Warta Industri

Sekring kok diunekake

2022-08-01

Kok sekring diunekake ï¼

1. Alesan kanggo sekring ndamu: sembarang pembawa listrik duwe resistance sethitik, kalebu sekring. Whenthe saiki gedhe banget (saiki short circuit lan konsumsi daya iku toolage), resistance saka sekring bakal dadi gedhe lan generate panas energi.Amarga titik leleh kurang saka sekring, Iku bakal jotosan.


2. Ana prabédan antarane sirkuit cendhak saiki lan kakehan saiki: sirkuit cendhak saiki iku sambungan langsung saka kabel urip lan kabel netral, tanpa passing liwat piranti electrical, lan daur ulang saiki meh unobstructed digawe cepet. Saiki ekstra gedhe liwat sekring, lan theresistance saka sekring dumadakan mundhak lan ngasilake energi panas Iku langsung diunekake; kakehan saiki iku daya total saka piranti listrik iku gedhe banget, sing, konsumsi saiki gedhe banget. Nalika piranti listrik sing dibukak ditambahake, arus liwat sekring mundhak terus-terusan, lan resistensi sekring saya mundhak kanggo ngasilake energi panas. Ya, prinsip saka loro iku padha, nanging thereason lan proses tatanan beda.