Warta Industri

Apa fungsi paling gedhe saka nduwèni sekring?

2022-08-01

Fuse holder minangka komponen listrik sing dipasang ing sirkuit kanggo nyedhiyakake perlindungan insulasi kanggo sekring lan njamin operasi sing aman saka sirkuit. Fungsi saka nduwèni sekring punika: nalika sirkuit risak utawa ora normal, saiki bakal terus munggah, lan mundhak saiki bisa ngrusak sawetara komponen penting utawa terkenal ing sirkuit, utawa bisa ngobong sirkuit utawa malah nyebabake geni. Yen sekring sheathed nduwèni sekring wis diinstal kanthi bener ing sirkuit, banjur sekring bakal nyawiji dhewe nalika saiki munggah menyang dhuwur tartamtu lan wektu tartamtu, lan kahanan mbebayani kayata geni bisa kelakon. Ing wektu iki, wadhah sekring ndedonga kanggo ngisolasi saka jagad njaba. Peran sirkuit, saéngga nglindhungi operasi sirkuit sing aman.


Fuse nduwèni relatif apik ing lapangan pangayoman komponen elektronik pasif ing Papan online, lan isih ana akeh industri peralatan sing electronics pangayoman pasif sing Applied kanggo. Saiki sawetara aplikasi saka sekring nduwèni relatif sudhut, lan ing syarat-syarat teknologi, nduwèni sekring saiki uga apik Kanthi teknologi saiki lan expansion cepet saka akeh industri ing masyarakat saiki, isih ana panjaluk kanggo nduwèni sekring.
Pemegang sekring duwe insulasi sing apik lan stabilitas lan resistensi voltase, lan saiki sing duwe sekring utamane digunakake ing kabel, kayata wadhah sekring kotak tarik lan wadhah sekring mobil. Pemegang sekring mobil luwih apik kanggo kendaraan listrik lan peralatan kendaraan energi anyar, lan saiki sing duwe sekring mobil isih cocok kanggo peralatan energi anyar.