Warta Industri

Kok nganggo sekring ï¼

2022-08-01

Apa gunane sekring ï¼Yen ora ana sekring, apa ora luwih becik nggunakake arus listrik kaya sing dibutuhake piranti listrik rumah tangga? Kepiye carane bisa ana arus sing berlebihan?


Kabeh peralatan listrik duwe arus sing dirating, nanging arus bakal fluktuasi nalika piranti listrik digunakake utawa sistem pasokan listrik ora stabil. Ing kasus iki, piranti utawa sirkuit listrik bakal rusak, mula gunakake Fuse saiki sing dirating ing kisaran kanggo nglindhungi sirkuit lan peralatan listrik.