iku, ana sawetara sekring? Carane ngganti? ?

Matur nuwun!

Sekring ngendi? Apa aku ora bisa ndeleng?

Kok kotak kuwi ora bisa dibukak?

1. Pisanan pilih sekring ukuran sing padha. Amarga sekring ora bisa digunakake amarga gedhe banget, bisa nyebabake geni nalika arus sirkuit gedhe banget; thefuse cilik banget lan gampang banget kanggo jotosan, nggawe panggantos liyane frequent.Dadi yen sampeyan ora ngerti saiki maksimum sing sekring diijini kanggo pass, iku paling apik kanggo takon bakul karo sekring lawas.

2. Sawise milih lan ngganti sekring, elinga kanggo narik mudhun rem pindho kutub pisanan, pedhot sumber daya, mbukak casing plastik, lan ngganti sekring rusak karo obeng.

Nanging saiki kulawarga katon ora duwe sekring, kudu ana liyane ngalih pangayoman bocor (umume dikenal minangka airswitches). Dianjurake kanggo ngganti karo ngalih pangayoman bocor, kang luwih trep lan luwih aman.