News Company

Kepiye cara pesen sekring saka kita?

2022-08-01

Kepiye cara pesen sekring saka kita?

Minangka panuku, penting kanggo tuku sekring sing bener kanggo aplikasi sampeyan,

1)Ing kawitan, pls supaya kita ngerti fusetype. Sampeyan bisa njlèntrèhaké saka jeneng sekring kayata kaca sekring, Keramik sekring, picofuse, lumahing gunung sekring, mikro sekring, termal sekring, agul-agul sekring etc. Yen sampeyan ora menowo karo sekring, sampeyan bisa nyedhiyani kita foto.

2)Ukuran
Sekering kaca 3.6x10mm, 5x15mm, 5x20mm, 6x30mm, 10x38mm
Sekring Keramik 3.6x10mm, 5x15mm, 5x20mm, 6x30mm, 10x38mm
Sekring mikro 8x4x7mm 8x4x5mm
Sekring Pico 3x7mm 4x12mm
Sekring blade mini, medium, maxi
sekring permukaan 0603 1206 1032 1025 1245 6125 4512

3)Tegangan Rated125V/250V/300V/350V/400V/500V/600V/800V/1000V

4)Saiki 50Ma nganti 100A

5)Paket tape utawa akeh

6)Werna yen ditunjuk

7)Persetujuan agensi
Yen sampeyan ngekspor menyang AS, sampeyan kudu UL. Korea- KC, Jerman/EuropeCE/TUV/VDE, CHINA-CCC CQC, JAPAN-PSE PET, CANADA-CUL, CSA, IEC, CB, ROHS, REACH, HF.

8)Pls supaya kita ngerti yen sampeyan duwe syarat khusus


Tips: kita duwe tim teknis, kita bisa menehi rekomendasi model sekring kanggo sampeyan miturut aplikasi, produk pungkasan, lingkungan aplikasi. Contone, yen sampeyan ngandhani yen sampeyan ngasilake 3.0 Pangisian daya cepet, mula bakal disaranake sekring mikro MTS3.15A 6.3A. Yen sampeyan ngasilake lampu LED, kita bakal menehi rekomendasi SET mountfuse permukaan, nanging mung ref, sampeyan bisa mriksa lembar data lan entuk conto gratis kanggo verifikasi.

Sembarang masalah, pls aran gratis kanggo hubungi kita.