Warta Industri

Deteksi wadhah sekring

2020-05-15
Sawetara kritéria evaluasi cara iki:

1. Sawise diaktivasi sedina sajroning jam sing dirating, sekring kasebut ora bakal nyembur.

2. Yen aktif nalika saiki dirating, kenaikan suhu wadhah sekring kurang saka 75 derajat.

3. Yen sekring wis tenaga karo bidirectional dirating saiki, sekring kasebut bakal nyembul ing sajroning siji menit.

4. Sawise nambah kapasitas sirkuit jarak cendhak, angka busur lan kontak ora bakal kelakon.